Wondr Care Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Het 'Golden Hour' parfum ruikt werkelijk heerlijk, maar de huidreactie die ik erop kreeg was niet zo mooi. Vreemd, want hij is op basis van water, alcoholvrij en bevat huidvriendelijke ingrediënten... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zo ontzettend tevreden met de producten van Wondr. Ik wil niet meer anders dan dit merk. Mijn huid en haar is blij met deze producten. Geen irritatie en gevoelige huid. Zo puur en verfijnd en... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cosméticos

Only WONDRS, no nasties. Samen bouwen we aan een toekomst waarin verzorging goed is voor jou en voor de wereld om je heen.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

1 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 94% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

589 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Deo Wondr

Ik gebruik al enkele jaren de shampoo, facebar en showerbar. Maar over de deo was ik nog altijd een beetje sceptisch.. dit weekend een weekendje weg geweest en om ruimte te sparen de deo van wondr meegenomen. Het weekend werd onverwacht een zeer actief weekend (ver fietsen, 20km wandelen,…) en WAUW! Op het einde van de dag stonk ik helemaal niet, normaal al na een uur als ik FA-deo gebruik. IK HEB ER INSTANT 3 extra besteld!

4 de agosto de 2026

Allergische reactie op het 'Golden Hour' parfum

Vreemd, want hij is op basis van water, alcoholvrij en bevat huidvriendelijke ingrediënten. Maar sinds ik het gebruik stond ik na een paar dagen in rode, pijnlijke bultjes op mijn borstkas...
Heel jammer want hij ruikt zo goed!

1 de agosto de 2026

Wonden met safety razor

Intussen al meerdere wonden en littekens op mijn benen door het gebruik van de zogezegde safety razor. Zelfs bij licht drukken en zeer voorzichtig gebruik, snijdt het makkelijk je vel open.

29 de julho de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Scheermesje werkt niet zoals advertised

Al zolang ik me kan herinneren, heb ik altijd ontzettende irritatie gehad aan mijn bikinilijn na het scheren. Toen ik een ad zag voor hun scheermesje (safety razor) dat beloofde daar een einde aan te maken, was ik hoopvol. Ik bestelde het samen met de scrub bar en shaving bar. Jammer genoeg heb ik na de eerste scheerbeurt nog meer irritatie dan met een gewoon mesje. Zelfs op m’n benen, waar ik normaal geen last heb, ervaar ik nu roodheid. Vind dat het ook niet glad scheert, ondanks hun instructiefilmpjes precies te hebben gevolgd. Nog geen dag later heb je alweer stoppels.

12 de julho de 2026

Resposta da Wondr Care

Hi Eline, jammer dat je nog steeds last hebt van rode bultjes, zeker omdat je de hele set hebt gekocht! Een safety razor werkt erg anders dan een wegwerpmesje en vraagt echt een andere techniek. 🪒
Belangrijk om te weten is dat als je over al bestaande bultjes blijft scheren, de huid geen kans krijgt om te herstellen en er steeds opnieuw wondjes en irritatie ontstaan. Geef je huid dus eerst even wat rust om volledig te genezen voordat je er weer met een mesje overheen gaat.
Zodra je huid rustig is, bereid je deze voor met de scrub bar en wrijf je de shaving bar over je huid voor een rijk, beschermend schuim. Zo zie je precies wat je doet. Scheer daarna heel rustig in goed licht, houd het vlijmscherpe mesje in een hoek van 30 tot 45 graden en zet absoluut geen druk, laat de razor het werk doen. Daar loopt het meestal fout ☺️
Duizenden klanten willen niks anders meer zodra ze de techniek eenmaal doorhebben. ✨ Geef je het nog een kans met deze tips?

Classificada 4 em 5 estrelas

Present and attentive

It’s always a pleasure to be helped in your shop. Present and attentive people❣️

4 de março de 2026

Resposta da Wondr Care

Thank you so much for the kind words 🫶🏼

Classificada 1 em 5 estrelas

Jammer genoeg geen oplossing voor mijn…

Jammer genoeg geen oplossing voor mijn gestelde probleem. Elke keer zeiden ze dat ik al reactie had gehad maar ik heb niets mogen ontvangen.
Ik had bij mijn bestelling een gebruikt zeepdoosje ontvangen en had dit probleem graag opgelost gezien.
Van wondr had ik een andere reactie verwacht, dus erg jammer.

Ik wil graag toevoegen na de feedback van wondr dat het niet over een gratis bestelling ging maar over een volledig zelf betaalde bestelling waarin een doosje zat dat reeds gebruikt was.

13 de janeiro de 2026

Hi Inez,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Niet fijn om te horen dat het voelt alsof we je niet hebben kunnen helpen, klantenervaring staat bij ons op één! Het gaat hier om de gratis bestelling van januari 2026. Mijn collega heeft destijds per mail een korte bevestiging van je adresgegevens gevraagd om de vervanging correct te kunnen versturen. Hier hebben we helaas geen reactie op ontvangen, waardoor je je pakket niet opnieuw hebt ontvangen. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat zo’n e-mail in de spamfolder is beland!
We lossen dit uiteraard nog steeds heel graag voor je op. Als je je correcte adresgegevens bezorgd via hello@planetb.be, versturen we je Orange pakket met veel liefde opnieuw naar je toe. 💌

Echt een aanrader!

Erg goede producten en fijne geuren. Wij hebben mede dankzij Wondr 0% plastic in de badkamer staan voor shampoos e.d.
Zelf voor een huid met eczeem is dit zeer geschikt, er is al een jaar geen last meer van jeuk/schilfers en roodheid.
Echt een aanrader!

1 de setembro de 2025

Resposta da Wondr Care

Heel mooi compliment 🫶🏼 We zijn enorm trots dat we samen met jullie de badkamer zo duurzaam maken!

Classificada 5 em 5 estrelas

Al jarenlang Wondr fan 🩷 Ze blijven…

Al jarenlang Wondr fan 🩷 Ze blijven verrassen en innoveren en dat vind ik net zo fijn. Mijn nieuwe favoriet is de Rosy Rice: na het gebruik van 1 bar, zie ik veel baby haartjes verschijnen. Mijn haar heeft ook veel meer volume dan voorheen en de geur is hemels!

24 de maio de 2026

Resposta da Wondr Care

Superleuk om te lezen! 🥹 We blijven ons best doen om je te verrassen en te innoveren. Op naar nog vele jaren vol WONDR-momenten! ✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben sinds het eerste gebruik een fan…

Ik ben sinds het eerste gebruik een fan geworden! In het begin is het een beetje zoeken, de eerste bar is er heel snel doorgegaan, nu hebben we het gebruik al beter onder de knie ;) Na een hele lange periode sukkelen met gezondheid, haaruitval, haarafbreken, had ik echt heel dun en zwak haar , ik ben nu al bijna 1,5 jaar bezig met Wondr en ik moet echt toegeven, de natuurlijke samenstelling van de bars doet echt wat ze beloven! Mijn haar is op die korte termijn gegroeid, voelt terug dik aan en is gezond. Telkens mensen uit mijn omgeving mij zien zeggen ze : wauw u haar! En dan zeg ik, Wondr heeft mijn haar gered :) Ik geef met heel veel liefde en overtuiging de raad aan iedereen die het vraagt , probeer Wondr en ervaar het zelf :)

8 de junho de 2026

Resposta da Wondr Care

Oh Carol, dank je wel om je positieve ervaring zo uitgebreid te delen 🙏🏼 We zijn trots dat je deel uitmaakt van onze Wondr familie ❤️

Altijd perfect

Leuke en verantwoordelijke producten die goed werken. Al meerdere keren besteld en nog nooit iets aan te merken gehad.
En als iets niet helemaal 100% is, zoals de bar-houders, lossen ze het op en krijg je gratis een nieuwe.

29 de novembro de 2025

Resposta da Wondr Care

Fijn om te horen dat je onze producten en service zo waardeert 🫶🏼

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik had de safety razor besteld en bij…

Ik had de safety razor besteld en bij het eerste gebruik viel hij op een dikke zachte badmat en brak hij in 2. Toen ik de klantendienst contacteerde kreeg ik te horen dat ‘het een product is die normaal jarenlang meegaat, maar bij valschade breekt er helaas wel iets af. Maar dit is geen productiefout, dus valschade valt niet onder garantie…’
Ik kreeg als ‘tegemoetkoming’ een kortingscode van 20%…
Ik gaf aan dat ik hier niet tevreden mee was, maar er werd niet ingegaan op hoe ik dit ervaar. Ik kreeg zelf geen reactie meer op mijn mail!
Voor mij een heel slechte ervaring met Wondr.
Ik koop bewust geen safety razor meer met het risico dat het na 1 keer lichtjes te vallen toch breekt…

10 de maio de 2026

Hi Aimily,
We begrijpen heel goed dat het niet fijn is dat je safety razor kapot is gegaan na een val. Onze producten hebben 2 jaar garantie op productiefouten, helaas valt valschade hier niet onder. Om het ongemak te compenseren, werd er een korting van 20% aangeboden zodat je een nieuw exemplaar kon bestellen. Het spijt ons dat we je verwachtingen niet konden inlossen. 💔 We nemen je feedback over onze communicatie intern mee om onze service te verbeteren. 🙂

Deo wondr

Ik gebruikte altijd spray deo van andere merken. Hiervan kreeg ik altijd uitslag en jeuk. Vanaf ik de rol deo van wondr gebruik heb ik geen vieze geuren of uitlsag! Top product dus

19 de maio de 2026

Resposta da Wondr Care

Wat leuk om te horen dat je eindelijk een deo hebt gevonden die echt werkt voor jouw huid. Geen uitslag, geen jeuk en fris blijven de hele dag! 💙

Scheermesje en scheerzeep aangekocht

Scheermesje en scheerzeep aangekocht. Nog nooit zoveel jeuk en irritatie gehad als bij hen! Ik schakel terug over naar mijn gebruikelijke merk. Zeer veel spijt van de aankoop!

6 de abril de 2026

Resposta da Wondr Care

Wat jammer om te horen dat je zo’n vervelende ervaring hebt gehad 😔 Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Iedere huid reageert anders op nieuwe producten, zeker bij scheren. Soms kan het helpen om een kleiner laagje scheerzeep te gebruiken, goed warm water te gebruiken en het mesje niet te veel druk te laten zetten op de huid. 🪒🧼