Wolplein Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestel er regelmatig, en ze denken met je mee als er een product langere tijd niet leverbaar is. En altijd vlotte bezorging, vandaag besteld morgen binnen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop bij Wolplein. Mooie materialen van goede kwaliteit, snelle levering en alles werd correct afgehandeld. Zeker een aanrader voor iedereen die graag haakt of breit!

Classificada 5 em 5 estrelas

de medewerkster was erg behulpzaam en veranderde het mandje omdat het anders te lang zou duren met het toezenden van de wol. Enige nadeel is dat als er een kleur niet op voorraad is, ze de rest ook n... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Mijn bestelling 2 weken geleden geplaatst ; status = voorraad maar nog steeds geen bevestiging dat bestelling verstuurd is. Bij navraag krijg ik telkens een andere uitleg waarom nog niet verstuurd.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de fios
  2. Loja especializada em lã

Wolplein.nl is dé online winkel voor breien en haken. Met een assortiment van duizenden artikelen is Wolplein.nl de grootste online aanbieder op het gebied van breien, haken en andere handwerktechnieken zoals punchen, macramé, weven, kumihimo en borduren. Je vindt er wol en garen, brei- en haakpakketten, patronen, brei- en haaknaalden, boeken en magazines van zowel bekende merken als Wolplein-eigen merk. Wolplein.nl is ook actief in Duitsland onder de naam Wollplatz en wereldwijd onder de naam Yarnplaza. Wij staan voor: Dagelijks nieuwe inspiratie in de vorm van patronen en pakketten; Eigen merken; A-merken; Vakkundige klantenservice; Beste prijs; Snelle levering.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

691 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

416 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Mijn go-to garenwinkel

Altijd goede ervaringen gehad. Website is makkelijk in gebruik, duidelijke foto's, de bezorging is altijd snel en je krijgt wat je besteld hebt. Aanrader!

17 de junho de 2026

Bestelling gedaan op 15 juni

Bestelling gedaan op 15 juni, een week geleden dus en betaald, maar nog steeds niets ontvangen.
Ik hier een mail overgestuurd, hoe dit kan en of dit opgelost kan worden.
Het enige bericht dat ik krijg, is of ik een revieuw kan sturen hoe tevreden ik ben!!!😱 Nou niet tevreden dus, maar zeer ontevreden 😖.

22 de junho de 2026

Bedankt voor jouw beoordeling.
Wij hebben dit doorgezet naar onze klantenservice om even contact met je op te nemen.

Supersnelle levering

12 de junho de 2026

Echt een aanrader!

Ze verwerken je bestelling heel snel en het gaat ook heel snel op de post. Het product is altijd zoals omschreven geweest bij mij. Ik bestel altijd hun budgetyarn en het is echt een aanrader als je iets minder geld uit wil geven!

18 de junho de 2026

Snelle levering.
Goede prijs-kwaliteit.

17 de junho de 2026

Garen is prima

Garen is prima, heel fijn garen om mee te werken. Jullie hebben het snel verpakt en verzendklaar gemaakt.
Had alleen aangegeven dat ik het met DHL verstuurd wilde hebben, omdat post. nl er op moment echt een zooitje van maakt. Ze stellen bijna iedere bezorging op dit moment voor minstens 1 dag uit. Helaas hebben jullie toch voor Post. nl gekozen waardoor ik de volgende dag mijn project niet af kon maken., En de opdrachtgever teleur moest stellen door nog een dag te wachten. En dan te bedenken dat ik maar 1 meter te kort kwam.

4 de junho de 2026

Bedankt voor jouw waardevolle vier sterren beoordeling!

Wij hebben het even nagekeken en zien dat je bij de bestelling voor de verzendoptie van Postnl hebt gekozen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte levering. Duurt veel te lang

Slechte levering.

15 de junho de 2026

slechte ervaring

Bij navraag krijg ik telkens een andere uitleg waarom nog niet verstuurd. Weinig geloofwaardig dus.
Ik heb geen vertrouwen in dit bedrijf meer.

15 de junho de 2026

Bedankt voor jouw beoordeling.
Wij zien dat onze klantenservice contact met je heeft gehad en hopen dat het naar tevredenheid is opgelost.

Classificada 3 em 5 estrelas

Tot heden heb ik nog steeds niets…

Tot heden heb ik nog steeds niets ontvangen heb 7 juni het besteld en betaald

7 de junho de 2026

Beste,

Bedankt voor jouw beoordeling!

Heerlijk om te shoppen

Ik heb niets anders dan lof over wolplein,ik wordt altijd goed geholpen bij advies snel een reactie .
Snelle verzending ook.

11 de junho de 2026

Classificada 5 em 5 estrelas

Inmiddels heb ik mijn volledige…

Inmiddels heb ik mijn volledige bestelling goed ontvangen. De verschillende kleurtjes zijn prachtig. Ben er heel content mee.

2 de junho de 2026

vraag over het patroon

Ik had een vraag over het patroon en kreeg lekker snel antwoord. Heel fijn.

22 de maio de 2026

Classificada 4 em 5 estrelas

Duidelijkheid dat het op voorraad is

Duidelijkheid dat het op voorraad is. en snelle bezorging.

13 de maio de 2026

Prettige winkel

Volop keuze en verzending dezelfde dag.
Vind alleen de verzendkosten hoog. Je moet wel heel veel kopen voor gratis verzenden.

19 de maio de 2026

Bedankt voor jouw waardevolle vier sterren beoordeling!

Wij nemen je feedback mee.

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer snelle levering en super snel op…

Zeer snelle levering en super snel op reageren op mail. Ze denken met je mee. Helemaal top!

12 de maio de 2026

Sylvia - Wolplein.nl

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.