Skriver normalt aldrig på trustpilot, Men har købt og lige samlet saxo reolen i går… var knækket et lille stykke af det ene ende stykke ved som blev konstateret ved udpakningen og tænkte okay, det kan... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Jag är jättenöjd med mitt köp från Wood if. Leveransen kom inom beräknad tid och det var lätt att sätta ihop varan (lärandetornet). Det enda jag skulle önska var att tornet hade varit behandlat, så at... Ver mais
Vi er fuldt ud tilfreds med vores køb, hos jer. Dukkehuset er nemt at samle og pigerne elsker det allerede. Kan varmt anbefales.
Købte skrivebordet Molly, som er den smukkeste løsning til vores lille indhak i stuen! Den var utrolig nem at samle og stod allerede hjemme hos os under to dage efter bestilling. Vi er intet mindre en... Ver mais
Vi står bag de helt unikke dansk-producerede børnemøbler fremstillet i kvalitetstræ i birke krydsfinér - og med et rå, enkelt og stilrent design. Vores vision er at skabe de mest funktionelle og miljøbevidste børnemøbler på markedet – som faktisk også gør hverdagen nemmere for jer. Læringstårne, taburetter, legeborde, bænke, bogkasser, skrivepulte, tallerkenrækker. - You name it!
Min datter ønskede sig reolen til sine moomi kopper - den passer perfekt til dem og hun er vild med reolen - hun skal dog have minimum 5 af dem for der kan kun være 16 kopper i en reol:)
Vi har købt bogreolen og læringstårnet. Det er de mest fantastiske produkter. Det er nemt at have børn med i køkkentet og bogreolen som gør bøgerne inspirerede og giver nyt liv. Produkterne er nemme at samle og så der det rigtig hyggeligt ud. Vi ønsker os kun flere ting fra Wood if.
Vi har købt hylden til kaffekopper og et dukkehus til min datter og begge dele er super fine.
Levering gik hurtigt, sagerne er super nemme at samle og de holder det forventede niveau!
Alt i alt en perfekt oplevelse og firmaet har min største anbefaling.
Vi har flere produkter fra wood if.
Flere af dem har vores børn selv samlet.
Det er nemt og ligetil. Gode priser og god service, levering og kommunikation.
Vi er meget glade for vores woodif produkter og dejligt man kan få et lækkert produkt til børn der tilmed er til at købe, hvor man kan sætte sit eget præg på også.
Virkelig en genial ide 💪🏼
Vi har købt et læringstårn til min søn.
Nu har vi så givet os i kast med at samle det og jeg må sige det er næsten umuligt.
Alle delene er så stramme at selv med en gummihammer Og forsigtig banken er det umuligt at få delene ind i hinanden.
Jeg ærgrer mig over vi ikke købte et læringstårn hos et andet firma.
Håber vi lykkedes med at samle det ellers må vi kontakte woodif for noget support.
Men generelt skuffende det skal være så besværligt.

Resposta da Woodif
Vi fik et læringstårn i gave til vores søn tilbage i april måned. Men vi havde ikke pakket det ud, fordi han ikke har været stor nok til at bruge det. Da jeg i sidste uge giver mig i kast med at samle det, opdager jeg at der er to ens sider og det er derfor ikke muligt at samle det. Jeg får kvitteringen fra den som oprindeligt havde købt tårnet til os og kontakter efterfølgende firmaet. Vi modtog inden for en uge den manglende side. Virkelig god stil fra firmaets side! Vi glæder os til at bruge tårnet :-)
Gode, solide produkter i træ - og hurtig levering.
Så fint håndværk - god og hurtig levering / service.
Sætterkassen pynter fint med flotte krus i mit køkken nu😍
God oplevelse ! Funktionelt og godt produkt i god kvalitet. Nemt at samle og god levering. Kundeservice var også i top, da jeg manglede at få en del med i pakken, som de efterfølgende var hurtige til at eftersende :) Anbefalinger herfra.
Jeg bestilte sættekassen Johanne om onsdagen og fik den leveret 2 dage senere. Den er udført i birketræsfiner, fin og lys og supernem at samle. Jeg er bare så glad for købet (anvendes til mine thekrus)
Ualmindelig god service!
Vi fik et læringstårn i gave. Der manglede uheldigvis en lille del til det og den fik vi tilsendt omgående. Tårnet var desværre så stramt at samle at vi ikke ville kunne justere det eller sætte pladen ned. Vi oplyste om det og der var INGEN problemer. Woodif sender et NYT tårn direkte hjem til os og det gamle kan “kasseres”. Jeg er ovenud tilfreds med den fabelagtige gode service 😍
Rigtig fin lille reol til mine kaffekopper, nem at samle og fint design
Nemt at bestille og spændende måde at samle møbler og super nemt.
Fantastisk service!
Jeg købte fire møbler hos dem, hvoraf der var en fejl på den ene og en anden af dem var blevet delvist ødelagt under transporten. Jeg fik meget hurtigt tilsendt nye dele så alt nu er som det skal være. Nemt at samle og flot design også. Stort anbefaling herfra!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.