elendig service. manglende udførsel. kan oveni købet se at tidligere kunder har været udsat for samme behandling og bliver blindt fejet til siden ved klage. mildest talt den værste rens oplevelse ma... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg afleverede to skjorter og en blazer til rens. Da jeg fik tøjet retur: • Skjorten fra Suit Club var ødelagt med flossede syninger og krave. • Min blazer havde en knækket knap. • Den anden... Ver mais
A empresa respondeu
Rense-/vasketøj afhentet og leveret lige til døren. Bestillinger foretages online på vores hjemmeside og derefter kommer vi og afhenter dit rense-/vasketøj fra din privatadresse eller din firmaadresse. Danmarks mest konkurrencedygtige priser.
Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
elendig service. manglende udførsel.
kan oveni købet se at tidligere kunder har været udsat for samme behandling og bliver blindt fejet til siden ved klage. mildest talt den værste rens oplevelse man kan forstille sig. HOLD JER VÆK

Resposta da Washndry
Beskadiget og lugtende tøj fra deres rens - den mest arrogante og uhøflige betjening.
Efter min kun anden ordre hos Washndry modtager jeg min dunjakke med manglende metalmærke nittet ind i jakken og beskadiget lynlås samt jakkesæt - hvor nu begge stykker tøj har en lugt af noget, som minder af gammelt tøj.
Jeg sender en reklamation med det samme samt billeder af jakken og kvitteringen med en kort beskrivelse med et ønske om som minimum en undskyldning og returnering af det betalte beløb (650kr).
Jeg får et arrogant og uhøfligt svar med afvisning tilbage efter 4 dage med en undertone af, at jeg lyver. Her finder jeg jakken frem igen for at undersøge den nærmere og ser, at en bolt på lynlåsen er knækket af. Dette tager jeg et billede af og vedhæfter mit svar tilbage.
Jeg får et langt og endnu mere arrogant svar tilbage at “først var det mærket, og nu er også lynlåsen gal”. En smøre om reklamation, hvordan tøj efter rent overhovedet kan lugte.
Jeg reklamerede ved modtagelse af tøjet - på dagen for tilbagelevering. Jeg bliver rigtig træt og svarer, at jeg aldrig har oplevet et så arrogant og uhøfligt svar fra en virksomhed.
Jeg bliver så ringet op af en anden fra samme virksomhed. Jeg får en lang smøre igen om, at det ikke var meningen at lyde arrogante. Det viser sig så, at tøjet er blevet vasket sammen med andet tøj, som stammer fra en brand, hvor lugt kan være overført. De siger at de ikke hæfter for skade på jakken, da de mener, at det kan være opstået før rens og ævler om, at de nogen gange oplever folk lyver og ellers snakker om deres handelsbetingelser.
Ingen tilbud om refundering af de 650kr, jeg har brugt på rens og nu ødelagt tøj (nyt jakkesæt og dyr jakke).
Aldrig kommer jeg til at bruge dem igen, og jeg fraråder enhver at benytte sig af Washndry.

Resposta da Washndry
Jeg har netop talt med Zayyad fra Wash'nDry, som var meget sevicemindet og løsningsorienteret, efter jeg ved en fejl havde betalt for flere jakker, end jeg havde afleveret :)

Resposta da Washndry
Høj kvalitet, levering til tiden og ikke mindst venlig og imødekommende kundeservice.

Resposta da Washndry
Vi bruger Wash'n'dry på min arbejdsplads og jeg oplever altid god service.
Om det er en medarbejder der har glemt at registrer , så bliver tøjet altid taget med og der findes en løsning.

Resposta da Washndry
Super godt renseri. Har fået mit tøj behandlet perfekt og der er ingen pletter tilbage.
Jeg kan kun anbefale renseriet.

Resposta da Washndry
Ikke et sted jeg vil anbefale, de ødelægger det tøj man kommer med som skal renses 👎👎👎

Resposta da Washndry
Jeg har aldrig oplevet noget så amatøragtigt og uprofessionelt fra et renseri før. Jeg afleverede to skjorter og en blazer – og fik dem tilbage i en katastrofal stand:
• Min ene skjorte (Suit Club) er fuldstændig ødelagt. Syningerne er flossede, kraven er trukket skæv, og den ligner noget, der er blevet mishandlet i stedet for renset.
• Min blazer har fået en knap knækket midt over – hvordan kan det overhovedet ske på et renseri?
• Den anden skjorte, jeg afleverede, var ikke engang strøget! Det mest basale i jeres service blev ikke udført.
Det her er ikke bare sjusk – det er respektløst overfor kundernes tøj. Vi betaler for at få vores ting passet på og leveret i pæn stand, ikke for at få dem smadret og tilbageleveret som klude.
Jeg vil kraftigt advare ALLE mod at bruge dette sted. Hvis I sætter bare en smule pris på jeres tøj, så find et andet renseri. Det her er penge direkte ud ad vinduet – og ødelagte ejendele oveni.
Jeg er chokeret over, at sådan et sted overhovedet kan kalde sig et professionelt renseri. Sidste gang jeg nogensinde benytter dem
Opdatering efter svar fra washNdry
Det her svar bekræfter desværre bare den oplevelse, jeg allerede har haft – en virksomhed, der fralægger sig ethvert ansvar, selv når skaderne på tøjet er åbenlyse.
At I i jeres svar insinuerer, at kunder “sender ødelagt tøj ind for at kræve erstatning”, er både respektløst og fuldstændig uacceptabelt. Jeg afleverede helt almindeligt, pænt tøj – og fik det tilbage med flossede sømme, skæv krave, en knækket knap og en skjorte, der ikke engang var strøget.
Under vores telefonsamtale sagde jeres medarbejder direkte til mig, at når kunder klager videre til Forbrugerklagenævnet, så forklarer I bare, hvordan I renser – og så falder sagen “altid ud til jeres fordel”. Det viser en bekymrende og arrogant holdning til kundernes rettigheder.
Og nej – jeg er langt fra den eneste kunde, der har oplevet ødelagt tøj efter behandling hos jer. En hurtig gennemgang af jeres tidligere anmeldelser viser et tydeligt mønster af utilfredse kunder, som har haft lignende oplevelser.
I stedet for at anklage jeres kunder for at “misbruge jeres tillid”, burde I måske se kritisk på jeres egen kvalitet og kundebehandling. Det her handler ikke om én skjorte – men om manglende ansvarsfølelse og respekt for de mennesker, der betaler jer for en professionel service.

Resposta da Washndry
Jeg har et par gange fået renset jakkesæt. Resultatet er fint hver gang, så jeg er helt tilfreds.
Sidst glemte jeg et rejsekort i lommen på indleveret tøj. Intet problem. Det var vedhæftet, da jeg fik jakkesæt retur. Det er til at stole på.

Resposta da Washndry
Jeg afleverede to skjorter og en blazer til rens. Da jeg fik tøjet retur:
• Skjorten fra Suit Club var ødelagt med flossede syninger og krave.
• Min blazer havde en knækket knap.
• Den anden skjorte var ikke engang strøget.
Det er uacceptabelt, og jeg kan ikke anbefale dette renseri, da det virker sjusket og uden respekt for kundernes tøj. Jeg afventer stadig en ordentlig løsning fra dem, men indtil videre er min oplevelse meget negativ.

Resposta da Washndry
Det spiller bare. Afhentning af konfirmationskjole samme dag jeg ringede. Derfra 4 hverdage til den kom tilbage til mig. Den er håndvasket og presset som foreskrevet på kjolens vaskeanvisning. Meget flot resultat.

Resposta da Washndry
dårlig renser tøj ikke profesyonel, jeg ikke anbefal...

Resposta da Washndry
Med tjenesten “Vask og Fold” får jeg min storvask (sengelinned, håndklæder, viskestykker, karklude og lignende) helt renvasket retur og så pænt foldet, at tingene er lige til at lægge på plads i skabet. Som regel er sengelinned oven i købet strøget uden ekstra beregning.

Resposta da Washndry
Really fast response and great quality service

Resposta da Washndry
Jeg har benyttet Wash n Drys service i forbindelse med mit arbejde, hvor vi har en fast aftale. Desværre har jeg modtaget mit rensetøj og opdaget, at et jakkesæt fra Acne med print på både jakke og bukser er blevet fuldstændig ødelagt – hele printet er vasket af. Det drejer sig om et jakkesæt til en værdi af 12.000 DKK, som nu ikke længere kan bruges.
Ved kontakt til Wash n Dry i håb om anerkendelse af fejlen blev jeg mødt med beskeden om, at virksomheden ikke tager ansvar for tøjskader og heller ikke tjekker tøjets detaljer, før det renses. Dette er helt uacceptabelt og skuffende, særligt i lyset af deres påstande om at være eksperter, der sikrer, at tøjet er i gode hænder. Jeg har tidligere fået renset det samme jakkesæt hos en anden virksomhed uden problemer.
På baggrund af min dårlige erfaring vil jeg fraråde alle at benytte Wash n Drys service. En mere ansvarlig tilgang til kvalitet og kundeservice ville være at foretrække!

Resposta da Washndry
Rigtig god service og kvalitet! Jeg indleverede en smoking og smokingskjorte, som efter forespørgsel kunne hasteleveres dag-til-dag i juleferien, selv om der normalt er flere dages behandlingstid. Stor kundeforståelse.

Resposta da Washndry
Det skal siges med det samme, at jeg ikke kan bedømme kvaliteten af rensningen…da jeg ikke fået mit tøj tilbage, der skulle være afleveret for to dage siden! Efter at have siddet i venteposition i flere timer, hvor jeg ikke engang turde sætte mig ud på min altan af frygt for at misse chaufføren, dukkede denne aldrig op, og ved opringning til Wash n’Dry lidt over klokken 22 (levering var bestilt til mellem 17 og 22) er der blot en telefonsvarer som oplyser, at jeg har ringet uden for telefontiden. Samme telefonbesked næste formiddag, og tøjet er endnu ikke leveret tilbage, ej heller har Wash n’Dry på noget tidspunkt kontaktet mig! Jeg var hjemme i hele det aftalte tidsrum, samt længe før og efter, og ærgrer mig meget over at have droppet alle planer fredag aften for nu ingenting! Så hvis du står og skal bruge dit tøj til en fest i weekenden, et vigtigt møde på arbejdet el. lign., kan jeg ikke anbefale Wash n’Dry, da man åbenbart ikke kan regne med at få tøjet tilbage på den dag det er bestilt til, og ikke en gang har mulighed for at kontakte dem ved udeblivelse!
Opdatering:
Jeg kan desværre heller ikke give en positiv anmeldelse for selve rensningen, da den ene af mine blazers kom tilbage med en tydelig plet på kraven, som helt sikkert IKKE var der før! Ville ønske jeg aldrig havde sent den til rens hos Wash n’Dry, da min nye blazer nu er i dårligere stand end før :-( ØV!

Resposta da Washndry
Ikke så nem en løsning, som der reklameres med. På trods af adresse, firmanavn og både mundtlige og skriftlige instruktioner om hvor i ejendommen rensetøjet kan afhentes og stilles ved returnering, lykkes det ikke chaufførerne. Efter ét ubesvaret opkald tages tøjet med retur og levering forsinkes med 2-3 dage. Desuden kan der bookes afhentning på dage, hvor chaufførernes rute åbenbart ikke betjener den pågældende adresse. Det skal man selv opdage, alternativt forberede sig på konsekvent om-bookning fra deres administration.
Overvejede at opsætte firmaaftale, men kigger nu efter anden leverandør.

Resposta da Washndry
En flink og meget tjenstvillig chauffør, som hentede og bragte. Dernæst stor glæde og overraskelse da jeg fik 5 jakkesæt tilbage, som i deres tid gennem livet havde oplevet godt og vel lidt af hvert. Ikke mindst et liv i et klædeskab i et rygerhjem.
Alle pletter, misfarvning af nikotin samt div. lugte var totalt væk. Kan absolut anbefale Washndry når du skal have nyt liv i dit brugte tøj og prisen er absolut fair..!!!

Resposta da Washndry
Har fået renset min vinterjakke.
Den blev så fin og dunen er forsat så lækker.
Ikke noget med at den er blevet mere flad.
Rigtig fint og hurtigt arbejde.

Resposta da Washndry
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.