Modtog et fotoprint billede på lærred fra wonda.dk d.10/3-25. Det levede fuldt ud op til forventningen. Gls leverede også lige efter aftale. Tak Wanda.dk 👍🏼 Hilsen Heidi
Leia as opiniões dos outros
Kortet/lærredet på rammen lever bestemt ikke op til mine forventninger. Det er ikke strammet ordentligt og buler fordi det er klipset skråt på. Levering og indpakning har jeg ikke nogen kommentar ti... Ver mais
Forløbet af den bestilte vare er forløbet ok. Problemet er at det ikke er den vare, jeg havde forventet, men det er ikke jeres skyld. Da jeg er 82 år og ikke har mulighed for at returnere varen med fr... Ver mais
Sem histórico de convites para avaliação
As pessoas também visitaram
Hurtig levering og god kvalitet
Verdenskort med korkbagside
Kortet er fint, men troede at korket bagpå var tykkere, det er meget tyndt og tænker ikke det er så holderbart til nåle.
Det var nemt at købe produktet
Det var nemt at købe produktet på jeres hjemmeside. Fik pakken hjemme. Godt at je så var hjemme🤠
Rammen er ikke særlig god
Rammen er ikke særlig god, den burde have en tynd plade der støtter rammen og billedet i midten.
Billedet buler lidt ud da det ikke er trukket helt ordentligt ud, dette ville også være løst hvis der var en plade det var limet på
Men er godt tilfreds ellers 👍
Post nord fuckede min levering lidt op dette er ikke jeres skyld
Jeg bestilte et billede hos Wonda
Jeg bestilte et billede hos Wonda, det kom meget hurtigt og jeg var meget begejstret for kvalitet. Dette billede var so smukt, at jeg igen bestilte et billede med andre motiv. Igår kom det og jeg kan sige, at billeder fra Wonda er rigtige flotte, priser og kvalitet er i god balance. Kan godt anbefales.
Jeg elsker det beauty frame jeg købt…
Jeg elsker det beauty frame jeg købt hos jer.
Nemt, hurtigt og super kvalitet
Vi havde bestilt 2 styks vægbilleder, som vi er rigtig glade for. Leveringen var hurtig, prisen var i orden, fordi kvaliteten er god. Hvis vi skal have flere billeder i fremtiden, så ved vi hvor det skal købes. Tak Wonda!
Vi brugte Wonda for første gang og var…
Vi brugte Wonda for første gang og var meget tilfreds med det store valg af billeder. Vi har fundet præcis det billede som vi ville, ifølge vores design planer. Forsendelse var hurtig.
Dejligt hurtigt 💪
Jeg har modtaget et stort blomster…
Jeg har modtaget et stort blomster billed 225x100 , et meget smukt billed på lærret, med lærret er meget løst og trærammen bag på ses på forsiden.
Jeg har skrevet til jer 2 gange om problemet og i har ikke gjort noget for at løse problemet. Det er ikke god service i min optik.
Odrenr. 1348

Resposta da Wonda
Alt gik som planlagt
Godt mange tak
God service hurtigt levering
Wonda.dk er i sig selv ok at handle…
Wonda.dk er i sig selv ok at handle med. Meen dem som levere pakkerne for dem er elendige og dermed bliver oplevelsen rigtig træls.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.