Skal man sælge eller købe en motorcykel, så er 123mc.dk nok det bedste og billigste alternativ. Seriøse motorcykelsælgere bruger platformen og købere gør det samme. Jeg fik solgt min GoldWing GL1800 h... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
User passwords are not encrypted and are send in plane text by email after registration. Just imagine how easy it would be for someone to obtain your private information if they get hacked (possi... Ver mais
A empresa respondeu
Det er nemt og overskueligt at benytte 123mc. Opsætning og aktivering af en salgsannonce er er fint styret proces. Tilbagemelding fra interesserede købere er nem og overskuelig at administrere. Medi... Ver mais
Betal aldrig for denne salgs annonce da den er betydelig dårligere end. Dba. Gulgratis og facebook. Jeg lagde nogle billeder ind med høj opløsning dette ødelagde denne dårlige salgsannonce ved at gøre... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
123mc.dk ..det åbne motorcykelmarked
Informações de contacto
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Solgt på 5 dage.
Nem måde at sælge på
Nem måde at sælge på. Og man bestemmer selv hvor meget man ønsker annoncen fremhævet og betaler derefter.
Husk at slå automatisk fornyelse fra
Husk at slå automatisk fornyelse fra. Funktionen er slået til som default.
123mc påstår det er for at hjælpe sælger så annoncen ikke forsvinder.
Prisvurdering på siden er ikke korrekt. Siden antager, at udbudspris er lig med handelspris.
Solgt på 3,5 time
Solgt på 3,5 time. Det er vildt. Det virker som om hele danmark kigger med når man sælger her. Og jeg måtte kun gå 2000 ned for at sælge.
Hurtigt og effektivt
Hurtigt og effektivt, solgt inden for én uge, super.
Også et fint sted at sælge en noget halmet MC
Stedet fungerer udmærket til salg af motorcykel. Den bliver faktisk set, og min noget besværlige var solgt på nogle uger.
At man får en mulighed for at se en prisvurdering er godt.
Stedet er så stort, at man har en mulighed for at se markedprisen før man sætter sin egen til salg.
Jeg er lidt i tvivl om, om de "ekstra" jeg købte er prisen værd.
en side der sælger.
en side der sælger.. nem og præcis opsætning..
Don't take user data seriously
Just imagine how easy it would be for someone to obtain your private information if they get hacked (possibly card info as well, considering the automated advertisements renewal).
I'll make sure I delete my profile and info as soon as my add expires.
--------
Updated
I made a new profile and the password is no-longer sent in plane text. I've updated my rating.

Resposta da 123mc
superfin handelsside
Det virker som om at det er en meget set side. Der kom mange henvendelser
Dårlig politik at kunden skal fravælge …
Dårlig politik at kunden skal fravælge annoncefornyelse i stedet for et tilvalg.
Gode netbutikker bør ikke anvende denne politik, tillige med deres argumentation for, at det står på nettet.. Dette fortæller mig bare at det
er en utrolig smart måde, at få ekstra penge ud af kundens lommer.
Så find et andet salgsted for din MC, hvor kunden er mere i fokus.
Annoncen virkede
Jeg fik solgt min MC - så annoncen virkede efter hensigten!!!
Varsling om fornyelse af annonce for …
Varsling om fornyelse af annonce for kort, kun 24 timer
Det er her du annoncere din motorcykel …
Det er her du annoncere din motorcykel ved salg. For det er her køberne kikker. Har du valgt en bestemt motorcykel se på MagaCin.dk om de har testet den, da deres test er retvisende.
God og pålidelig salgs sted for …
God og pålidelig salgs sted for motorcykler.
Har kun haft positiv erfaring med brug af denne portal.
Nem og gå til 😊
Det var et hurtigt salg.
Det var et hurtigt salg, og god hjælp undervejs.
Effektiv annoncering, og seriøse brugere
Effektiv annoncering, og seriøse brugere
Jeg fik en god oplevelse af at sælge gennem 123mc
mvh. Peer Slot Mortensen
Annoncer der virker
Det er nemt at annoncere gennem 123mc. Hvis man følger anbefalingerne er det også nemt at få solgt sin mc.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.