Overzichtelijke site, goede producten en snelle levering. Ben zeer tevreden over het aangekochte product. Werkt perfect. Ik heb alleen één opmerking. Het product heeft ergens vochtig opgeslagen gest... Ver mais
Onderweg naar een verjaardag zou ik een bestelling (kado) ophalen in filiaal Zaltbommel, per ongeluk de afslag gemist. Vanwege files kon ik niet snel omkeren. Via de volgende afslag kon ik bij filiaal... Ver mais
Welkoop Zeist fijne winkel voor in mijn geval kleding (zoals Kjelvik), plantjes, tuinvogels en hond. Ze hebben een prima veterinair assistent (even afspraak maken), ook verse biologische producten. Ha... Ver mais
Hele vriendelijke en behulpzame medewerkers in Brunssum en Reuver! Dat verdient alle lof. Hoewel verzenden van het ene naar het andere filliaal niet mogelijk was bij artikelen uit de sale, heeft Rick... Ver mais
Onze webwinkel en 150+ Welkoop winkels hebben alles in huis wat je nodig hebt op het gebied van tuin, dier en kleding. ✔ Breed assortiment ✔ Deskundig advies ✔ Service die nét wat verder gaat.
Vakkundig advies & goede producten

Laan van de stier 60, 7324CV , Apeldoorn, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Ontzettend trage levering , ongelooflijk voor deze tijd

Resposta da Welkoop
Dure laarzen gekocht die 100% waterdicht zouden zijn.
Dat bleek direct al niet zo te zijn. Gelijk de 1ste keer in de regen (dus niet eens waterplassen) natte voeten.
Ben ermee terug gegaan. Laarzen gingen de volgende dag mee naar het hoofdkantoor. Na ruim 2 weken kan niemand er wat over zeggen.. Ondertussen loop ik bijna elke dag met natte voeten in het bos het is herfst.
Eind van dit verhaal is dus nog niet in zicht

Resposta da Welkoop
Het ongeloof dat in mijn vogelvoer torretjes waren gevonden heel veel

Resposta da Welkoop
Welkoop Dokkum levert zoals altijd een goede en vriendelijke service. Dat was ook het geval met deze levering van tuincompost.

Resposta da Welkoop
Al jaren koop ik bij de Welkoop. Altijd perfecte service en advies (vestiging Eemnes).
Ook het online bestellen en ophalen in de winkel ging zonder problemen.

Resposta da Welkoop
Goede combideal maaier en kantenknipper van Stiga

Resposta da Welkoop
Na dagen wachten en een "uw order heeft vertraging" mail verder, toch maar even de klantenservice benaderd.
Hoewel het product -as I speak- nog wel gewoon als bestelbaar (met een geplande leverdatum) op de Welkoop site staat, heb ik moeten vernemen dat de leverancier helaas niet (meer) kan leveren.
Mijn order wordt daarom -vanuit Welkoop- geannuleerd.
En een geannuleerde order = geld terug.
En dat is dan een volledige terugbetaling en niet deels.
Normaal lees ik slechts vluchtig de inhoud van een bevestigingsmail en ga niet, tot achter de komma nauwkeurig, checken of deze inhoudelijk correct is.
Noem het onnozel, maar ik zie het als dat stukje vertrouwen dat je in zo'n grote retailer (webshop) zou moeten kunnen hebben.
Maar als ik toch eens iets verder kijk en deze mail met mijn mijn bestelling vergelijk, ontdek ik -tot mijn stomme verbazing- dat Welkoop mij mijn (aankoop)bedrag zonder de, door mij betaalde, verzendkosten gaat terugbetalen.
WTF is dat nou, Welkoop?
Dan maar weer bellen.
"Mijn collega is dat vergeten" en "Mijn excuses".
Een beetje knullig dat je, als consument, de medewerker van een (toch wel redelijk grote) winkelketen hierop moet attenderen.
De terugbetaling van mijn aankoopbedrag (inclusief de verzenkosten) was dan weer wel spoedig geregeld.
Maar dat maakt niet dat ik daardoor mijn Welkoop ervaring plotseling door een geheel andere bril ga bekijken.
Want stel... dat ik niet tot achter de komma had gecheckt?
En is dit slechts een incident, of is er een regelmaat?
Ben ik tevreden over de afwikkeling, de communicatie en het verloop van het proces in zijn/haar geheel?
Nee.
De volgende keer weer een aankoop bij Welkoop en/of haar retailpartners?
Nou nee. Dat kan (en wil ik) niet meer.
Ik ben namelijk de naam van deze retailer en de url van hun webshop vergeten!
=== kleine aanvulling op de reactie ===
U doet een beetje voorkomen alsof ik gefrustreerd ben dat een artikel nog wel in uw webshop staat, maar dat deze niet geleverd kan worden.
Tot mijn genoegen kan ik u mededelen dat dit niet het geval is.
In plaats van een "uw bestelling is vertraagd" e-mail had u ook een poging kunnen wagen om de oorzaak hiervan te achterhalen (dus: even informeren wat de reden van de vertraging is) zodat u daarop passend kan acteren.
Daarmee schept u duidelijkheid richting uw klanten en worden wachttijden (op iets dat nimmer zal komen) gereduceerd.
Begrijpt u dat?
Maar goed. Over frustratie gesproken.
Wat mij echt frustreert -en dat kan/mag u als feedback meenemen- is het feit dat de firma Welkoop mij bijna (BIJNA!) te weinig geld heeft terugbetaald.
Als ik ZELF niet e.e.a. had gecheckt en -bij u- aan de bel had getrokken, dan had Welkoop nu wat extra geld in het bedrijfsportemonneetje (over)gehouden.
Ongeacht de hoogte van het bedrag, vind ik juist dat gegeven (persoonlijk) een bijzonder vreemd "gebeuren".
En dan druk ik mij erg mild uit :)
De gemaakte excuses, hoe welgemeend ook, leg ik naast mij neer.
Succes met uw webwinkel en een spoedige beterschap met de "administratieve vergeetachtigheid" toegewenst.

Resposta da Welkoop
Always a fan of Welkoop. Especially when they have Sale. Good quality for good prices. And everything for my cat and dog. I also like to take some super small plants with me for a nice low price there cute on the table.

Resposta da Welkoop
De beloofde levertijd klopt niet. Dat werd dus even een ding want ik had de schoenen echt nodig.
Er werd keurig gereageerd op mijn mail, maar wat heb je er aan? De volgende keer bestel ik niet meer online. Als het artikel niet in de winkel voorradig is dan maar naar een andre winkel.

Resposta da Welkoop
Online besteld omdat het niet in de winkel verkrijgbaar is. ( speciaal product)
levertijd was wel 2 dagen langer, maar werd netjes geïnformeerd.

Resposta da Welkoop
Snelle levering van het door ons bestelde haardhout (in big bag 2m3, droog en gekloofd). Het hout voldoet aan alle verwachtingen, de prijs was ok en het kan zo in de kachel!

Resposta da Welkoop
Bij Welkoop pellets besteld die op 9 september geleverd zouden worden. Inmiddels is het 14 september en nog steeds geen pellets.

Resposta da Welkoop
Een aanvankelijke vertraging in de levering is heel goed opgelost door een medewerker van de servicelijn .

Resposta da Welkoop
Netjes geholpen door de klantenservice en snel geleverd.

Resposta da Welkoop
Fijne mensen die mij hebben geholpen zowel met de telefoon als in de winkel.