A empresa respondeu
Zakupy były łatwe, szybkie i przyjemne. Świetnej jakości zdjęcia oraz opisy produktów bardzo ułatwiają proces podejmowania zakupów, zwłaszcza gdy wybiera się prezent dla ukochanej osoby (a tak właśni... Ver mais
A empresa respondeu
Rękawków do pływania przerobiłem juz trochę z małymi dziećmi. Te zakupione u Was zostaną z nami for sure. Jakość sztos. Obsługa z kategorii "szybko i na temat" (tak lubię:). Do tego dostałem Super o... Ver mais
A empresa respondeu
Witamy na Watery.pl! WSZYSTKO DO SPORTÓW WODNYCH ✔️Stroje kąpielowe ✔️Sprzęt do pływania ✔️Snurkowanie ✔️Wody otwarte ❤ Obsługa klienta 08:00–22:00 ❤ Szybka dostawa ❤ Ponad 300 000 zadowolonych klientów
Respondeu a 92% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Oszuści !!!! Zamówienie 30.03 paczka nie została wysłana mamy 16.04 i zbywają mnie mailami, że paczka zaginęła, totalne oszustwo! Znam zasady paczkomatu doskonale
Sprawę zgłaszam na policję.
Przestrzegam innym i odradzam zakupu !!!!
Polecam Watery! Szybka dostawa, produkt bez zastrzeżeń😁

Resposta da watery.pl
To było moje pierwsze zamówienie z watery.pl.
Wszystko poszło sprawnie bez żadnych kłopotów.
Towar zgodny z moim zamówieniem i oczekiwaniem.

Resposta da watery.pl
Czas realizacji zamówienia nie podobał mi się 7dni roboczych czekałem na plecak.

Resposta da watery.pl
Jak na firme ktora szczyci sie szybka przesylka - nic bardziej mylnego. Moje zamowienie z dnia 31.03. do dzis (12.04.) nie opuscilo magazynu. Nie wiem co sie dzieje z paczka ani kiedy do mnie dotrze. Support, owszem, odpowiada szybko, jednak bez skutecznej pomocy. Nie polecam.

Resposta da watery.pl
Moja paczka zamówiona 11.03 nie dotarła do dzisiaj (8.04). Obsługa mnie zbywa pisząc ciągle te same maile ze szukają przesyłki. Oszuści !!!! Nie zamawiajcie!!!!

Resposta da watery.pl
Zamowilem produkt, nigdy go nie otrzymalem, jak rowniez nigdy nie otrzymalem zwrotu wplaconej kwoty.

Resposta da watery.pl
Zamówienie zrealizowane ekspresowo. Produkty zgodne z opisem. Zaufałem i nie zawiodłem się. Bardzo dobre okularki pływackie z korekcją optyczną Watery. Świetnie dopasowują się do oczu i nie przeciekają. Bardzo dziękuję.

Resposta da watery.pl
Dobry kontakt, bardzo szybkie udzielenie pomocy w sprawie faktury, szybka przesyłka. Sprawny system wymiany produktu na mniejszy rozmiar.

Resposta da watery.pl
Niestety sytuacja dot. dostarczania paczek w tym sklepie to jakis absurd. Zlozylam zamowienie 12.03. Jest 28.03 a ja wciaz nie otrzymalam zamowienia. Kontakt ze sprzedawca utrudniony. Jestem zbywana w odpowiedziach mailowych. Twierdzi ze szuka paczki. Przewoznik natomiast twierdzi ze nigdy paczka nie zostala nadana przez sklep a sklep sie upiera ze szuka paczki u przewoznika. Skandal. Na infolinii nie mozna sie polaczyc. Nie polecam. To moje drugie zamowienie w tym sklepie. Przy pierwszym bylo b.podobnie ostatecznie jednak w ciagu kilku dni po mojej interwencji paczka dotarla. Moze sie zdarzyc pomyslalam i zlozylam zamowienie ponownie bo ostatecznie jak juz pqcxka dotarla to produkt byl pelnowartosciowy. Jednak sytuacja przy kolejnym zamowieniu sie powtarza. Trwa to juz ponad 2 tyg!!! A sklep w ogole nie poczuwa sie do niczego informujac ze moge jeszcze 30 dni poczekac az wyjasnia z przewoznikiem:/ odradzam. Naprawde czekanie na przesylke i koniecznosc ciaglego kontaktu ze sklepem to zadna przyjemnosc.

Resposta da watery.pl
Nie polecam korzystania z usług tego sklepu.
Zamówiłam 3 pary okularów, ponieważ mojemu mężowi trudno dobrać okulary pływackie z dioptriami na dość dużą twarz. Niestety żadna para nie pasowała, dlatego zdecydowałam się na zwrot.
Do samych okularów nie mam zastrzeżeń — są dobrej jakości. Problem dotyczy jednak pakowania: okulary przyszły w foliowym woreczku, bez jakiegokolwiek dodatkowego zabezpieczenia poza oryginalnym opakowaniem.
Formularz zwrotu działał z błędami, przez co musiałam skorzystać z DHL, choć jest to dla mnie droższe i mniej wygodne. W kontakcie z obsługą klienta nikt nie poinformował mnie, że problem z InPostem można rozwiązać — od razu skierowano mnie do DHL. Otrzymałam etykietę zwrotną, którą musiałam samodzielnie wydrukować, ale nie dostałam żadnych instrukcji dotyczących nadania przesyłki.
Kurier odebrał paczkę 12.03 i od tego czasu brak jakiegokolwiek kontaktu. Nie wiem, czy przesyłka dotarła do sklepu ani kiedy mogę spodziewać się zwrotu pieniędzy — a może w ogóle nie ma co na niego liczyć.
Można zamawiać tylko wtedy, jeśli ktoś się nudzi, lubi pisać nieskończone maile i grać w loterię (czy odzyska swoje pieniądze).

Resposta da watery.pl
Od grudnia zamówiłam kilka stroi kąpielowych dla córki. Odsyłałam i zamawiałam kolejne, aby coś namierzyć. Do dzisiaj nie mam żadnego kontaktu w sprawie zwrotu, ani nie dostałam zwrotu gotówki.

Resposta da watery.pl
B. pozytywnie pierwsze zakupy. Ciekawe produkty, konkurencyjne ceny, szybka dostawa. Będę zaglądać częściej.

Resposta da watery.pl
Jedno wielkie nieporozumienie. Czekałem ponad tydzień na dostawę a otrzymana przesyłka była niekompletna otrzymałem 1 z 3 produktów, a sklep nie odpowiada na maile. Odradzam wszystkim

Resposta da watery.pl
Sprawne zakupy. Szybka wysyłka. Towar dobrze zapakowany. Polecam!

Resposta da watery.pl
Sprawnie i szybko przygotowuje zamówienie.
Małym minusem jest brak kontaktu telefonicznego w języku polskim

Resposta da watery.pl
Wszystko przebiegło zgodnie z planem nie mam żadnych zastrzeżeń. Zaplusowaliście bardzo za to że znalazłem okularki (arena cobra ultra swipe fire flow) których nigdzie nie było a bardzo chciałem je mieć. Dzięki za to!

Resposta da watery.pl
Złożyłam reklamację na strój kąpielowy zgodnie z wytycznymi firmy. Zamiast zwrotu środków wysłali mi kolejny strój. Towar kolejny raz odesłałam i 3 miesiąc czekam na zwrot środków. Wysoka niekompetencja i oszustwo.
Zdecydowanie NIE polecam

Resposta da watery.pl
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.