WePlayAgain A/S Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har afprøvet udstyret succesfuld. 😀👍👌. Købte en hybrid kølle, som gør en væsentlig forskel for mig. Er virkelig glad for købet. Hvis jeg havde været i tvivl, sørger WePlayAgain, al... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

En helt igennem god oplevelse. Jeg købte et par dage før der kom tilbud pga. dansk turnering. Jeg fik rabatten alligevel - god service! Rare mennesker i butikken. Hjælper med et smil og rådføre og... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Tilfreds med kvaliteten på de brugte jern. Bestilte 3 wedges, modtog dog kun 2, uden nogen form for kommunikation herom. Antog det sidste ville blive fremsendt særskilt, siden jeg ikke hørte noget. De... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de golfe

Escrito pela empresa

Vores ambition er, at være vores kunders foretrukne valg, når de søger brugt golfudstyr. Vores mission er at skabe værdi for vores kunder gennem en unik blanding af produkter og services, samtidig med at vi fremmer genbrug og bidrager til en cirkulær verden. Ved at vælge os, støtter du vores mission om at fremme bæredygtighed og opbygge Europas største platform for brugt golfudstyr. Sammen kan vi skabe en grønnere, mere tilgængelig og økonomisk fordelagtig golfverden. Tak for at du er med på rejsen!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

353 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Niets op aan te merken

Alles duidelijk; vlot en correct geleverd.

Hallo

Bedankt voor uw review 😊 Fijn om te horen dat alles duidelijk was en dat de levering vlot en correct verliep.

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget tilfreds på standen på køllerne

Meget tilfreds på standen på køllerne, der til fulde levede op til forventningerne. Gnidningsfri levering er også et plus.

14 de agosto de 2026

Hej

Mange tak for din anmeldelse 😊 Dejligt at høre, at standen på køllerne fuldt ud levede op til forventningerne, og at leveringen forløb nemt

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede prijs/kwaliteit en vlot geleverd

Hallo

Bedankt voor uw review 😊 Fijn om te horen dat u tevreden bent met de prijs/kwaliteitverhouding en dat de levering vlot verliep.

“Ny” driver en succes

Jeg har spillet golf siden april 2024 med en Callaway Warbird fra samme år. Jeg tænkte at en TaylorMade driver var værd at prøve og havde fået jeres site fra en golfen og så I havde en SlDR 460 driver, den købte jeg. Og nu rammer jeg bare bolden og slår længere hver gang (98%). “

22 de agosto de 2026

Hej

Mange tak for din anmeldelse 😊 Skønt at høre, at skiftet til SLDR-driveren har gjort så stor en forskel for dig, og at du nu rammer bolden konsekvent og slår længere.

Super fint skick

Super fint skick! Som ny!! 🥳

19 de agosto de 2026

Hej

Mange tak for din anmeldelse. Fantastisk at høre at udstyret levede op til forventningerne

Tak for de fine ord!

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte en fairway kølle som brugt

Købte en fairway kølle som brugt, men næsten umuligt at se den har været brugt før. Meget hurtig levering, kan klart anbefales at handle her, 5 stjerner herfra 👍

11 de agosto de 2026

Hej,

Mange tak for din anmeldelse 😊Fedt at høre at udstyret lever fuldt op til forventningerne

Tak for de flotte ord, og for at fremhæve den hurtige levering – 5 stjerner betyder meget for os!

Har afprøvet udstyret succesfuld

Har afprøvet udstyret succesfuld. 😀👍👌.

Hvis jeg havde været i tvivl, sørger WePlayAgain, altid for at medsende en returseddel. Super flot service.

Men jeg beholder hel klart min Hybrid Kølle.

Kan på det varmeste anbefale WePlayAgain.

Michael Mathiasen

11 de agosto de 2026

Hej Michael

Mange tak for din anmeldelse 😊 Dejligt at høre, at udstyret har levet op til forventningerne samt at du har fået en god service

Vi sætter stor pris på, at du vil anbefale os!

Classificada 5 em 5 estrelas

Outstanding kundeservice som altid!

Outstanding kundeservice som altid og en kanon TaylorMade Stealth 4H jeg har fået mig.

12 de agosto de 2026

Hej

Mange tak for din anmeldelse 😊 Dejligt at høre, at du har fået en god service, og at du er glad for din nye hybrid.

Snelle service

Snelle
Levering en het geleverde product voldoet geheel aan mijn verwachtingen

13 de agosto de 2026

Hallo

Bedankt voor uw review 😊 Fijn om te horen dat de levering snel was en dat het product volledig aan uw verwachtingen voldeed.

Fremragende service I butikken

Fremragende service I butikken, 14 dages retur ret giver ro i maven

19 de agosto de 2026

Hej

Mange tak for din anmeldelse 😊 Dejligt at høre, at du oplevede fremragende service i butikken.

Smidigt

Smidigt, snabba svar via mail. Trygga köp

Hej

Tack för din recension 😊 Vad kul att höra att allt gick smidigt, med snabba svar via mail och att du kände dig trygg med köpet.

Med vänliga hälsningar

Classificada 4 em 5 estrelas

Bra skick på bagen dock väldigt mycket…

Bra skick på bagen dock väldigt mycket gräs och sand inuti. Behövde dammsuga den innan den var användbar

Hej

Mange tak for din anmeldelse 😊

Beklager, at der var meget græs og sand indeni bagen, selvom standen ellers var god – skriv endelig til support@weplayagain.com , hvis du vil have os til at kigge nærmere på det.

Driver og 3 wood

Varerne stemmer 100% med beskrivelsen. Hurtig levering.

5 de agosto de 2026

Hej

Mange tak for din anmeldelse 😊 Dejligt at høre, at udtyret levede fuldt op til forventningerne, og at leveringen var hurtig.

Classificada 4 em 5 estrelas

Snabbt leverans och kunde knappt se att…

Snabbt leverans och kunde knappt se att det var en begagnad klubba som jag köpte.

Bra kvalitet.

Hej

Tack för din recension 😊 Vad kul att höra att leveransen gick snabbt, och att klubban knappt gick att se var begagnad!

Med vänliga hälsningar

Exactly as advertised 👌

Hi there

Great to hear it was exactly as advertised 😊

Thanks for taking the time to leave a review!

Best regards,

Classificada 4 em 5 estrelas

Fin service og et produkt der svarede…

Fin service og et produkt der svarede fuldstændig til beskrivelse

7 de agosto de 2026

Hej

Mange tak for din anmeldelse 😊 Dejligt at høre, at du oplevede god service og at udstyret levede op til forventningerne

WePlayAgain ⛳️

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais