Har afprøvet udstyret succesfuld. 😀👍👌. Købte en hybrid kølle, som gør en væsentlig forskel for mig. Er virkelig glad for købet. Hvis jeg havde været i tvivl, sørger WePlayAgain, al... Ver mais
A empresa respondeu
En helt igennem god oplevelse. Jeg købte et par dage før der kom tilbud pga. dansk turnering. Jeg fik rabatten alligevel - god service! Rare mennesker i butikken. Hjælper med et smil og rådføre og... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har spillet golf siden april 2024 med en Callaway Warbird fra samme år. Jeg tænkte at en TaylorMade driver var værd at prøve og havde fået jeres site fra en golfen og så I havde en SlDR 460 driver... Ver mais
A empresa respondeu
Tilfreds med kvaliteten på de brugte jern. Bestilte 3 wedges, modtog dog kun 2, uden nogen form for kommunikation herom. Antog det sidste ville blive fremsendt særskilt, siden jeg ikke hørte noget. De... Ver mais
A empresa respondeu
Vores ambition er, at være vores kunders foretrukne valg, når de søger brugt golfudstyr. Vores mission er at skabe værdi for vores kunder gennem en unik blanding af produkter og services, samtidig med at vi fremmer genbrug og bidrager til en cirkulær verden. Ved at vælge os, støtter du vores mission om at fremme bæredygtighed og opbygge Europas største platform for brugt golfudstyr. Sammen kan vi skabe en grønnere, mere tilgængelig og økonomisk fordelagtig golfverden. Tak for at du er med på rejsen!
Birkegårdsvej 36B, 8361 , Hasselager, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Varen som beskrevet og hurtig levering, prisen var fornuftig.

Resposta da WePlayAgain A/S
När jag inte förstod hur jag skulle hämta ut klubban , fick jag svar ganska snabbt av Andreas i supporten.

Resposta da WePlayAgain A/S
Enkelt att beställa och klubborna överträffar våra förväntningar. Kan varmt rekommendera detta företag. Fint paketerat och snabb problemfri leverans.

Resposta da WePlayAgain A/S
Snabb leverans och bra skick på skaftet jag beställde:)

Resposta da WePlayAgain A/S
Jamen det er da for ringe at man køber en wedge og det så viser sig at den er forlænget og det ikke er det samme grip som der er på billedet.

Resposta da WePlayAgain A/S
Waardeloze organisatie, reageren nergens op. Na hun reactie hier op trusted even via mail contact gehad maar op het moment dat ik geld terug moet krijgen geven ze helaas weer niet thuis, weer emails verstuurd naar verschillende adressen maar helaas geen reactie 😭😭
Andreas, you only react when I post a message on truspilot, i sent emails to weplayagain.com address; to support ; that info and to Kenneth at kst but no reaction. Please return the money to my bankaccount as requested, thank you
Andreas, send me your phonenumber instead of communication via trustpilot

Resposta da WePlayAgain A/S
All fine, but the paper stickers you are using on the clubs are terrible!

Resposta da WePlayAgain A/S
Var på jagt efter en 5 kølle. Var på lageret og kigge. Fik super vejledning af Emil. Nemt at handle og god tryghed i at kunne prøve i 14 dage. Jeg har beholdt køllen, da det var det helt rigtige køb.

Resposta da WePlayAgain A/S
Hurtig levering, kølle som beskrevet, dog er headcover ikke det rigtige i grader

Resposta da WePlayAgain A/S
Klasse... købte 3 wood som knækkede under 1 slag, den blev ombyttet uden problemer.
God service

Resposta da WePlayAgain A/S
Jeg giver 1 ud af 5 stjerner.
Den taske, jeg modtog, levede desværre ikke op til billederne på hjemmesiden, hvilket var en skuffelse.
Derudover oplevede jeg problemer med den lovede gratis fragt. Online fremgik det flere steder, at der var gratis fragt ved køb over 400 kr., og at man skulle være medlem af kundeklubben.
Jeg opfyldte begge betingelser, men blev alligevel opkrævet fragt.
Jeg kontaktede kundeservice med dokumentation i form af skærmbilleder. De fastholdt, at tilbuddet ikke gjaldt, og efterfølgende ophørte de med at besvare mine henvendelser.
Samlet set har dette givet mig en dårlig kundeoplevelse. Jeg er ikke tilfreds med hverken produktet eller håndteringen af sagen.

Resposta da WePlayAgain A/S
Er golfer på tredje år og har købt blandt andet en hydrid og flere køller ved WePlayAgain. Alt har været top kvalitet.

Resposta da WePlayAgain A/S
Hurtig og god service. Jeg har kun gode ting at sige - udstyret lever til fulde op til det viste på hjemmesiden.
Det er ikke sidste gang jeg handler der, og jeg anbefaler gerne det samme til andre.

Resposta da WePlayAgain A/S
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.