BOLIA Opiniões 2150

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

From the very first moment we walked into the shop, we were treated very professionally. Annija understood our taste and our wishes perfectly. She helped us choose the right colors and materials, too... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis
  2. Decoração e Design de Interiores
  3. Acessórios para móveis
  4. Loja de mobília para sala de estar
  5. Loja de mobília ao ar livre
  6. Loja de sofás

Welkom bij Bolia. Een Scandinavisch designuniversum, geïnspireerd door de afwisselende natuur om ons heen. Onze designartikelen zijn ontworpen door gerenommeerde designers uit de hele wereld en met de hand gemaakt door de beste meubelmakers, uitsluitend van de beste, duurzaamste materialen. Design dat speciaal voor jou op maat is gemaakt en jarenlang meegaat.

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Great experience!

Great service and personal attention at the store in The Hague.

7 de junho de 2026

Good afternoon,

We're so glad you had a great experience in The Hague. Thank you for your kind words!

Kind regard,

We zijn erg tevreden

We zijn erg tevreden , ze zijn klantvriendelijk , helpen mee met ideen.
Qualiteit is heel goed en levertijd zijn goed👍

28 de abril de 2026

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, kwaliteit en levertijd. We vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken, dus het is leuk om te lezen dat u dit zo heeft ervaren.

Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens!

Top!

Vriendelijk, klantgericht en flexibel! En prachtig produkt.

9 de junho de 2026

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u onze service als vriendelijk, klantgericht en flexibel heeft ervaren.
Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens!

Classificada 3 em 5 estrelas

De fotolijsten zijn prachtig! Verpakking van breekbare producten kan beter

De fotolijsten zijn prachtig!! Alleen de verzending ervan kan beter. Ze waren niet veilig verpakt waardoor het glas van een van de lijsten is gebroken.

7 de junho de 2026

Bedankt voor uw review.

Wat fijn om te horen dat u blij bent met de fotolijsten. Tegelijkertijd vinden wij het erg jammer dat één van de lijsten met gebroken glas is aangekomen. Onze excuses voor het ongemak.

Inmiddels hebben wij hierover al contact met u opgenomen per e-mail en zorgen wij voor een passende oplossing. Wij nemen uw feedback over de verpakking mee om onze verzendingen verder te verbeteren.

Classificada 3 em 5 estrelas

Verschil Nederlandse en Belgische vestigingen…

Bij 3 Nederlandse vestigingen heb ik wat lampen uit de Lucén serie kunnen verkrijgen. Bij een Belgische vestiging kan ik helaas de laatste 2 lampen niet vooraf reserveren. Het is 2 uur rijden dus ik heb graag de zekerheid dat ik geen 4 uur reis voor niets. Ik dien het op te halen in de vestiging en kan heel beperkt reserveren. Ik hoop zo deze 2 lampen nog te kunnen verkrijgen!! Het betreft de Lucén donker geolied, cylinder van 28x37,5cm en de Lucén donker geolied cylinder van 40x54cm uit de outlet

11 de junho de 2026

Bedankt voor uw review.

Wij begrijpen heel goed dat u graag zekerheid wilt hebben voordat u een langere reis maakt. Helaas is het voor outlet artikelen niet mogelijk om deze vooraf te reserveren. Omdat het vaak gaat om unieke stuks met een beperkte voorraad, zijn deze uitsluitend verkrijgbaar op basis van beschikbaarheid in de betreffende winkel.

Wij begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn en hopen dat de door u gezochte Lucén lampen nog beschikbaar zijn wanneer u de vestiging bezoekt.

Classificada 3 em 5 estrelas

Levering vloerkleed loopt niet soepel

Vloerkleed in de winkel besteld. Uiteindelijk gechat omdat er geen track & trace was aangemaakt. Daarna is het vloerkleed verzonden. Krijg ik vandaag alleen het onderkleed geleverd. Na 1 week, wacht ik nog steeds op mijn bovenkleed. Jammer dat je 2 dagen moet thuisblijven voor een bestelling.

6 de junho de 2026

Bedankt voor uw review.
Vervelend om te lezen dat de levering van uw vloerkleed niet soepel is verlopen en dat u contact heeft moeten opnemen om de verzending in gang te zetten. Ook begrijpen wij dat het frustrerend is geweest dat het onderkleed en het vloerkleed op verschillende momenten zijn geleverd.

Inmiddels zien wij dat het vloerkleed vandaag is bezorgd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe vloerkleed.

Classificada 5 em 5 estrelas

Aardige dames in de winkel en prachtige…

Aardige dames in de winkel en prachtige items

11 de junho de 2026

Resposta da BOLIA

Heel erg bedankt voor de 5 sterren! Wat fijn te horen dat je een positieve ervaring had tijdens je bezoek aan onze winkel. We kijken ernaar uit je snel terug te mogen verwelkomen!

Maren, BOLIA

Geweldige en goede prodcuten

Geweldige en goede prodcuten. Uitstekende service.

8 de junho de 2026

Beste klant

Bedankt om uw ervaring bij BOLIA met ons te delen. We vinden het fijn te horen dat u de service goed heeft ervaren.

Classificada 4 em 5 estrelas

Goedemorgen,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u een prettig gesprek heeft gehad met onze medewerkster. We waarderen uw feedback.
Graag tot ziens!

Classificada 3 em 5 estrelas

Maak de koopervaring eenvoudiger!

De meubels die worden verkocht zijn heel mooi en ook van een mooie kwaliteit. Maar dat hele gedoe met lid worden en dan korting krijgen, en alles digitaal. Allemachtig. Ik wil gewoon naar de winkel gaan, iets uitzoeken, bestellen, betalen en krijgen. Alsjeblieft, maak het niet zo moeilijk en maak er niet zo'n community van.

2 de junho de 2026

Goedemorgen,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u onze meubels mooi vindt en de kwaliteit waardeert. We begrijpen dat onze lidmaatschap en digitale voordelen niet voor iedereen even belangrijk zijn. Uw opmerking nemen we zeker mee. We streven ernaar om het aankoopproces voor al onze klanten zo prettig en eenvoudig mogelijk te maken. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kwaliteit, kundige mensen in de winkel, correcte prijsvermelding

Prettige en behulpzaam personeel. 1 opmerking : vermeld de juiste prijs op de producten. Als je bij het afrekenen de klant verrast door een gereduceerde prijs te noemen, ben je het aankoop beslismoment al voorbij ! In het ongunstige is de klant al de winkel uit. Als hij van de juiste prijs op de hoogte was had hij wellicht zijn aankoop gedaan.⁰

6 de junho de 2026

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat u onze kwaliteit en de deskundigheid van ons team waardeert. Ook dank voor uw opmerking over de prijsvermelding. We nemen dit mee, want duidelijke en correcte prijsinformatie is belangrijk voor een prettige winkelervaring. Graag tot ziens!

Classificada 5 em 5 estrelas

Prettige en goede adviezen.

Prettige en goede adviezen.
Goede afspraken.
Goed bezorgd.

31 de maio de 2026

Bedankt voor uw review.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over het advies, de gemaakte afspraken en de levering. We waarderen uw vertrouwen en wensen u veel plezier met uw aankoop!

Classificada 5 em 5 estrelas

Leuke verkoopster die alle tijd nam om…

Leuke verkoopster die alle tijd nam om met ons de verschillende mogelijkheden door te nemen. Hebben samen met haar de keuze gemaakt. Wat jammer is dat gezien het te betalen bedrag er toch nog bezorgkosten worden berekend.

2 de junho de 2026

Goedendag,

Bedankt voor uw 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat u prettig bent geholpen en samen met onze verkoopster tot de juiste keuze bent gekomen.

We begrijpen uw opmerking over de bezorgkosten en waarderen deze feedback. Veel plezier met uw aankoop en bedankt voor uw vertrouwen! 😊

Lotte, BOLIA

Uitstekend advies

Uitstekend advies. Zeer vriendelijk en meedenkend. Een koop ervaring!

31 de maio de 2026

Goedemiddag,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u het advies als prettig heeft ervaren. Veel plezier met uw aankoop!

Classificada 5 em 5 estrelas

We werden super goed geholpen

We werden super goed geholpen, met vriendelijkheid en deskundigheid.

30 de maio de 2026

Goedemiddag,

Bedankt voor uw feedback.
Fijn om te horen dat u goed geholpen bent.

Heel vriendelijk

Zeer vriendelijk personeel in de winkel in Utrecht. We werden heel goed geholpen en er werd echt de tijd genomen.
De offerte en uiteindelijke betaling verliepen soepel.
We kijken uit naar onze nieuwe bank en fauteuil

24 de maio de 2026

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u zo prettig bent geholpen in onze winkel in Utrecht. Wij geven uw complimenten graag door aan het team. Ik wens u alvast veel plezier met uw nieuwe bank en fauteuil.

Classificada 2 em 5 estrelas

de levertijd is lang voor mijn spiegel

de levertijd is lang voor mijn spiegel

27 de maio de 2026

Beste klant

Bedankt om een bestelling bij ons te plaatsen.
We bespreken uw feedback over de levertijden intern.

Een fijne dag gewenst!

Classificada 5 em 5 estrelas

Winkelassistente was kundig en heel…

Winkelassistente was kundig en heel behulpzaam. Fijn om alternatieve stofstalen direct over de leunstoel te kunnen leggen om het effect te zien.

18 de maio de 2026

Beste klant

Fijn te horen dat u goed werd geholpen. We hebben inderdaad een grote keuze aan stofstalen, zodat u een goede keuze kan maken.

We verwelkomen u graag weer bij BOLIA.
Sophie, BOLIA

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.