Utroligt smukt og veludført håndværk! 😍 Er mega fan af hele Wineframe konceptet. Elsker min wineframe, som jeg lige har modtaget i julegave fra min skønne husbond. 🥰 #møgforkælet At samle hyggel... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Jeg købte en wineframe til min mand i julegave og på trods af at jeg var liiiidt i sidste øjeblik nåede jeg at få den leveret inden jul! Helt fantastisk service og lækkert produkt. Nu skal vi bare fin... Ver mais
Fantastisk service! Bestilte en søndag og mandag var den allerede klar til afhentning. Skønt med en besked fra Esben om, hvornår det passede os bedst at hente. Desværre var de ikke hjemme på det tidsp... Ver mais
Vi producerer vores unikke Wineframe i flere forskellige størrelser og i fire forskellige materialer. Dansk design: Designet for at gemme dine hyggelige stunder og skønne minde i form af en ramme til vinpropper og champagnepropper. Dansk håndværk: Alle vores Wineframes produceres enkeltvis i hånden på enten vores eget værksted eller hos en lokal snedker.
Mirabellehegnet 35, 8700, Horsens, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Fint produkt og passer lige til vores stil i sommerhuset 🥂
Nem og hurtig betjening og levering 2 dage senere👍🤩🤩🤩🤩
Virkelig smuk ramme - tydeligt at se at det er kvalitet. Den hænger smukt på væggen og venter på at blive fyldt op. Rammen var en gave til min mand og han blev superglad for den.
Elsker min flotte nye WineFrame. Synes altid det er svært når man ser (og forelsker sig) i noget online. Det der med ikke at kunne føle, røre og fornemme. Men efter at have taget tilløb længe, fik jeg endelig bestilt den. Den er bare SÅ flot, smukt håndværk og overstiger faktisk mine høje, spændte forventninger 🙌🏼
Hurtig levering og super god kvalitet. Kan helt klart anbefales👍🏻
Bedste kundeservice og mega fine produkter. Vi modtog en ramme som havde fået en bule i transporten - vi modtog en ny to dage senere! Kun de bedste anbefalinger herfra.
Hurtig levering samt flot finish og håndværk
Hurtig levering, flot produkt.
Fik ‘den lange’ i rå jern som har fået noget olieoverfladebehandling.
Så man får altså sorte fedtede fingre ved håndtering når den skal sættes op.
Ellers lækkert produkt.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.