Undgå | Avoid Deres garantier betyder intet, de overholder dem ikke. De levered min jakke tilbage med en plet jeg er sikker på ikke var der forinden, som de ikke kan fjerne igen. Den var I et hel... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Mine varmeste anbefalinger til Renserierne ved Vester Farimagsgade: først med en ammel golftaske og senest med en 'brudenederdel' der blev særdeles nydelig trods en svær opgave. Altid venlig og behag... Ver mais
Jeg har været en fast kunde hos Renserierne.dk i flere måneder nu, og jeg kan klart anbefale dem. Fra det øjeblik, jeg trådte ind, blev jeg mødt med venlighed og professionalisme fra personalet.... Ver mais
Jeg har brugt Renserierne.dk jævnligt gennem flere år og har altid været yderst tilfreds. Venlig og hjælpsom betjening hver gang, og kvaliteten er altid i top. Kan varmt anbefales!
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Danmarks hurtigste og ældste renseri med mere end 30 års erfaring. Vi sætter stor fokus på miljøet og velgørenhed, hvorfor vi altid levere den højeste kvalitet til vores kunder. Vi kan klare alle opgaver inden for rens og vask, samt skrædderarbejde af alt slags stof. Læs mere omkring vores ydelser på vores hjemmeside.
Informações de contacto
Vester Farimagsgade 3, 1606, København, Dinamarca
- info@renserierne.dk
- renserierne.dk
Respondeu a 25% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Mine varmeste anbefalinger til…
Altid venlig og behagelig betjening ved "front desk".
Fremragende service - kan varmt anbefales
Virkelig god service
Virkelig god service ! Hurtig of effektive, hose medarbejder. Klart anbefalder!
Undgå | Avoid
Undgå | Avoid
Deres garantier betyder intet, de overholder dem ikke. De levered min jakke tilbage med en plet jeg er sikker på ikke var der forinden, som de ikke kan fjerne igen. Den var I et helt andet område end de pletter jeg specifikt beskrev skulle renses, da jeg indleverede jakken. De erstatter ikke, de giver ikke engang penge retur for "rensen".
Their guarantees mean nothing, they do not honor them. They returned my jacket with a spot i am certain was not there when I handed it in, which they could not remove again. It was in a different area than the spots I explicitly told them was the ones to clean. They refuse replacing and don't even refund the cost of the "cleaning".
Bedste service
Bedste service! Havde glemt alt om, hvor mine yndlingsbukser var - i månedsvis - indtil jeg fik den sødeste sms om, at de jo var lige her. Og så tilmed godt udført håndværk.
Altid god og smilende service
Altid god og smilende service - intet at klage over
Overpris
Skulle have renset et lammeskind. Prisen opgives til at være 499kr.
Fik skindet tilbage uden det var rent. Prisen? 800 kr.
Har kontaktet dem pr. telefon. De ville vende tilbage. Nu 1 måned senere, har jeg stadigvæk intet hørt og pengene er hævet på min konto.

REN FUSK!!
REN FUSK!!! 2900 HELLERUP Strandvejen 130D, RENSERIERNE
Jeg afleverede min fine Calvin Klein dunjakke, så den kunne blive klar til vinteren og, da jeg hentede den var jakken næsten Uigenkendelig! Stoffet var blevet rynket og dunene i store faste klumper rundt omkring overalt på jakken! Min mand henvender sig efterfølgende til butikken og viser jakken og kræver selvfølgeligt pengene tilbage, så jakken måske kan redes på et andet og mere kompetent renseri - ekspedienten “kan ikke vurderer jakken” og siger, at vi skal vente på Chefen… min mand og “chefen” taler sammen over tlf. og laver en meget klar og tydelig aftale omkring, at butikken vil beholde jakken, hvorefter han (“chefen”) vil vurdere den også kan vi komme igen - fire dage senere - og, hvis vi stadig ikke er tilfredse vil vi få pengene retur. Vi ankommer til butikken, som aftalt, fire dage senere torsdag d.9 oktober og der er ingen chef som aftalt ! Tværtimod står den samme ekspedient ved kassen og som nu pludseligt påstår, at vi lyver og jakken ikke fejler noget!! Vi viser hende personligt - igen - de mange rynker i stoffet og klumperne og hun holder fast ved, at hun synes “den er helt fin”!! Det er vi naturligvis på ingen måder tilfredse med og efterspørger, hvor chefen er og, hvorfor han ikke overholder den aftale vi havde lavet. Hun siger han er til møde, men vi kan ringe til ham. Vi ringer til ham, han påstår, at han er til møde og han ringer tilbage om maks 30 min. Efter 2 timer har han stadig ikke ringet tilbage og smider røret på, når vi ringer!
I mellemtiden står vi fuldstændig uforstående med ekspedienten, der gentagende gange siger, at vi lyver og at vi skal gå ud af butikken og vi ikke får pengene tilbage. Denne ekspedient var mildest talt ikke rask.. hun var hysterisk, aggressiv, begyndte pludseligt at sige “du skal ikke slå mig” og “I trætter mig”, bare fordi vi sagde til hende, at vi ikke fandt os i denne form for behandling og, at firmaet jo reklamerer med “100% tilfredshedsgaranti” på deres hjemmeside ! Hun skriger og opfører sig simpelthen under al kritik - både min mand og jeg er i højere stillinger inden for servicebranchen, og ingen af os har nogensinde været udsat for eller oplevet lignende tilfælde. Så grove beskyldninger og så elendig behandling har vi aldrig oplevet før. Hun smed os ud af butikken og lukkede decideret butikken før tid, bare fordi vi krævede vores penge tilbage. Vi får endeligt fat på “chefen” ADNAN og han bliver ved med at køre i ring og taler om, at vi skulle have opført hos grimt, tværtimod det var os, der skulle stå og høre på alverdens beskyldninger blot fordi, at vi kræver pengene retur for en jakke som de har vasket helt forkert og faktisk ødelagt. Det bliver der slet ikke taget hensyn til overhovedet han taler blot i munden på os konstant og bakker sin ekspedients vrangforestilling op, selvom han ikke har været til stede. Vi taler pænt til ham, men det er simpelthen som at tale til en betonklods - meget svært at forestille sig, at han skulle være nogen former for chef.
Efter en lang, som i MEGET lang snak med ham, hvor han først kræver, at jeg tager min jakke til et andet renseri - viser ham den nye kvittering - også kommer tilbage til ham, så vil han returnere pengene. Jeg fastholder, at det er på ingen måde korrekt og, at vi selvfølgelig ikke skal vise ham en kvittering fra et helt andet renseri, før at han vil give pengene tilbage. Jeg vil gerne have de penge tilbage og det gentager vi - mange gange -, at der jo står på deres hjemmeside 100% tilfredshedsgaranti samt, at vi havde en aftale, hvor Han sagde, at hvis vi ikke var tilfredse ville han give pengene retur. Vi afslutter så samtalen med, at han siger han kun vil give pengene retur, hvis vi kommer ned i butikken fysisk. Vi har svært ved at tro på denne aftale eftersom INGEN af de aftaler den såkaldte “chef” har sagt er blevet til noget, men vi vælger at give det en sidste chance også komme derned fysisk. Da jeg ikke havde mulighed for at tage derned tog min mand derned i dag dags dato lørdag d.11 oktober, hvorfor Chefen møder ham. Da min mand kommer derned begynder chefen på samme sang som vi allerede har talt med ham om gennem flere gange pr. Telefon og han har tilsyneladende glemt, hvor samtalen endte sidst og, hvilken aftale vi lavede. Han fortæller min mand, at vi ikke får nogle penge tilbage og, at han har melet os begge til politiet “for trusler”!
Dvs. “Chefen” er på ingen måde til at regne med, alle aftaler er brudt og pludseligt vender han hele forløbet imod os, selvom det er os, der er de forurettede og er blevet så dårligt behandlet af både ham og hans ekspedient!
Renserierne.dk er en større kæde og jeg håber virkeligt ikke, at de har samme ejer : ADNAN .
Én ting er, at de reklamerer med 100% tilfredshedsgaranti, men det eneste man kan være helt sikker på er, at det er 100% FUSK.
HOLD JER LANGT VÆK FRA RENSERIERNE!!!
Utrolig hurtig service og gode priser
Utrolig hurtig service og gode priser!
Min Burberry jakke er så god som ny.
Renser mine skjorter
Renser mine skjorter, holder aftalt tid, helt ok renseri
Forfærdelig service!
Dette er anden gang jeres renseri ikke har fjernet pletter som instrueret. Første gang specificerede jeg at tøjet skulle være pletfrit til bryllup i udlandet - pletterne sad stadig fast ved afhentning. Ved begge tilfælde har personalet været inkompetent, ingen forståelse for simple instrukser og ingen refusion. Aldrig mere!
We visited Copenhagen and had a need…
We visited Copenhagen and had a need for fast dry cleaning. They were friendly, fair and item came back great.

Meget hjælpsomme medarbejdere
Meget hjælpsomme medarbejdere. Rigtig flot arbejde, min hvid kjole kom tilbage som ny!

Fantastisk kvalitet og service
Fantastisk kvalitet og service. Tak

Resposta da Renserierne.dk ApS
Elendig service ved problemer.
Indleverede et jakkesæt til rens, men bukserne var blevet væk for dem da jeg skulle hente det.
Efter lang tid (7 mdr) og utallige henvendelser har de ikke erstattet bukserne eller forsøgt at kompensere på nogen måde- de virker imødekommende når man ringer, men er fuldstændig ligeglade og svarer ikke på mails.
Så undgå at indlevere noget af værdi.

Resposta da Renserierne.dk ApS
Fantastisk service og kvalitet!
Jeg har brugt dette renserianlæg flere gange nu, og hver gang bliver jeg imponeret over deres professionalisme og resultater. Tøjet kommer altid tilbage pletfrit, velduftende og som nyt. Personalet er venligt, imødekommende og meget hjælpsomt – de tager sig tid til at forstå, hvad man har brug for. Jeg har både fået renset jakkesæt, kjoler og sarte materialer, og alt har været i top. Kan varmt anbefales!

Resposta da Renserierne.dk ApS
Bedste renseri i København.
Virkelig god service, og fremragende personale. De henter og levere direkte til mit kontor helt automatisk, kunne ikke blive bedre. Og så har de også en brugervenlig app som virker helt perfekt. Helt klar anbefaling herfra.

Resposta da Renserierne.dk ApS
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.