WePlayAgain A/S Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har afprøvet udstyret succesfuld. 😀👍👌. Købte en hybrid kølle, som gør en væsentlig forskel for mig. Er virkelig glad for købet. Hvis jeg havde været i tvivl, sørger WePlayAgain, al... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

En helt igennem god oplevelse. Jeg købte et par dage før der kom tilbud pga. dansk turnering. Jeg fik rabatten alligevel - god service! Rare mennesker i butikken. Hjælper med et smil og rådføre og... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har spillet golf siden april 2024 med en Callaway Warbird fra samme år. Jeg tænkte at en TaylorMade driver var værd at prøve og havde fået jeres site fra en golfen og så I havde en SlDR 460 driver... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Tilfreds med kvaliteten på de brugte jern. Bestilte 3 wedges, modtog dog kun 2, uden nogen form for kommunikation herom. Antog det sidste ville blive fremsendt særskilt, siden jeg ikke hørte noget. De... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de golfe

Escrito pela empresa

Vores ambition er, at være vores kunders foretrukne valg, når de søger brugt golfudstyr. Vores mission er at skabe værdi for vores kunder gennem en unik blanding af produkter og services, samtidig med at vi fremmer genbrug og bidrager til en cirkulær verden. Ved at vælge os, støtter du vores mission om at fremme bæredygtighed og opbygge Europas største platform for brugt golfudstyr. Sammen kan vi skabe en grønnere, mere tilgængelig og økonomisk fordelagtig golfverden. Tak for at du er med på rejsen!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

353 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Varen som beskrevet og hurtig levering

Varen som beskrevet og hurtig levering, prisen var fornuftig.

28 de julho de 2026

Hej

Mange tak for din anmeldelse 😊 Dejligt at høre, at varen levede op til beskrivelsen, leveringen var hurtig, og at du synes prisen var fornuftig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rapide et conforme à la commande

Rapide et conforme à la commande ! impec !

Bonjour

Merci beaucoup pour votre avis 😊 Ravi d'apprendre que la livraison a été rapide et conforme à votre commande !

Au plaisir de vous revoir bientôt !

Cordialement,

Classificada 5 em 5 estrelas

När jag inte förstod hur jag skulle…

När jag inte förstod hur jag skulle hämta ut klubban , fick jag svar ganska snabbt av Andreas i supporten.

Hej

Tak for din anmeldelse 😊 Dejligt at høre, at du fik hurtig hjælp til at forstå, hvordan du skulle afhente din ordre!

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkelt att beställa och klubborna…

Enkelt att beställa och klubborna överträffar våra förväntningar. Kan varmt rekommendera detta företag. Fint paketerat och snabb problemfri leverans.

Hej

Tusen tack för de fina orden 😊 Vad roligt att höra att klubborna överträffade era förväntningar, och att både förpackning och leverans gick problemfritt.

Vi uppskattar verkligen att ni vill rekommendera oss varmt vidare!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och bra skick på skaftet…

Snabb leverans och bra skick på skaftet jag beställde:)

Hej

Tack för din recension 😊 Vad kul att höra att både leveransen och skicket på skaftet levde upp till förväntningarna!

Snabbt och inte krångligt

Snabbt och inte krångligt! Superbra!

Hej

Tack så mycket för din recension 😊 Vad kul att höra att allt kändes snabbt och enkelt!

Classificada 1 em 5 estrelas

Jamen det er da for ringe at man køber…

Jamen det er da for ringe at man køber en wedge og det så viser sig at den er forlænget og det ikke er det samme grip som der er på billedet.

Hej

Tak for din anmeldelse, og det beklager jeg mange gange, hvis wedgen ikke har levet op til dine forventninger 😊

Jeg beklager, at grippet ikke matchede det, der var vist på billederne, samt at wedgen var forlænget uden at dette har fremgået tydeligt nok.

Vi har kontaktet dig direkte angående dette, så vi kan finde den bedste løsning sammen.

Vi ser frem til at høre fra dig 😊

Waardeloze organisatie

Waardeloze organisatie, reageren nergens op. Na hun reactie hier op trusted even via mail contact gehad maar op het moment dat ik geld terug moet krijgen geven ze helaas weer niet thuis, weer emails verstuurd naar verschillende adressen maar helaas geen reactie 😭😭
Andreas, you only react when I post a message on truspilot, i sent emails to weplayagain.com address; to support ; that info and to Kenneth at kst but no reaction. Please return the money to my bankaccount as requested, thank you

Andreas, send me your phonenumber instead of communication via trustpilot

Hi,

I'm sorry to hear you've had this experience.

Looking into it, I can see that we did respond to your inquiry on July 9th and offered to find a solution — however, we haven't received a reply from you to our response since then.

You're very welcome to reply to that message or send a new email to support@weplayagain.com, and we'll gladly offer the same solutions again, or find one that works better for you.

Thanks for updating your review. I still can't see that you've reached out to us by email, but I've reached out to you directly again to help find a solution. If my message doesn't get through, please feel free to email support@weplayagain.com so we can get this sorted.

Meget for pengene

Hej

Mange tak for din anmeldelse 😊 Dejligt at høre, at du synes, du fik meget for pengene!

All fine

All fine, but the paper stickers you are using on the clubs are terrible!

Hi there

Thanks for the review 😊 Glad to hear everything went well overall!

We'll take your feedback about the paper stickers on board - appreciate you pointing it out.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra pris och snabb leverans.

28 de julho de 2026

Hej Monica

Tack för din recension 😊 Vad kul att höra att både priset och leveransen levde upp till förväntningarna!

Var på jagt efter en 5 kølle

Var på jagt efter en 5 kølle. Var på lageret og kigge. Fik super vejledning af Emil. Nemt at handle og god tryghed i at kunne prøve i 14 dage. Jeg har beholdt køllen, da det var det helt rigtige køb.

Hej Michael

Mange tak for de flotte ord 😊 Skønt at høre, at Emil kunne guide dig til det rigtige udstyr i butikken, og at prøveperioden gav dig den tryghed, du havde brug for til at finde det helt rigtige køb.

Nice and real good

Nice and real good

Hi there

Thank you so much for the kind words 😊 Really glad to hear you're happy!

Hope to see you again!

Hurtig levering

Hurtig levering, kølle som beskrevet, dog er headcover ikke det rigtige i grader

Hej

Mange tak for din anmeldelse 😊 Dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at køllen levede op til beskrivelsen.

Angående headcoveret: da vi forhandler brugt golfudstyr og modtager det fra mange forskellige personer og steder, er det meget forskelligt, hvad der egentlig hører med til det enkelte produkt. Det udstyr, vi modtager, sælger vi videre præcis, som vi har fået det – herunder også headcoveret, hvis det ikke matcher gradangivelsen på selve køllen.

Skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål til dette 😊

Klasse..

Klasse... købte 3 wood som knækkede under 1 slag, den blev ombyttet uden problemer.

27 de março de 2026

Hej

Tusind tak for de søde ord 😊 Ærgerligt at høre, at 3-woodens knækkede, men skønt at ombytningen gik problemfrit for dig.

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding – tak fordi du tog dig tid til at skrive den!

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg giver 1 ud af 5 stjerner.

Jeg giver 1 ud af 5 stjerner.
Den taske, jeg modtog, levede desværre ikke op til billederne på hjemmesiden, hvilket var en skuffelse.

Derudover oplevede jeg problemer med den lovede gratis fragt. Online fremgik det flere steder, at der var gratis fragt ved køb over 400 kr., og at man skulle være medlem af kundeklubben.

Jeg opfyldte begge betingelser, men blev alligevel opkrævet fragt.
Jeg kontaktede kundeservice med dokumentation i form af skærmbilleder. De fastholdt, at tilbuddet ikke gjaldt, og efterfølgende ophørte de med at besvare mine henvendelser.

Samlet set har dette givet mig en dårlig kundeoplevelse. Jeg er ikke tilfreds med hverken produktet eller håndteringen af sagen.

17 de julho de 2026

Resposta da WePlayAgain A/S

Tak for din tilbagemelding – det er ærgerligt at høre, at oplevelsen ikke har levet op til dine forventninger, og det beklager jeg mange gange 😊

Jeg kan se, at vi har været i dialog omkring både bag og spørgsmålet om fragt, og at vi har tilbudt dig fuld refundering på bag'en, hvis den ikke lever op til det, du forventede. Vi er ikke stoppet med at svare – vi står stadig klar til at hjælpe videre, hvis der er noget, der mangler at blive løst.

Angående fragten kunne vi desværre ikke finde den pågældende oplysning nogen steder på vores egen hjemmeside, og vi er stadig i gang med at undersøge, hvor den stammer fra.

Du er meget velkommen til at skrive til os igen, så finder vi en løsning, du er tilfreds med.

Classificada 5 em 5 estrelas

Er golfer på tredje år og har købt…

Er golfer på tredje år og har købt blandt andet en hydrid og flere køller ved WePlayAgain. Alt har været top kvalitet.

29 de março de 2026

Hej Berit

Mange tak for de søde ord 😊 Skønt at høre, at både hybriden og de andre køller har levet op til forventningerne, og at du har haft en god oplevelse som kunde hos os.

Hurtig og god service

Hurtig og god service. Jeg har kun gode ting at sige - udstyret lever til fulde op til det viste på hjemmesiden.

Det er ikke sidste gang jeg handler der, og jeg anbefaler gerne det samme til andre.

13 de julho de 2026

Hej Lasse

Mange tak for de flotte ord 😊 Det gør os virkelig glade at høre, at både servicen og udstyret har levet op til forventningerne.

Vi glæder os til at se dig igen

WePlayAgain ⛳️

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais