Woodif

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Skriver normalt aldrig på trustpilot, Men har købt og lige samlet saxo reolen i går… var knækket et lille stykke af det ene ende stykke ved som blev konstateret ved udpakningen og tænkte okay, det kan... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är jättenöjd med mitt köp från Wood if. Leveransen kom inom beräknad tid och det var lätt att sätta ihop varan (lärandetornet). Det enda jag skulle önska var att tornet hade varit behandlat, så at... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er fuldt ud tilfreds med vores køb, hos jer. Dukkehuset er nemt at samle og pigerne elsker det allerede. Kan varmt anbefales.

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte skrivebordet Molly, som er den smukkeste løsning til vores lille indhak i stuen! Den var utrolig nem at samle og stod allerede hjemme hos os under to dage efter bestilling. Vi er intet mindre en... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis infantis
  2. Fábrica de móveis
  3. Fabricante de móveis

Escrito pela empresa

Vi står bag de helt unikke dansk-producerede børnemøbler fremstillet i kvalitetstræ i birke krydsfinér - og med et rå, enkelt og stilrent design. Vores vision er at skabe de mest funktionelle og miljøbevidste børnemøbler på markedet – som faktisk også gør hverdagen nemmere for jer. Læringstårne, taburetter, legeborde, bænke, bogkasser, skrivepulte, tallerkenrækker. - You name it!

Informações de contacto

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

God kundeservice

Trods hylden var gået i stykker, var de hurtige til at svare på min henvendelse til kundeservice. De sendte en ny hylde med det samme. Glad for produktet!

18 de janeiro de 2022

Lækre produkter

Det tog lidt længere tid med afsendelse end jeg havde regnet med, men er meget glad for mit køb. Nemt at samle, stilrent og smukt.

17 de janeiro de 2022

Fantastisk service !

Fantastisk service !

Jeg skulle bruge nogle møbler i mit nye hus og ville derfor godt bestille dem, men først modtage dem senere. Dette var intet problem, jeg skulle blot skrive en mail til dem, efter bestilling.
Jeg skulle bruge 2 af en ting og ikke kunne få i kurven, dette skrev jeg også blot på mail og fin svar lynhurtigt og de puttede blot en ekstra på, og så skulle jeg blot betale via mobilepay.

Jeg skulle senere have ændre leveringsdatoen for mine vare. Dette var heller intet problem.

Jeg synes ikke, at service kunne have været bedre! Vil helt sikker anbefale dem til andre og købe vare derfra igen 🤗

Tak for god service ♥️

17 de janeiro de 2022

Fantastisk service

Har netop modtaget reolen Aksel. Den er samlet og genialt det skal ske uden værktøj. Blev givet som gave til barnebarn og modtaget med glæde.
Der blev varslet forsinket levering, men det lykkedes at få den så vi kunne give gaven idag.
Tak til Morten fra kundeservice.

Et tip-top køb

Der har været et super-højt informationsniveau fra WoodIf igennem hele forsendelsesprocessen. Rigtig rart synes jeg. Desuden modtog jeg pakken lynhurtigt. Min Helle-sætterkasse var meget nem at samle, kvaliteten er rigtig god, og jeg er virkelig glad for den - jeg bruger den til alle mine keramikkopper.
Jeg handler rigtig gerne hos WoodIf igen :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Når du ikke gider forære mere plastik legetøj

Ledte efter et dukkehus til mit barnebarn og orkede ikke mere plastik. Valget faldt på Dukkehuset Villa Wilma, der er fremstillet på smarteste vis af moduler i lækkert birketræsfiner.

Bestillingen ankom i løbet af få dage og dukkehuset var samlet på 2 minutter (og her er det smart, at det lige så nemt kan adskilles igen).

Modtageren på 4 år blev meget henrykt for det flotte dukkehus, som hun leger i timevis med hver dag. Det er stort og smukt og har masser af plads til alverdens eventyr.

Kan på det varmeste anbefale.

Hvor smukt et produkt

Hvor smukt et produkt. Vi var overrasket over kvaliteten og udseende, det var flot og smukt lavet. Det er helt sikkert, et sted vi vil handle igen. Tusinde tak for god service, og et smukt produkt.

Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais