Har afprøvet udstyret succesfuld. 😀👍👌. Købte en hybrid kølle, som gør en væsentlig forskel for mig. Er virkelig glad for købet. Hvis jeg havde været i tvivl, sørger WePlayAgain, al... Ver mais
A empresa respondeu
En helt igennem god oplevelse. Jeg købte et par dage før der kom tilbud pga. dansk turnering. Jeg fik rabatten alligevel - god service! Rare mennesker i butikken. Hjælper med et smil og rådføre og... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har spillet golf siden april 2024 med en Callaway Warbird fra samme år. Jeg tænkte at en TaylorMade driver var værd at prøve og havde fået jeres site fra en golfen og så I havde en SlDR 460 driver... Ver mais
A empresa respondeu
Vores ambition er, at være vores kunders foretrukne valg, når de søger brugt golfudstyr. Vores mission er at skabe værdi for vores kunder gennem en unik blanding af produkter og services, samtidig med at vi fremmer genbrug og bidrager til en cirkulær verden. Ved at vælge os, støtter du vores mission om at fremme bæredygtighed og opbygge Europas største platform for brugt golfudstyr. Sammen kan vi skabe en grønnere, mere tilgængelig og økonomisk fordelagtig golfverden. Tak for at du er med på rejsen!
Birkegårdsvej 36B, 8361 , Hasselager, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Nemt, ligetil, ærligt og gennemskueligt, og med rimelig hurtig levering.
At finde et sæt nye, brugte, jern og en driver var ingen sag med WePlayAgain, og deres setup med reminder mails osv gjorde det til en nem sag at finde et sæt der kunne erstatte det gamle.

Resposta da WePlayAgain A/S
Tilfreds med kvaliteten på de brugte jern. Bestilte 3 wedges, modtog dog kun 2, uden nogen form for kommunikation herom. Antog det sidste ville blive fremsendt særskilt, siden jeg ikke hørte noget. Det gjorde det ikke, men ordren/hævet beløb blev ændret efterfølgende. Underligt, at man ikke modtager en mail/opringning med forslag til alternativ. Fragten var jo betalt for de 3 jern.

Resposta da WePlayAgain A/S
Klubban funkar toppen enda negativa som jag skulle säga är att lite lim har lossnat i klubban vilket gör ett litet ljud när man svingar runt med klubban. Leveransen gick väldigt smidigt och snabbt fick klubban inom tre dagar då den skickades Dan eller dagen efter den beställdes.

Resposta da WePlayAgain A/S
Hurtig levering og god kvalitet af varen - helt som beskrevet.

Resposta da WePlayAgain A/S
Nemt at finde det udstyr jeg skulle bruge. Det eneste jeg kunne savne, var at kunne se/søge på hvilket hcp niveau udstyret passer til.
Super hurtig levering, faktisk 2 dage FØR forventet leveringstid.

Resposta da WePlayAgain A/S
Varen kom hurtigt og var i fin stand som lovet. Meget tilfreds

Resposta da WePlayAgain A/S
God og venlig betjening med en fair vurdering af det gamle udstyr. Kan absolut anbefales.

Resposta da WePlayAgain A/S
Varorna var i det skick jag förväntade mig och snabb och smidig leverans

Resposta da WePlayAgain A/S
Mycket snabb leverans och varorna bättre än väntat. Jag är mycket nöjd med klubbor och bollar jag har köpt.

Resposta da WePlayAgain A/S
Købte en driver der dsv knækket, men der var ingen problem med reklamationen på den. kan kun anbefale handle ved dem

Resposta da WePlayAgain A/S
Bonjour, certains club sont carrément inutilisables, grip trop usés, club raccourci donc trop court, tête de club trop usés.
Et surtout aucune réponse lors de demande au service support.
A déconseiller fortement.

Resposta da WePlayAgain A/S
Hurtig og god og faglig behandling af ordre

Resposta da WePlayAgain A/S
Product volledig volgens beschrijving, zeer goede kwaliteit.
Naar mijn smaak de grips vervangen maar verder alles top.
Snel en correct geleverd, binnen 3 dagen !
Dank aan het team.

Resposta da WePlayAgain A/S
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.