Skriver normalt aldrig på trustpilot, Men har købt og lige samlet saxo reolen i går… var knækket et lille stykke af det ene ende stykke ved som blev konstateret ved udpakningen og tænkte okay, det kan... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Jag är jättenöjd med mitt köp från Wood if. Leveransen kom inom beräknad tid och det var lätt att sätta ihop varan (lärandetornet). Det enda jag skulle önska var att tornet hade varit behandlat, så at... Ver mais
Vi er fuldt ud tilfreds med vores køb, hos jer. Dukkehuset er nemt at samle og pigerne elsker det allerede. Kan varmt anbefales.
Købte skrivebordet Molly, som er den smukkeste løsning til vores lille indhak i stuen! Den var utrolig nem at samle og stod allerede hjemme hos os under to dage efter bestilling. Vi er intet mindre en... Ver mais
Vi står bag de helt unikke dansk-producerede børnemøbler fremstillet i kvalitetstræ i birke krydsfinér - og med et rå, enkelt og stilrent design. Vores vision er at skabe de mest funktionelle og miljøbevidste børnemøbler på markedet – som faktisk også gør hverdagen nemmere for jer. Læringstårne, taburetter, legeborde, bænke, bogkasser, skrivepulte, tallerkenrækker. - You name it!
God hjemmeside, hurtig levering, god kvalitet. Personlig hilsen og vejledning til produkterne.
Super god service og meget smukke produkter 🥰
Jeg har lige modtaget et læringstårn fra Wood if. i følge vejledningen skulle det let og nemt kunne klikkes sammen. Men de store bærende sider kan ikke sættes sammen med mindre jeg vælger at bruge virkelig meget vold og en muggert. Så surt når vi havde glædet os til at tage det i brug
Tilføjelse:
Vi har nu modtaget et nyt læringstårn som kan sammes på få minutter og vores lille størrelse herhjemme har allerede taget ejerskab over det og elsker at være med i køkkenet. Kan anbefales

Resposta da Woodif
Kan kun give 1 stjerne, havde givet mindre for købsoplevelsen, hvis det var muligt.
Bestilte og betalte et læringstårn den 1.6.2022, men fik INGEN dokumentation for at have købt varen.
Jeg henvendte mig på mail til firmaet, hvor der blev en masse skriverier frem og tilbage, om at de havde sendt en ordrebekræftelse og at det måtte være min mailboks der var noget galt med…..
Først en uge senere da en anden overtog mine mails, fik jeg endelig en ordrebekræftelse og modtog varen den 10.6.
Så det var en yderst besværlig proces

Resposta da Woodif
Jeg bestilte en sættekasse og er meget glad for den! Den blev hurtigt leveret, den var nem at samle, god pris og er virkelig glad for kvaliteten 👍🏼😊

Resposta da Woodif
Lækkert produkt og fine henvendelser via mail omkring vedligeholdelse - relevant content - det sætter jeg pris på! :)

Resposta da Woodif
Duften af frisk træ når man pakker ud. Nemt at samle og rigtig fine produkter. Jeg kan ikke give top-point, da jeg synes løsningerne på knasterne halter lidt og så var garderoben ikke færdigpudset på kanterne. Ellers godt tilfreds og venlig kundeservice.
Fint produkt til rimelig pris. Hurtig levering👍
Super hurtig levering og meget populært her hjemme ❤️
Super nemt at samle og prisen er helt fin ift. kvaliteten.
Produktet lever helt op til forventningen hurtig betjening hyggeligt med hilsen i pakken
Sættekasse til kopper ☕️☕️
Vi har købt den sejeste sættekasse til vores kopper.
Nem at samle og særdeles hurtig levering.
Fantastisk hurtig levering og fedt produkt
Super fin indpakning og meget tilfreds. Super nem at samle
Virkelig kvalitet. Nemt at bestille og super hurtig levering.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.