Overzichtelijke site, goede producten en snelle levering. Ben zeer tevreden over het aangekochte product. Werkt perfect. Ik heb alleen één opmerking. Het product heeft ergens vochtig opgeslagen gest... Ver mais
Hele vriendelijke en behulpzame medewerkers in Brunssum en Reuver! Dat verdient alle lof. Hoewel verzenden van het ene naar het andere filliaal niet mogelijk was bij artikelen uit de sale, heeft Rick... Ver mais
Welkoop Zeist fijne winkel voor in mijn geval kleding (zoals Kjelvik), plantjes, tuinvogels en hond. Ze hebben een prima veterinair assistent (even afspraak maken), ook verse biologische producten. Ha... Ver mais
Onze webwinkel en 150+ Welkoop winkels hebben alles in huis wat je nodig hebt op het gebied van tuin, dier en kleding. ✔ Breed assortiment ✔ Deskundig advies ✔ Service die nét wat verder gaat.
Vakkundig advies & goede producten

Laan van de stier 60, 7324CV , Apeldoorn, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Met uitzondering van dat ik geen email van het moment van bezorging heb gehad en dat de chauffeur geen Nederlands sprak was het voor de rest ok
Werkt perfect.
Ik heb alleen één opmerking. Het product heeft ergens vochtig opgeslagen gestaan, want niet alleen de doos maar ook de gebruiksaanwijzing was nat. Dit kan natuurlijk ook zijn gebeurd bij de transporteur.

Resposta da Welkoop
Artikel wat we gekocht hebben, stond niet op de website dat t alleen voor buitengebruik was.
We hebben dit in de keuken gezet.
Wat vreselijk stinken. Als we dit hadden geweten hadden we er geen 2 gekocht. Nu hebben we er niets aan. We willen er 1 terugsturen

Resposta da Welkoop
bestelling in 2x nog niet compleet.
1ste x kom je dan is er maar 1 product volgens de mail maar zijn alle producten er behalve 1 product.
krijg je mail dat dat product binnen is ,ben je daar is het product niet binnengekomen.
word nu opgelost vrijwillig door een collega van welkoop Burgum want ik eigelijk te bizar voor woorden vind.. maar wel lief van deze collega!
moet het product dus nog steeds krijgen..
tis nu al 10 dagen geleden.

Resposta da Welkoop
Onderweg naar een verjaardag zou ik een bestelling (kado) ophalen in filiaal Zaltbommel, per ongeluk de afslag gemist. Vanwege files kon ik niet snel omkeren. Via de volgende afslag kon ik bij filiaal Geldermalsen mijn producten gaan kopen die ze ook op voorraad had en kreeg na twee dagen het geld van de bestelling al retour gestort.

Resposta da Welkoop
Bestelling en levering was prima.
Netjes een e-mail gekregen ivm verlate levering.

Resposta da Welkoop
Bestelling geplaatst. Toegezegd leverdatum bleek niet realiseerbaar. Nog geen nieuwe datum ontvangen.

Resposta da Welkoop
Er was iets fout gegaan met de verzending. De klantenservice medewerkster was super behulpzaam. Wat ik minder vind is dat ik tot 2 keer toe geen verzendbevestiging heb gehad waardoor de levering erg onzeker was, maar uiteindelijk is alles wel goed gekomen.

Resposta da Welkoop
De ene dag besteld en de volgende dag geleverd...prima service

Resposta da Welkoop
Makkelijk online bestellen en in de winkel afgehaald

Resposta da Welkoop
De ervaring is goed omdat ze prima service verlenen. In dit geval ging het om het retourneren van een apparaat dat niet beviel. Er wordt niet moeilijk gedaan en ze nemen het gewoon retour.
Het geld krijg je direct terug en het probleem is opgelost.
Zeer tevreden met de oplossing.

Resposta da Welkoop
Ontzettend trage levering , ongelooflijk voor deze tijd