Wondr Care Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik gebruik al enkele jaren de shampoo, facebar en showerbar. Maar over de deo was ik nog altijd een beetje sceptisch.. dit weekend een weekendje weg geweest en om ruimte te sparen de deo van wondr me... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Het 'Golden Hour' parfum ruikt werkelijk heerlijk, maar de huidreactie die ik erop kreeg was niet zo mooi. Vreemd, want hij is op basis van water, alcoholvrij en bevat huidvriendelijke ingrediënten... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zo ontzettend tevreden met de producten van Wondr. Ik wil niet meer anders dan dit merk. Mijn huid en haar is blij met deze producten. Geen irritatie en gevoelige huid. Zo puur en verfijnd en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben sinds het eerste gebruik een fan geworden! In het begin is het een beetje zoeken, de eerste bar is er heel snel doorgegaan, nu hebben we het gebruik al beter onder de knie ;) Na een hele lange... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de cosméticos

Escrito pela empresa

Only WONDRS, no nasties. Samen bouwen we aan een toekomst waarin verzorging goed is voor jou en voor de wereld om je heen.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 91% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

590 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb mijn pakketje niet binnen…

Ik heb mijn pakketje niet binnen gekregen. Geen e-mail met “hey hij is onderweg” alleen reclame.. erg jammer weer

14 de janeiro de 2026

Resposta da Wondr Care

Hi Sanne, we vinden helaas je gegevens niet terug in ons Planet B systeem. Kan je even meer informatie geven? Je ordernummer, naam op welke je besteld had, datum... . We helpen je zo spoedig mogelijk verder 💚 Stuur gerust een mailtje naar hello@planetb.be zodat je je persoonlijke gegevens niet openbaar hoeft te delen 🙏🏼

Niet aan te raden

Niet aan te raden. Producten lijken leuk maar klantenservice 0.0 en uiteindelijk doen ze maar hun zin door op te sturen wat voorradig is zonder te communiceren naar de klant. Daar zijn ze de mist in gegaan met hun “nieuw” merk. Ik koop er niks meer aan.

17 de dezembro de 2025

Resposta da Wondr Care

Wat jammer om dit te lezen. Het spijt ons oprecht dat je deze ervaring had. Dit is inderdaad niet hoe we met klanten willen omgaan 💚
Je bestelling dateert van december, een uitzonderlijk drukke periode, waardoor we helaas niet overal even snel hebben kunnen reageren. We vrezen dat jouw mailtje daardoor is blijven hangen in de chaos. Onze excuses hiervoor. 🙏🏼

We zien dat we je pakketje wel 22/12 hebben kunnen afleveren, hopelijk nog op tijd voor je secret santa! 🎅🏻 Dank je om dit te delen, zulke feedback helpt ons om beter te doen in de toekomst!

Body butter

Allereerst dit... Het gaat hier enkel over de body butter, over de shampoo bars ben ik super tevreden. Maar de body butter verbruikt mega veel (ja ook als je net uit bad of douche komt) Met de regelmaat van de klok valt de bar uit de koker en huid voelt de eerste 2 uur wel ok maar daarna weer snel droog... Dus nee, dit is zijn geld echt niet waard

11 de janeiro de 2026

Resposta da Wondr Care

Heel fijn dat je onze shampoobars fantastisch vindt! 💚 De body butter is inderdaad heel geconcentreerd, waardoor een kleine hoeveelheid voldoende is. We raden aan om hem tegen de huid te houden zodat hij licht smelt en daarna dun uit te smeren, in plaats van rechtstreeks veel product aan te brengen. Dat is niet nodig, mits we een enorm geconcentreerde formule hebben 🤩 Zo gaat hij een stuk langer mee.
Omdat we volledig plasticvrij werken, zit de bar los in de koker. Daardoor kan hij soms sneller uit de verpakking komen, zeker bij warmte of wanneer hij bijna op is. Dat is een bewuste, duurzame keuze, maar we begrijpen dat dit in gebruik minder handig kan aanvoelen. 🌎
Elke huid is anders en het spijt ons dat het voor jou niet het gewenste effect gaf. We nemen je feedback zeker mee!

Classificada 3 em 5 estrelas

Wondr

Jammer dat mijn reisdoosjes met deuken erin toekwamen. En dat er niet vermeld staat dat de container bar niet in de kleine reisdoos kan.

9 de janeiro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Des produits abîmés dans la boite

Des produits abîmés dans la boîte

8 de janeiro de 2026

Resposta da Wondr Care

Bonjour ! Nous sommes désolés d'apprendre cela. Dans ce cas, vous pouvez toujours nous envoyer un e-mail à hello@planetb.be, et nous vous enverrons un nouveau produit avec beaucoup d'amour Wondr. 💚

Ik ben superfan

Ik ben superfan. Zowel om zelf te gebruiken als om cadeau te doen.
Goede prijs kwaliteit.
Ik heb verschillende producten, tot nu toe geen enkel product dat is tegengevallen.
Mijn favoriete producten zijn de showerbars (heerlijke geur), de facesticks (wissel beide af. Gaan lang mee!), en de handcrème. Kocht nu de kaarsen, brandde ze nog niet. Ben benieuwd.

2 de janeiro de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Bon produit mais....

Bon produit. J'ai pris une shower bar au patchouli. Super pour le corps mais à la fin de la douche on a un peu les mains sèches.

Bon produit dans l'ensemble mais j'ai un problème avec le marketing derrière le produit finit. "SCI = Coconut" très simpliste!! Il s'utilise en cosmétique bio et issue de la noix de coco mais ce n'est pas vraiment ça. SCI = tensioactifs (produit de synthèse créé depuis la noix de coco). Les tensioactifs, même en cosmétiques "bio" est considéré comme un détergent (car pas de vrai savon dans la la barre).

De plus, pour s'estimer être un vrai produit biologique, il faut s'être octroyé le label bio de l'UE (la petite feuille que vous voyez sur vos produits bio) ou ECOCERT, qui sont (encore actuellement) des gages de fiabilité. S'ils ne l'ont pas obtenu c'est tout simplement parce qu'il y a du SCI dedans. C'est doux et peu agressif pour la peau certe, mais ce sont les processus de fabrication qui pose problème (utilisation de substances cancérigènes pour fabriquer le SCI)

Donc le produit finit est bon en soit, ça mousse bien, le parfum est agréable et ça lave. En revanche, je pense que vous consommer plus du marketing que des réels bienfaits pour votre peau (présence de tensioactifs, rien de naturel là-dedans).

En revanche, je suis ravie du déodorant, il fonctionne très bien et agréable à l'application !

Je suis donc partagée mais je pense que je reviebdrainque pour le déodorant.

4 de janeiro de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Love, love, love it!

Helemaal gek op Wondr, ik heb ze in alle kleuren en maten. Ik gebruik niks anders meer. Ik had wel graag wat meer variatie voor de kinderen, er zijn maar 2 bars nu. De andere bars pikken heel hard in de ogen. Ook het gamma van bewaardoosjes of opbergmogelijkheden mag uitgebreid worden naar bvb meer keramieken zeepbakjes. In de douche is een houten of het zakje niet zo proper.

18 de agosto de 2025

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais