Washworld Opiniões 1500

TrustScore: 3.5 em 5

3,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har prøvd å legge til bilde av av den hjelp siden hvor jeg skal henvise meg til , men får ikke legge til bilde her. Men den siden viser feilmelding på 404 så det er er ikke mulig å få sendt inn no... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg håper du har det bra, men jeg har et par kommentarer: Understellsvasken fungerer ikke, og abonnementet inkluderer vask av understell og hjul, noe som er beklagelig. Jeg ønsker deg fortsatt lykke t... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

2 ganger har selskapet ilagt tillegg på 199 med påstand at en annen bil er vasket - først 2 timer etter vasken. Merkelig når de har lesing av bilskilt. Selvom korrekt bil nummer og PIN kode legges in... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

I experience that you have listened to me about the drying sequence and a leak over the front end. I appreciate that very much! The rear end of my car may be difficult to clean? Audi A6 Avant. The res... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Lavagem de carros

Escrito pela empresa

Wash World tilbyr enkel, innovativ og miljøvennlig bilvask til markedets beste priser, uansett om du besøker oss ofte eller sjelden. Selskapet ble grunnlagt av Bensimon-Rossing-familien, som fortsatt er hovedeier. Den første vaskehallen åpnet i Roskilde i 2013, mens den første lokasjonen i Sverige åpnet dørene i Nybro i 2018. Nordmenn ble introdusert for Wash World i begynnelsen av 2020, da vi åpnet en vaskehall i Sarpsborg. I dag har vi godt over hundre vaskehaller over hele Norden. Wash World var de første i Norden som introduserte ‘ubegrenset bilvask’, betaling fra bilen og automatisk avlesning av bilskilt. På slutten av 2020 introduserte vi Vask Selv på en rekke av våre lokasjoner, og vi er i dag den største aktøren på det kommersielle Vask Selv-markedet i Danmark. Wash World sysselsetter i dag mer enn 50 personer på tvers av administrasjon og drift. Våre lokasjoner er ubemannede, men vi har et team med serviceteknikere og renholdere som sørger for at vaskehallene fungerer, og at lokasjonene blir rengjort. I tillegg har vi en egen 24-timers helpdesk med serviceinnstilte medarbeidere som sitter klare ved telefonene ved akutte problemer i forbindelse med bilvasken. Wash World har en ambisjon om å være ledende på det nordiske bilvaskmarkedet.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Car is really shining after treatment…

Car is really shining after treatment and very good value for money.

14 de abril de 2026

Hi Axel 🌞
Thank you so much for your great review – it is truly wonderful to hear! ⭐
I'm glad that you experience a shiny result and good value for your money. That is exactly the experience we want to provide every time.
We really appreciate your feedback and hope to see you again soon.
Best regards
Sara 🫧

Helt innafor

Bta.
Men kunne åpnet tidligere siden det uansett ikke er bemannet.

14 de abril de 2026

Hej Lars 🚗
Tack för din feedback – det uppskattar vi! Vi är glada att du överlag är nöjd med upplevelsen 😊
Vi förstår godt ditt ønske om tidligere åpningstider, spesielt siden anleggene er ubemannede. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre opplevelsen på alle våre lokasjoner, blant annet gjennom oppgraderinger og justeringer som dette.
Hvis du vil dele mer konkrete forslag eller ønsker, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.
Vänliga hälsningar
Sara från Wash World 🫧

Classificada 2 em 5 estrelas

Vært kunde siden de starta i krsand.aldri mer😡😡

Vært her siden de starta i krsand.
Vaskene er blitt mye kjipere.
Og de er blitt mye dyrere.
Altfor ofte er beggehallene ute a drft og turen ut er irriterende bortkasta.
Kundeservice suger.
Brukt de ved 2 helt forskjellige tilfeller og får følelsen at svarerne de mailer er standard.
Bedriften er blitt et søppelselskap.
Aldri igjen.

Dere svare med at dere syntes dette var kjipt og at jeg kan kontakte dere gjennom kundeservice så skal dere se på det. jeg kontaktet dere begge gangene gjennom kundeservice og har mailet frem og tilbake mange ganger. dere var ikke interessert i å imøtekomme på noe eller finne løsninger. og begge sakene var av helt forskjellig karakter.

Dere har en stor jobb å gjøre med kunderservicen.

31 de março de 2026

Hei Thor,
Takk for at du deler opplevelsen din.
Det er leit å høre at du opplever både vaskekvalitet, pris og drift som dårligere enn før, og vi forstår godt at det er frustrerende når hallene er ute av drift.
Vi tar også med oss tilbakemeldingen din om kundeservice. Du er velkommen til å kontakte kundeservice via nettsiden vår, så vi kan se nærmere på saken din.
De beste hilsner

For ofte i ustand

For ofte i ustand. 😐

8 de abril de 2026

Hei Trond,
Takk for anmeldelsen din.
Jeg beklager at du opplever at anlegget for ofte er ute av drift – det er selvfølgelig ikke den opplevelsen vi ønsker å gi. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre stabiliteten og sikre at anleggene er tilgjengelige når du trenger dem.
Takk for at du deler din opplevelse med oss.
Vennlig hilsen

Sarpsborg

Hei! Jeg er fornøyd med vask

22 de junho de 2025

Hej Abasova,
Takk for din anmeldelse! 😊 Jeg er glad for å høre at du er fornøyd med vasken i Sarpsborg.
Vi jobber kontinuerlig med å levere en god og stabil opplevelse, så det er veldig hyggelig å høre at det lever opp til forventningene dine.
Vi håper å se deg igjen snart! 🚗✨

Classificada 1 em 5 estrelas

Åpnings tide er feil står24/7 men…

Åpnings tide er feil står24/7 men stenger 2200 og åpner ikke før 8

6 de abril de 2026

Hej Kjell,
Takk for din tilbakemelding, og jeg beklager forvirringen. Årsaken er at vi er i gang med å skifte ut skiltene, og det tar dessverre litt lengre tid, da det er et større arbeid.
Vi jobber med å få alt oppdatert så raskt som mulig, slik at informasjonen stemmer fremover. Takk for din tålmodighet 🙏

Hej Terje,
Tusen takk for din anmeldelse 😊
Så hyggelig å høre at børsteløs vask fungerer bra for deg – det er vi veldig glade for! Vi jobber hele tiden med å sikre en god og skånsom vaskeopplevelse, så det betyr mye å få så positiv tilbakemelding.
Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss, og vi håper du fortsetter å være like fornøyd fremover.
Vennlig hilsen

Good as always at His

1 de abril de 2026

Hi Sørlandet,

Thank you for your review – great to hear! 🚗✨
We’re really happy that you had another good experience with us. Consistency is something we focus a lot on, so it means a lot to hear that it’s “good as always” 🙌
Thanks for taking the time to share your feedback – we truly appreciate it 🚘
Best regards,

Classificada 4 em 5 estrelas

Premium er bra til prisen

Premium er bra til prisen, men blåser veldig lite uten ekstra tørk.

30 de março de 2026

Hej Nadia,
Takk for din tilbakemelding – det setter jeg stor pris på! 😊 Det er fint å høre at du opplever Premium-programmet som bra til prisen.
Samtidig er jeg lei for at tørkingen ikke helt lever opp til forventningene uten ekstra tørk. Det er noe vi er oppmerksomme på og jobber løpende med å forbedre, slik at helhetsopplevelsen blir enda bedre.

Ok, bra

Ok, rimelig bra.

Hej Per,
Tack för din recension! Jag är glad att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Samtidigt tar vi till oss att det finns utrymme för att bli ännu bättre – det är viktigt för oss att hela upplevelsen känns riktigt bra från start till slut.
Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra både anläggningar och service, så att varje besök blir så smidigt och positivt som möjligt. Din feedback hjälper oss i det arbetet.
Vi hoppas att få möjlighet att ge dig en ännu bättre upplevelse nästa gång!😊
De bedste hilsner

Classificada 1 em 5 estrelas

Den verste bilvasken i Norge To…

Den verste bilvasken i Norge To verksteder fungerer aldri, og kvaliteten på bilvasken er dårlig.

28 de março de 2026

Hej
Jeg beklager virkelig din opplevelse – dette er langt fra den standarden vi ønsker å levere.
Det er selvfølgelig ikke akseptabelt at anlegg ikke fungerer som de skal, og jeg forstår godt frustrasjonen din både når det gjelder drift og vaskekvalitet. Vi tar slike tilbakemeldinger svært alvorlig, da det hjelper oss med å finne og rette feil så raskt som mulig.
Hvis du opplever problemer igjen, anbefaler jeg at du kontakter vår kundeservice via https://www.washworld.no/hjaelp, slik at vi kan få registrert saken og fulgt opp det aktuelle anlegget.
Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette – vi jobber kontinuerlig med å forbedre både stabilitet og kvalitet.

Raskt og greit

25 de março de 2026

Hej,
Takk for tilbakemeldingen din. Det er fint å høre at du opplever vasken som rask og enkel.
Samtidig jobber vi hele tiden med å gjøre opplevelsen enda bedre, så vi håper vi kan gi deg en enda bedre opplevelse neste gang.😊

Stadig feil på 1av 2 vaskemaskiner på Herøya

Det er 2 vaskemaskiner på Herøya , men det er veldig ofte 1 maskin i feil . Det medfører ekstra kø 🙁

Hej Svein,
Takk for tilbakemeldingen din – jeg forstår godt at det er frustrerende når én av maskinene ofte er ute av drift, spesielt når det fører til ekstra kø.
Det er selvfølgelig ikke slik det skal være, og vi ønsker at begge maskinene skal være tilgjengelige, slik at du får en så smidig opplevelse som mulig.
Hvis du opplever dette igjen, er du veldig velkommen til å skrive til oss, så vi kan få fulgt opp og sett nærmere på anlegget.

Classificada 4 em 5 estrelas

En av maskinene var stengt

Hej
Takk for anmeldelsen din og for de 4 stjernene – det setter vi stor pris på.
Jeg beklager at en av maskinene var stengt da du var innom. Vi jobber for at alle anlegg skal være tilgjengelige, slik at du slipper unødvendig ventetid.
Hvis du opplever noe lignende igjen, er du veldig velkommen til å skrive til oss, så vi kan få sett nærmere på det så raskt som mulig.

Classificada 3 em 5 estrelas

Begynner å bli dårlig tørking av bilen…

Begynner å bli dårlig tørking av bilen nå etter hvert. Var mye bedre tidligere.
Anbefaler likevel Washworld. Og ser fram til at de kommer til andre byer i Norge.

14 de janeiro de 2026

Tusen takk for anmeldelsen din, Per Arne! ⭐
Det er veldig hyggelig å høre at du fortsatt vil anbefale oss, og at du ser frem til at vi åpner flere steder i Norge.
Samtidig er jeg lei for at du opplever at tørkeresultatet har blitt dårligere – det skal selvfølgelig være på topp hver gang. Jeg setter stor pris på at du sier ifra, og jeg vil gjerne hjelpe deg videre. Du er velkommen til å ta kontakt via “Hjelp”-seksjonen på nettsiden, så ser jeg nærmere på saken sammen med deg.
De bedste hilsner,
Sara 🚗✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Hadde en feil med at nummerplate ikke…

Hadde en feil med at nummerplate ikke var registrert og jeg ble ilagt pris på full vask to ganger. Tok kontakt med de og de krediterte meg med en gang. Flott service.

23 de março de 2026

Hej Stig,
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🤩 Det glæder mig virkelig at høre, at du fik en hurtig løsning, og at alt blev håndteret med det samme – det er lige præcis den service, vi stræber efter!
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse 🙌
De bedste hilsner

Rene børster er viktig.

19 de março de 2026

Hej
Takk for din tilbakemelding – det er jeg helt enig i, rene børster er veldig viktig for et godt vaskeresultat 😊
Vi har stort fokus på vedlikehold og rengjøring av børstene våre, så jeg setter pris på at du fremhever det.

Litt kort tørketidddddds

Bilen ble ren den men tørken var ikke fult så bra maskinen gikk 3/4 runde men kunne med hell gått en runde til.
Mvh Morten

Hei Morten,
Tusen takk for din anmeldelse – det er fint å høre at bilen ble ren 😊
Jeg forstår samtidig at det er litt skuffende når tørkingen ikke er helt optimal. Du er velkommen til å kontakte oss via Help-seksjonen på vår nettside, så vil vi gjerne se nærmere på det 😊

Classificada 2 em 5 estrelas

Vasken røsket opp ladelokket og brak…

Vasken røsket opp ladelokket og brak feste

Hei,
Takk for din tilbakemelding – jeg er lei for å høre om opplevelsen din. Det er selvfølgelig ikke meningen at vasken skal forårsake skade på bilen.

Blir jo ikke helt rent

Blir jo ikke helt rent. Ei heller helt tørt

Hei,
Takk for din tilbakemelding – jeg forstår godt at det er skuffende når resultatet verken blir helt rent eller helt tørt. Det er ikke den opplevelsen vi ønsker å gi.
Jasmin

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais