Ik gebruik al enkele jaren de shampoo, facebar en showerbar. Maar over de deo was ik nog altijd een beetje sceptisch.. dit weekend een weekendje weg geweest en om ruimte te sparen de deo van wondr me... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Het 'Golden Hour' parfum ruikt werkelijk heerlijk, maar de huidreactie die ik erop kreeg was niet zo mooi. Vreemd, want hij is op basis van water, alcoholvrij en bevat huidvriendelijke ingrediënten... Ver mais
Zo ontzettend tevreden met de producten van Wondr. Ik wil niet meer anders dan dit merk. Mijn huid en haar is blij met deze producten. Geen irritatie en gevoelige huid. Zo puur en verfijnd en... Ver mais
Ik ben sinds het eerste gebruik een fan geworden! In het begin is het een beetje zoeken, de eerste bar is er heel snel doorgegaan, nu hebben we het gebruik al beter onder de knie ;) Na een hele lange... Ver mais
Informações sobre a empresa
Only WONDRS, no nasties. Samen bouwen we aan een toekomst waarin verzorging goed is voor jou en voor de wereld om je heen.
Informações de contacto
Bélgica
- hello@wondr.care
- wondr.care
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 91% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Ik vond het goed georganiseerd
Ik vond het goed georganiseerd, een mooie stand met super producten die ik en mijn vrouw in het dagelijkse leven nu gebruiken. Om een pop-up vlot te laten lopen op een korte termijn is niet iets gemakkelijks, maar met de meetings en de instructies hebben we dat goed gedaan vind ik.
De producten zijn super snel geleverd
De producten zijn super snel geleverd. Ruiken heerlijk. Alleen jammer dat de magneten voor de bars op te hangen niet op onze tegel muur blijven hangen van zodra er een bar ophangt. Zonder bar wel 🤣
Top!
Producten zijn fantastisch en de levering is top! Goed verpakt en snel verzonden.
Leuk product
Leuk product, ruikt heel goed en goed voor het klimaat.
Goed ze mogen niet vergeten te bellen…
Goed ze mogen niet vergeten te bellen en niet voor de deur zetten

Slechte klantenservice
Hoewel ik tevreden ben over hun producten, kan ik niet hetzelfde zeggen over hun communicatie en costumer service. De persoon die antwoord op mails, doet dit zeer kort en passief agressief bij een normale vraag over een terugzending. Ben best wel ontevreden en vind het spijtig dat een merk dat zich zo inzet voor het klimaat, zo onprofessioneel is. Aan de reacties hieronder ben ik precies niet de enige waarbij dit gebeurde. Ook de prijs ligt ontzettend hoog voor een een stuk shampoo/zeep, dit is de dag van vandaag gewoon niet betaalbaar voor de gemiddelde persoon.

ocean breeze…
Super tevreden van de ocean breeze shampoo bar. Ik wil geen andere shampoo meer.

Zalig ruikende producten
Zalig ruikende producten. En goed voor de huid en de planeet. Ik ben echt fan. Geen plastiek bussen zeep en shampoo meer voor ons.
Ons hele gezin is trouwens fan. 4 jarige en puber incluis.

Resposta da Wondr Care
Ik heb nog nooit problemen gehad met Wondr care
Ik heb nog nooit problemen gehad met wondr. Mijn besteling is er bijna altijd binnen de 48 uur!

Resposta da Wondr Care
Er wordt heel snel gereageerd bij het…
Er wordt heel snel gereageerd bij het nemen van vontact en ook direct indien mogelijk fout/herstel rechtgezet...en de dag erna was het product al geleverd...dit heb ik nog nooit meegemaakt. Dikke merci

Resposta da Wondr Care
Helemaal fan van de wondr producten
Helemaal fan van de wondr producten! Helaas waren niet alle producten op voorraad in de pop-up winkel.

De scheer pakket
De scheer pakket gekocht voor mezelf en ik ben fan. Ik heb een gevoelige huid en hiermee super zachte huid en geen irritatie.

Resposta da Wondr Care
Niet levering producten en geen medewerking helpdesk
Ik was grote fan van hun producten. Echter bij mijn laatste bestelling op 21 nov is het compleet misgegaan. Vandaag op 22 dec nog niets ontvangen. Meerdere malen contact via allerlei kanalen proberen op te nemen waar sporadische reacties komen dat ze bezig zijn met de verzending. Tot op heden echter geen track en trace ontvangen alsook geen enkele indicatie wanneer ik mijn bestelling zal krijgen. Ik had kerstpakjes besteld welke ik vermoed nu niet tijdig aankomen !!!
Wondr sorry dit kan beter

Resposta da Wondr Care
Zeer tevreden van de shampoobars
Zeer tevreden van de shampoobars. Veel keuze, makkelijk te bestellen, snelle verzending.

shampoo bars zijn super
Al meermaals de shampoo bars gekocht en super tevreden van! Schuimen ook goed