Workliving Opiniões 1086

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtige stoel met sprekende bekleding. Dat de stoel bij aflevering een beschadiging had is heel goed opgepakt door Kim. Na enkele dagen is de beschadigde stoel omgeruild voor een ander exemplaar... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Na bestelling bleef het maar duren we ontvingen niets. Op een gegeven moment hebben we contact via de chat opgenomen wanneer we de stoelen geleverd zouden krijgen. De medewerker heeft dit toen geregel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben ontzettend goed geholpen door Workliving bij het vinden van een nieuwe bureaustoel. Vanwege rugklachten en problemen met mijn stuitje was dit geen makkelijke zoektocht. Ik ben al lange... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De stoel voldoet aan de verwachting, en werd zeer snel geleverd. Via de mail op de hoogte gehouden en levertijd naar wens aan te passen. Deze gerefurbised stoel heeft uitgebreide instelmogelijkhe... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de material para escritório
  2. Loja de móveis
  3. Loja de mobiliário de escritório
  4. Loja de mobiliário para escritório usado

Workliving biedt (kantoor)meubilair om je thuis bij te voelen voor zowel bedrijven als particulieren. Dit doen wij binnen heel de Benelux. Wij zijn specialist in ergonomie en design waardoor jij je altijd thuis voelt!

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

1 mil opiniões

Respondeu a 75% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

tevreden

op tijd, voldeed aan verwachtingen

12 de agosto de 2025

Beste Robert,

Hartelijk dank voor je review!

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie. Prettig zaken doen.

19 de agosto de 2025

Beste Simon,

Dankjewel voor de positieve 5 sterren review!

Goede snelle levering

Snelle levering, product kwalitatief goed en service dat hij al in elkaar gezet is.

14 de agosto de 2025

Hi Wouter,

Fijn dat de levering goed is gegaan en dat het product en de service naar wens is. Dankjewel voor je beoordeling.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service, maar stoel voldeed niet.
Snelle levering en duidelijke communicatie. De stoel was helaas niet wat ik zocht, maar retourneren was eenvoudig geregeld. Klantenservice was vriendelijk en behulpzaam. Fijne ervaring ondanks de retour.

12 de agosto de 2025

Beste Joop,

Bedankt voor het plaatsen van je beoordeling. Wat jammer om te horen dat de stoel niet de juiste match was. Daar hebben we gelukkig onze retourservice voor. Mochten we je nog kunnen helpen met advies dan staan we altijd voor je klaar.

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooi

Mooie produkten en bestellen is lekker eenvoudig. Alleen is de levertijd best lang. Montage service was ook zo gereed!

23 de julho de 2025

Beste,

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring.

Flexibele Instelling

Flexibele Instelling, betrouwbare werkwijze, snelle service.

15 de julho de 2025

Beste Jan,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen!

Snelle levering. Degelijk materiaal
2e keer dat ik hier bestel. Een aanrader

4 de julho de 2025

Hoi Guy,

Bedankt voor je mooie 5 sterren beoordeling! :)

Team Worklving

Uitstekende service

Goede communicatie / informatie, snelle service, mijn opdracht is uitstekend uitgevoerd.

25 de junho de 2025

Beste Tom,

Wat een fijne en positieve review, hartelijk dank daarvoor!

Team Workliving

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.