Ik gebruik al enkele jaren de shampoo, facebar en showerbar. Maar over de deo was ik nog altijd een beetje sceptisch.. dit weekend een weekendje weg geweest en om ruimte te sparen de deo van wondr me... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Het 'Golden Hour' parfum ruikt werkelijk heerlijk, maar de huidreactie die ik erop kreeg was niet zo mooi. Vreemd, want hij is op basis van water, alcoholvrij en bevat huidvriendelijke ingrediënten... Ver mais
Zo ontzettend tevreden met de producten van Wondr. Ik wil niet meer anders dan dit merk. Mijn huid en haar is blij met deze producten. Geen irritatie en gevoelige huid. Zo puur en verfijnd en... Ver mais
Ik ben sinds het eerste gebruik een fan geworden! In het begin is het een beetje zoeken, de eerste bar is er heel snel doorgegaan, nu hebben we het gebruik al beter onder de knie ;) Na een hele lange... Ver mais
Informações sobre a empresa
Only WONDRS, no nasties. Samen bouwen we aan een toekomst waarin verzorging goed is voor jou en voor de wereld om je heen.
Informações de contacto
Bélgica
- hello@wondr.care
- wondr.care
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 94% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Goed advies en mooie fijne spulletjes
Goed advies en mooie fijne spulletjes, ik was nieuw in deze winkel en ben goed en vriendelijk geholpen. Ook de kadootjes fijn ingepakt. Handig dat de kassabon in de e-mail kwam.

Goede hulp
Ze hebben goed geholpen met uitleg over de producten, zodat ik de juiste conditioner voor mijn haartype kon vinden.

Resposta da Wondr Care
Heel tevreden van het product en de…
Heel tevreden van het product en de klantenservice.

Goed product
Goed product, lekkere geuren, geen parabenen...
Mis alleen nog iets voor toch wat meer glans in de haren want het wordt wel wat dof

Resposta da Wondr Care
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Fijn om niet meer online te hoeven bestellen.
Heel vriendelijk personeel

Resposta da Wondr Care
Vriendelijke medewerkster in de winkel…
Vriendelijke medewerkster in de winkel in Gent. Ze gaf gerichte info. De producten zijn zeer goed.

Goed product
Goed product, verkocht met een duidelijke uitleg, dat nadien doet wat het moet doen: de was schoon krijgen.

Resposta da Wondr Care
Zalige producten en altijd snel en…
Zalige producten en altijd snel en correct geleverd!

Topper
Vriendelijke ontvangst en uitstekende uitleg over de producten.
Er wordt tijd gemaakt voor de klant en je voelt dat de winkelmedewerkers hun job doen met veel passie.
De shaving soap is favoriet hier .

Resposta da Wondr Care
I’m a wondr customer since the…
I’m a wondr customer since the beginning. Love the products and drive that the company has.

Goede producten
Goede producten, ik heb last van vettig haar. Niet veel helpt. De shampoo van wondr geeft me een extra dag gemak en minder zorgen voordat ik mijn haren terug moet wassen.

Beste producten
Mijn haar was altijd heel vlug vettig en sinds in wondr gebruik kan ik een dag tussen de wasbeurten laten en heb ik weer gezond haar, ik raad deze producten aan iedereen aan.

Aangename massageparels
Aangename massageparels!
Spijtig alleen met Valentijn. Sla reuver in!

Resposta da Wondr Care
Na 2 weken wachten mijn bestelling nog…
Na 2 weken wachten mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.