Wondr Care Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik gebruik al enkele jaren de shampoo, facebar en showerbar. Maar over de deo was ik nog altijd een beetje sceptisch.. dit weekend een weekendje weg geweest en om ruimte te sparen de deo van wondr me... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Het 'Golden Hour' parfum ruikt werkelijk heerlijk, maar de huidreactie die ik erop kreeg was niet zo mooi. Vreemd, want hij is op basis van water, alcoholvrij en bevat huidvriendelijke ingrediënten... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zo ontzettend tevreden met de producten van Wondr. Ik wil niet meer anders dan dit merk. Mijn huid en haar is blij met deze producten. Geen irritatie en gevoelige huid. Zo puur en verfijnd en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben sinds het eerste gebruik een fan geworden! In het begin is het een beetje zoeken, de eerste bar is er heel snel doorgegaan, nu hebben we het gebruik al beter onder de knie ;) Na een hele lange... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cosméticos

Only WONDRS, no nasties. Samen bouwen we aan een toekomst waarin verzorging goed is voor jou en voor de wereld om je heen.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

1 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 94% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

589 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed advies en mooie fijne spulletjes

Goed advies en mooie fijne spulletjes, ik was nieuw in deze winkel en ben goed en vriendelijk geholpen. Ook de kadootjes fijn ingepakt. Handig dat de kassabon in de e-mail kwam.

1 de março de 2026

Resposta da Wondr Care

Wat fijn om te lezen dat je je welkom voelde bij Wondr 💚 en dat de cadeautjes en service je zijn bevallen! We hopen je snel weer terug te zien!

Goede hulp

Ze hebben goed geholpen met uitleg over de producten, zodat ik de juiste conditioner voor mijn haartype kon vinden.

11 de fevereiro de 2026

Resposta da Wondr Care

Zo fijn dat je de perfecte match hebt gevonden ✨
We nemen graag de tijd om samen te kijken wat écht bij je past, dus dit doet ons veel plezier om te lezen 💚

Goed product

Goed product, lekkere geuren, geen parabenen...
Mis alleen nog iets voor toch wat meer glans in de haren want het wordt wel wat dof

13 de janeiro de 2026

Resposta da Wondr Care

Leuk dat je geniet van de geuren! Voor extra glans kan je proberen de shampoo bar goed op te schuimen in je handen en enkel op je hoofdhuid aan te brengen, zo blijft je haar luchtig en krijgt het meer glans ✨😊.

Goede producten!

30 de dezembro de 2025

Resposta da Wondr Care

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten 💚
Daar doen we het voor! Bedankt om dit met ons te delen 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Vriendelijke medewerkster in de winkel…

Vriendelijke medewerkster in de winkel in Gent. Ze gaf gerichte info. De producten zijn zeer goed.

1 de fevereiro de 2026

Resposta da Wondr Care

Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat onze medewerkster in Gent je goed heeft geholpen en dat je tevreden bent over onze producten. We waarderen je feedback enorm!

Goed product

Goed product, verkocht met een duidelijke uitleg, dat nadien doet wat het moet doen: de was schoon krijgen.

30 de janeiro de 2026

Resposta da Wondr Care

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat ons product doet wat het belooft en dat de uitleg bij de aankoop duidelijk was. We waarderen het dat je de tijd nam om je ervaring te delen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zalige producten en altijd snel en…

Zalige producten en altijd snel en correct geleverd!

30 de dezembro de 2025

Resposta da Wondr Care

Zalig dat je zo tevreden bent over onze producten én de service. We doen elke dag ons best om alles snel en correct bij je thuis te krijgen, dus dit doet echt plezier om te horen 💚

Geniet van je WONDR-momentjes! ✨

Topper

Vriendelijke ontvangst en uitstekende uitleg over de producten.
Er wordt tijd gemaakt voor de klant en je voelt dat de winkelmedewerkers hun job doen met veel passie.
De shaving soap is favoriet hier .

16 de fevereiro de 2026

Resposta da Wondr Care

Super om te horen dat je de ontvangst en uitleg als zo positief hebt ervaren. 💚We vinden het heel belangrijk om echt tijd te maken voor elke klant, dus dit betekent veel voor ons!

Hopelijk tot snel! ☺️

Goede producten

Goede producten, ik heb last van vettig haar. Niet veel helpt. De shampoo van wondr geeft me een extra dag gemak en minder zorgen voordat ik mijn haren terug moet wassen.

21 de novembro de 2025

Resposta da Wondr Care

Wat fijn dat je dit deelt 💙
Vettig haar kan echt lastig te behandelen zijn, dus super om te horen dat onze shampoo jou een extra dag ademruimte geeft .
Bedankt voor je vertrouwen in WONDR ✨

Zalig!

Zalig!! Be the change

14 de fevereiro de 2026

So glad you're part of the change! 🤩 💚

Beste producten

Mijn haar was altijd heel vlug vettig en sinds in wondr gebruik kan ik een dag tussen de wasbeurten laten en heb ik weer gezond haar, ik raad deze producten aan iedereen aan.

14 de fevereiro de 2026

Resposta da Wondr Care

Wat fijn om te lezen, dankjewel! 💚
Dankjewel ook om ons aan te raden, dat betekent heel veel voor ons 🫶🏼 Wat je beschrijft is echt een mooi resultaat. Gezond haar, daar doen we het voor!

Aangename massageparels

Aangename massageparels!
Spijtig alleen met Valentijn. Sla reuver in!

24 de janeiro de 2026

Resposta da Wondr Care

Blij om te horen dat je zo'n fan bent van onze Valentijn cadeaus 💞 Ze vliegen echt de deur uit, dus er snel bij zijn is de boodschap!

Classificada 1 em 5 estrelas

Na 2 weken wachten mijn bestelling nog…

Na 2 weken wachten mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.

25 de janeiro de 2026
Opinião espontânea

Resposta da Wondr Care

Dag Murphy, kan je even je e-mailadres of ordernummer meegeven? Dan helpen we je heel graag verder! Je mag ook altijd een mailtje sturen naar hello@planetb.be 💚