Prachtige stoel met sprekende bekleding. Dat de stoel bij aflevering een beschadiging had is heel goed opgepakt door Kim. Na enkele dagen is de beschadigde stoel omgeruild voor een ander exemplaar... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Na bestelling bleef het maar duren we ontvingen niets. Op een gegeven moment hebben we contact via de chat opgenomen wanneer we de stoelen geleverd zouden krijgen. De medewerker heeft dit toen geregel... Ver mais
Ik ben ontzettend goed geholpen door Workliving bij het vinden van een nieuwe bureaustoel. Vanwege rugklachten en problemen met mijn stuitje was dit geen makkelijke zoektocht. Ik ben al lange... Ver mais
De stoel voldoet aan de verwachting, en werd zeer snel geleverd. Via de mail op de hoogte gehouden en levertijd naar wens aan te passen. Deze gerefurbised stoel heeft uitgebreide instelmogelijkhe... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Fornecedor de material para escritório
- Loja de móveis
- Loja de mobiliário de escritório
- Loja de mobiliário para escritório usado
Workliving biedt (kantoor)meubilair om je thuis bij te voelen voor zowel bedrijven als particulieren. Dit doen wij binnen heel de Benelux. Wij zijn specialist in ergonomie en design waardoor jij je altijd thuis voelt!
Informações de contacto
Thomas Malthusweg 2, 1689ZP, Zwaag, Holanda
- +31 (0)85 00 41 412
- support@workliving.nl
- workliving.nl
Respondeu a 75% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Prima via mail netjes communicatie
Prima via mail netjes communicatie
Maar ik moest erg lang wachten op mjjn bestelling.
Topservice!
Topservice!
In coronatijd en nu recent weer een bestelling gedaan voor thuiskantoor. Refurbished bureaustoel, zit heerlijk en ziet er netjes uit. En bovenal topservice, vragen worden snel beantwoord en bij omruil van een stoel, ook dat werd snel geregeld.
Fijn bedrijf!
Op grond van de foto had ik een houten…
Op grond van de foto had ik een houten blad verwacht zonder noesten. In werkelijkheid is het een blad met heel veel en nadrukkelijke zwarte strepen en noesten. Ik heb contact opgenomen en er werd aangegeven dat omruilen geen zin had omdat het een vergelijkbaar blad zou zijn.

Resposta da Workliving
Goed zittende leuke stoelen!
Stoelen werden gemonteerd aangeleverd! Hele leuke schoolse stoelen en ze zitten heerlijk! Ik werk nu regelmatig achter de eettafel i.p.v. aan mijn bureau. Ik ga hier zeker vaker stoelen bestellen!
levertijd is erg matig duurt wel 2…
levertijd is erg matig duurt wel 2 weken of langer
Prettig telefonisch contact, etc.
Prettig telefonisch contact, goede en snelle bezorging en last but not least: mooie stoelen die me prima bevallen.
Communicatie
De communicatie rondom mijn bestelling had ruimte voor verbetering. Ik hoorde maar niets over leverdatum en telefonisch kreeg ik geen contact. Was even bang dat ik met een nepshop te maken had… Maar gelukkig werd ik persoonlijk gebeld en keurig te woord gestaan toen in mijn twijfels uitte via de chat functie op hun website. En is mijn bestelling naar volle tevredenheid geleverd! Toch nog een goede ervaring gehad!!

Resposta da Workliving
Zoals het zou moeten zijn
Zoals het zou moeten zijn, vooral de inzet van een eigen bezorger is heel prettig.

zijn telefonisch onbereikbaar
zijn telefonisch onbereikbaar, en reageren niet op emails

Resposta da Workliving
Delivery took more than 4 weeks and was…
Delivery took more than 4 weeks and was only initiated after we called
Requested delivery date was not met, instead my wife had to carry tge stuff all alone to 3rd floor
Not all screws for the table could be used as the the drilling was not done properly and I had to buy shorter screws from Karwei.
Not again !!!

Fijne stoel-snel geleverd
Fijne stoel, gekocht o.b.v. heldere uitleg op de site.
Snel geleverd

Ben ik er vanaf.
Omdat jullie al 10 keer hebben gemaild wat ik van de service vindt.

Resposta da Workliving
Goede kwaliteit en snelle service
Super snelle service, op tijd leveren en hele goede kwaliteit bureaustoel. Ik ben erg blij met deze stoel. Ik kan Workliving zeker aanraden.

Keurig bedrijf.
Geheel volgens afspraak op tijd geleverd. Goed bedrijf: zegt wat het doet en doet vervolgens wat het gezegd heeft.

Resposta da Workliving
De eerste stoel zat niet lekker voor…
De eerste stoel zat niet lekker voor mij en ben toen prima geholpen met een andere stoel en die werd ook kosteloos omgeruild

Resposta da Workliving
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.