Det er altid godt at købe kød fra Wagyupusher.dk, de laver meget sjældent fejl og har altid godt kød. jeg købte et stykke af en culotte A5 fik dog desværre udleveret en striploin men jeg klager ikke d... Ver mais
A empresa respondeu
Er du vandvittig en service! Bestilte noget kød jeg var en smule skuffet over, og ca. 3 måneder senere så jeg at de reklamerer med 100% tilfredshedsgaranti. Skrev en mail og spurgte ind til det,... Ver mais
A empresa respondeu
Den bedste kød jeg har nogensinde smagt. Kudos til kurerer firmaet Xpressen. Det var en fornøjelse at følge med på linket. Vi fulgte anbefalingerne for stegning (ca. 2 min. på hver side og result... Ver mais
A empresa respondeu
Super oplevelse overall! God hjemmeside, levering var til tiden som aftalt og produktet var helt i top Jeg kommer tilbage! Tak
A empresa respondeu
WagyuPusher er en dansk, familieejet virksomhed, der leverer wagyu kød, trøffel, caviar og andre specialiteter lige til døren i hele Danmark.
Viktoriagade 6, 1655, København V, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Som altid en skøn oplevelse
Lige fra købet til afhentning - og kødet, ja det bliver ikke bedre
Kødet var fantastisk, god service. Jeg har ingen klager :)
Har bestilt flere gange hos Wagyu Pusher. Hver gang har kvaliteten været i top - og ligesådan med servicen.
Kommer helt sikkert igen.
Mega god oplevelse med at bestille kød hos WagyuPusher’en, og dem vil jeg klart bruge igen næste gang det skal være lidt ekstra godt!
Super! Waguy rester er et super produkt. Mange reelle stykker. Gin kvslitet
Altid super service, gode råd og fair priser.
Vid var enkelte tilfælde syns jeg service er i topp.
Passa på, vis man kan at vare med på online forsæljningen via facebook.
Jeg har kun massor av positiva ord om dem!
I fredags forkælede vi os selv endnu en gang med den lækreste madoplevelse med Hele Pakken 2.0, der bestod 2 lækre bøffer (vi købte en ekstra, så vi havde 3), 1 kg flødekartofler med trøfler og en lækker glace.
Og så købte vi 10 gram trøffel.
Det er 5. gang, vi har handlet hos Wagyupusher, og vi har også været inde i butikken. Vi nyder det hver gang og husker virkelig de gode madoplevelser.
Rigtig god service. Men vi var noget skuffet over kødet, der er vores eget limousine fars mindst lige så godt. Men hurtig service og fantastik emballage 😎

Resposta da WagyuPusher ApS
God service og rigtig fint stykke kød. Hel reel kvalitet for pengene.
God hjemme side hurtig fragt og god mad oplevelse. Og god tilberedelses film
Simpelthen perfekt. 100% kvalitet og levering/service perfekt. Kan virkelig anbefales.
Fin telefonisk service. Hurtig og sikker levering.
Og endelig: Produkterne vældig, vældig fine.
Super lækkert kød, som var pakket og klar til afhentning som aftalt.
Pakket i god kølepose
Endnu engang et sublimt lækkert produkt 👌🏻😋
God service - kan virkelig anbefale at købe kød her når du vil forkæle dine gæster 👍🏻👍🏻
Nemt at handle og professionel vejledning og fragt af varen
Gode råd og vejledning pr telefon ift bestilling, levering og sammensætning forud for bestilling og perfekt levering, som blev afsluttet med en super lækker smagsoplevelse den ene aften og en lækker brugeroplevelse den følgende aften 🍔
Perfekt for maven og sjælen!!
Jeg bliver aldrig skuffet
vidunderligt smag. super mørt kød
Jeg købte et stykke flankesteake (6-7)
Jeg ved ikke om det er det bedste jeg nogensinde har smagt, men det er ubetinget den største smagsoplevelse og alle pengene vær ❤️, kun de varmeste anbefalinger her fra 🤤
Fantastiske produkter og lige så god og hurtig service. Jeg havde nogle spørgsmål ift opbevaring og tilberedning som jeg sendte lørdag aften. Da jeg vågnede søndag morgen var der svar på det hele. Klasse oplevelse og ikke sidste gang jeg køber derfra!
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.