WagyuPusher ApS Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Det er altid godt at købe kød fra Wagyupusher.dk, de laver meget sjældent fejl og har altid godt kød. jeg købte et stykke af en culotte A5 fik dog desværre udleveret en striploin men jeg klager ikke d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Er du vandvittig en service! Bestilte noget kød jeg var en smule skuffet over, og ca. 3 måneder senere så jeg at de reklamerer med 100% tilfredshedsgaranti. Skrev en mail og spurgte ind til det,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Den bedste kød jeg har nogensinde smagt. Kudos til kurerer firmaet Xpressen. Det var en fornøjelse at følge med på linket. Vi fulgte anbefalingerne for stegning (ca. 2 min. på hver side og result... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super oplevelse overall! God hjemmeside, levering var til tiden som aftalt og produktet var helt i top Jeg kommer tilbage! Tak

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de produtos à base de carne

Escrito pela empresa

WagyuPusher er en dansk, familieejet virksomhed, der leverer wagyu kød, trøffel, caviar og andre specialiteter lige til døren i hele Danmark.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

103 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

En fuld kommen 5/5 oplevelse

En fuld kommen 5/5 oplevelse!

Levering og kundeservice 5/5

Kødets kvalitet var helt perfekt, en oplevelse at prøve! Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Wagyu Pusher.

Ps. Jeg købte ‘Wagyu Smagning’ sammen med gode venner. En helt uforbeholden anbefaling herfra!

15 de setembro de 2024

Dejlig mad

Dejlig mad og godt organiseret til nem madlavning. Ikke sidste gang vi gør det. Levering fungerede også fint.

31 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Super service og alt spillede

Super service og alt levede op til forventningerne. Når man bruger så mange penge på et stykke kød så skal det hele bare spille og kvaliteten være i orden. Og det var det altså her!
Fedt der lige kommer en lille video om tilberedning på mail så man har det bedste udgangspunkt for et vellykket resultat.
Kan klart anbefales.

1 de janeiro de 2025

Kød af højeste kvalitet

Jeg bestilte kød og tilbehør fra wagyu pusher til nytår. Alt lige fra bestilling til levering var bare i orden. Det er super lækkert kød i høj kvalitet. Kan anbefale trøffel flødekartoflerne og wagyu glace som tilbehør. Det bliver en menu i særklasse⭐️

31 de dezembro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Fantastisk kød

Fantastisk kød, og super håndtering.
Man bør dog købe lidt større mængder, da transport osv. er ret dyr.
Ærgerligt at der ikke er en afdeling i Aarhus omegnen da frostvarer er halvt optøet når de ankommer i jylland.

29 de novembro de 2024

En helt fantastisk oplevelse

En helt fantastisk oplevelse! Fra start til slut blev jeg mødt med smil, imødekommenhed og en service, der var langt ud over det sædvanlige. Jeg havde lavet en fejl med datoen for afhentning af mine varer i butikken, og jeg frygtede, det ville give problemer. Men det var slet ikke tilfældet! Personalet tog det hele med et smil og var utroligt hjælpsomme. De gik straks i gang med at rette fejlen, så jeg kunne få mine varer uden besvær.

Man kan virkelig mærke, at de sætter kunden i centrum og går den ekstra mil for at sikre, at alt er perfekt. Det er sjældent, man oplever så fantastisk en service, og jeg er ikke i tvivl om, at jeg vil handle her igen og anbefale dem til alle, jeg kender. Hvis du leder efter en butik, der ikke kun leverer varer i verdensklasse, men også en service, der gør dig glad helt ind i hjertet, så er Wagyu Pusher stedet for dig!

30 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Har lige fået leveret den lækreste bøf…

Har lige fået leveret den lækreste bøf leveret, man kan tænke sig. De er hurtige til levering, god instruktion til stegning.
Glemte sidste år at bedømme. Men har ikke før smagt så mør, saftigt og lækker bøf.
Nu glæder jeg, mig til at spise den...
😄😀😃🥩

29 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Så kan det ikke blive bedre

Jeg købte japansk striploin 500 gram mbs 10 - 12 og wagyu glace og fik tilberedt en middag til min far og jeg. Og kan kun sige godt om denne bøf og det samme fra min far. Mørheden, smagen og glace, det hele spillede sammen til et af de bedste måltider vi har fået. Og vi er blevet bekræftet i at pris og kvalitet hører sammen, det er ikke noget man gør hver weekend, men så meget desto mere glæder jeg mig til næste gang. Stor tak til Wagyupusher.

17 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Fremragende live salg de havde sidst

Fremragende live salg de havde sidst. Sindsyge priser!

En udfordring på live salget var leveringsdatoen, der blev skrevet direkte på min messenger at det var fikset, ganske rigtigt så kunne der bestilles !

Fik spist den ene A5+ forrige lørdag.. damn... lige så god som jeg husker det, og den anden bøf skal nydes med min bedste kammerat nytår.

Rigtig flot lige udskæring, det kan andre lære af!

Tak for mad!

6 de novembro de 2024
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais