Modtog et fotoprint billede på lærred fra wonda.dk d.10/3-25. Det levede fuldt ud op til forventningen. Gls leverede også lige efter aftale. Tak Wanda.dk 👍🏼 Hilsen Heidi
Leia as opiniões dos outros
Kortet/lærredet på rammen lever bestemt ikke op til mine forventninger. Det er ikke strammet ordentligt og buler fordi det er klipset skråt på. Levering og indpakning har jeg ikke nogen kommentar ti... Ver mais
Jeg bestilte et billede hos Wonda, det kom meget hurtigt og jeg var meget begejstret for kvalitet. Dette billede var so smukt, at jeg igen bestilte et billede med andre motiv. Igår kom det og jeg kan... Ver mais
Sem histórico de convites para avaliação
As pessoas também visitaram
Kvalitet
God kvalitet, hurtig service, god pris... er meget tilfreds 😎
Jeg er frihedskæmper, jeg kæmper for alle uskyldige mennesker hvis land og liv er blevet ødelagt af onde mennesker på magten derfor har de indfødte palæstinensere fortjent at have sit land på verdenskortet.
Palestina er et land, et meget kendt land gennem historien så jeres partnere der laver verdenskortet burde gøre noget for menneskeheden, være på den rigtige side af historien og tilføje Palestina.
Jeg er hverken palæstinenser eller muslim, jeg er kristen der bor i Vesteuropa som ønsker retfærdighed.
Jeg tror desværre at min besked bliver hurtig ignoreret men jeg havde bare lyst at dele min mening her.
Tak for jer 🙏🏼
Fred i verden 🫶🏼
Flot produkt
Flot produkt. Lever op til den kvalitet jeg havde forventet, men leveringstiden er lang. Man skal hvert fald 10 -14 dage før man skal bruge det.
Køb af verdenskort.
Forløbet af den bestilte vare er forløbet ok. Problemet er at det ikke er den vare, jeg havde forventet, men det er ikke jeres skyld. Da jeg er 82 år og ikke har mulighed for at returnere varen med fragt. Hvis jeg på et tidspunkt kan få kørelejlighed, kan jeg så aflevere det på jeres adresse og købe et andet kort. Jeg mangler især bynavne på Grønland. Håber at høre fra jer. Jeg må jo betale ekstra, hvis kortet er bedre.
Er meget tilfreds
Anderledes verdenskort i mega flotte farver. Det blev hængt op med det samme.
Leveringen var alt for lang tid
Leveringen var alt for lang tid. Når der ved køb står 3-4 dages levering, så er 8 dage alt for meget. Jeg skulle have brugt den som gave!
Jeg bestilte et verdenskort med kork…
Jeg bestilte et verdenskort med kork baggrund…
1. Der gik 14 dage før jeg modtog varen da den kom fra Polen…det var ikke nævnt ved bestilling at levering tog så lang tid.
2.Da varen endelig kom,viste det sig at korken på bagsiden var extrem tynd(var revnet og hullet) og nærmest ved at falde af!!
Øv😟
Fine billeder
Et godt udvalg på hjemmesiden. Varen leveret som lovet. Varen er intakt, farve og kvalitet i top. Jeg bestilte et kort og et billede.
Lærredsbillede på træramme…
Modtog et fotoprint billede på lærred fra wonda.dk d.10/3-25.
Det levede fuldt ud op til forventningen. Gls leverede også lige efter aftale.
Tak Wanda.dk 👍🏼
Hilsen Heidi
Fint udvalg til gode priser
Gik som det skulle
Gik som det skulle. Ikke den hurtigste leveringstid, men ok. Varen var fin. Ok kommunikation undervejs.
Hurtig levering af et godt produkt
Hurtig levering af et godt produkt
Pakker varerne rigtig godt ind God indpakning.
Pakker varerne rigtig godt ind .
Kan ikke dige noget
Syntes det tog lang tid inden pakken kom troede det var fra Fyn den blev sendt men det var åbenbart fra udlandet
Slatten og bulet lærrede på rammen.
Levering og indpakning har jeg ikke nogen kommentar til, for det har været til ug.
Indpakningen var i stykker og den ene sideramme var knækket.på billedet…
Billedet jeg fik sendt til post Super Brugsen Søtorvet Silkeborg den 29 /8 var i stykker. Det drejer sig om ordre 1938 bestilt den 18/8 varenummer 1056464 total 718 kr
Varen var leveret af GLS pakkenummer 76331111 jeg har sendt billeder af skaden. Kan i ikke ringe mig op.? 51891558.
Fin behandling hurting lrvering
Gode priser
Bestilte et Verdenskort på kork
Som til fulde lever op til forventningerne
Både med kvalitet og levering
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.