Skal man sælge eller købe en motorcykel, så er 123mc.dk nok det bedste og billigste alternativ. Seriøse motorcykelsælgere bruger platformen og købere gør det samme. Jeg fik solgt min GoldWing GL1800 h... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
User passwords are not encrypted and are send in plane text by email after registration. Just imagine how easy it would be for someone to obtain your private information if they get hacked (possi... Ver mais
A empresa respondeu
Det er nemt og overskueligt at benytte 123mc. Opsætning og aktivering af en salgsannonce er er fint styret proces. Tilbagemelding fra interesserede købere er nem og overskuelig at administrere. Medi... Ver mais
Betal aldrig for denne salgs annonce da den er betydelig dårligere end. Dba. Gulgratis og facebook. Jeg lagde nogle billeder ind med høj opløsning dette ødelagde denne dårlige salgsannonce ved at gøre... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
123mc.dk ..det åbne motorcykelmarked
Informações de contacto
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Hurtigt og effektivt salg
MC123 afgjort det bedste sted at sælge…
MC123 afgjort det bedste sted at sælge og købe mc, den har gode søgekriterier, hvis den skal op på 5 stjerner, skal siden være mere stabil, går ned nogle gange.
Super god oplevelse
Super god oplevelse, fik solgt min MC hurtigt og problemfrit. Vil anbefale 123.mc til andre.
Alt har fungeret fint
Alt har fungeret fint, men det er lidt træls, at man skal betale så meget ekstra for ikke, at forsvinde i mængden.
Professionel side for seriøse bikere
Professionel side for seriøse bikere. Vil helt sikkert bruge 123mc igen når jeg skal sælge eller købe MC igen
Fuld tilfredshed med 123mc
Fuld tilfredshed med 123mc, solgte mc på 4 uger
Problemer med at vurdere min MC da der…
Problemer med at vurdere min MC da der ikke er solgt nogle indenfor de sidste 12 måneder af samme model type

Resposta da 123mc
Super hjemmeside.
Ingen Problemer og man betaler helt automatisk - man får dog en meddelelse dagen før, om at man nu fornyer annoncen.
Jeg fik solgt min MC.
Jeg fik solgt min MC.
Det gik meget hurtigt - solgt på under 24 timer. Så måske tænker jeg lidt om jeg har forlangt for lidt? Jeg tjekkede sidens anbefaling omkring prisen ved Hurtigt salg. Da jeg så ville oprette annoncen, var den anbefalede pris noget under den første beregning. Lidt skuffende.
Jeg valgte så at sætte prisen noget over den anbefalede pris for hurtigt salg. - OG det virkede.
Godt og hurtigt, - men sæt prisen højt, - og så justere ned, hvis der ikke sker noget vil være min anbefaling.
Nemt og hurtigt
Fin præsentation af dine varer
Fin præsentation af dine varer.
Cyklen blev solgt.
Kan anbefales
Spændende og informerende site med gode…
Spændende og informerende site med gode funktioner til bl.a. salg af motorcykel. Kan varmt anbefales til alle med mc-interesse.
Fik mc solgt i en fart gennem 123mc.
god annoncering fin information fuld ud…
god annoncering fin information fuld ud tilfreds
Helt OK
Det kostede lidt, men jeg fik min gamle MC solgt til en rimelig pris. Det var rigtig fint.
virker ikke helt optimalt
virker ikke helt optimalt , skal åbenbart siden klar ved pc når buddet er der
Svært at se hvor mange der kigger på…
Svært at se hvor mange der kigger på ens annonce
Samt ikke troverdig hvor mange der har ens annonce som favorit eller hvor mange der har skrevet til sælger

Resposta da 123mc
Nemt og elegant
Hurtigt at få solgt min mc her.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.