Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

2dehands is geen veilige site, gehackte accounts met goede reviews worden misbruikt voor fraude. Niet aan te raden tenzij je thuis gaat ophalen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Een grote speeltuin voor fraudeurs. Op korte tijd enkele keren iets gekocht, betaald en nooit iets ontvangen. De verkopers(frauderus) zetten hetzelfde zoekertje opnieuw online en gaan gewoon verder.... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Dit bedrijf heeft absoluut geen respect voor zijn klanten!!! Er is absoluut geen menswaardige communicatie mogelijk met deze bedrijven. De mens wordt hier reduceert tot een idioot want hij moet chatt... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vroeger was dit een initiatief waar wij als consument centraal stonden. Nu kan je een half uur door de professionele advertenties scrollen voordat je nog eens iets "2dehands" tegenkomt. Ik had... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Plataforma de comércio online
  2. Leilão online

Informação fornecida por diversas fontes externas

De grootste zoekertjes site voor tweedehands en nieuwe koopjes in uw buurt. Meer dan 1.800.000 zoekertjes. Plaats nu een gratis zoekertje. Eenvoudig, snel en 100% gratis.

Informações de contacto

1,3

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

602 opiniões

Gevaarlijke website om 2dehands spullen te (ver)kopen

Buiten dat het volstaat met nieuwe advertenties ipv 2dehands koopjes is het ergste deel dat 2dehands geen bescherming biedt tegen malafide (ver)kopers. Hun waarderingssysteem werkt niet want je kan alleen een waardering geven indien er effectief iets verkocht is en de andere partij jou ook een waardering geeft, slaat nergens op. Op die manier kunnen afzetters dus gewoon je tijd en geld blijven verdoen zonder ook maar iets te (ver)kopen en kan je niet eens andere mensen waarschuwen.

6 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Totaal controle het lijk China wel

Ik heb geen toegang meer tot mijn account doordat ik mijn privé nummer niet aan jullie wil geven voor een sms controlr om zogenaamde veiligheidsredenen dit is belachelijk het gaat hier om een paar spulletjes te verkopen niet om een bankrekening

29 de dezembro de 2024

Incompetente helpdesk

Nog nooit zo'n onbekwame helpdesk meegemaakt!

Ik heb geen toegang meer tot mijn account doordat ik omwille van veiligheidsredenen een nieuw wachtwoord moest kiezen. De mail om dat te doen blijkt nog gestuurd te zijn naar een oud mailadres waarmee ik 15 jaar geleden het account aanmaakte. Ik kan het dus niet zelf instellen. Ik mail naar de helpdesk om te vragen om mijn account te koppelen aan een nieuw mailadres.

Antwoord 1: stuur screenshots door van mails verstuurd met login, geplaatste zoekertje enz. => onmogelijk, want geen toegang tot dat mailadres, vriendelijk geantwoord dat dat dus niet mogelijk is wegens bovengenoemde redenen
Antwoord 2: stuur screenshots door van ... => onmogelijk want geen toegang tot dat mailadres, iets minder vriendelijk geantwoord dat dat geen oplossing
Antwoord 3: stuur zoekertjes die je geplaatst hebt door of je gebruikersnaam... en je raadt het al, die vind je in je mail!!!

Moest ik zelf een nieuw zoekertje willen plaatsen of iets willen zoeken, dan zou ik gewoon een nieuw account aanmaken met mijn huidig mailadres. Alleen is het zo dat ik via de chat met twee personen afsprak om overmorgen iets te gaan halen en ik heb nu geen toegang meer tot die gegevens zoals het adres! Helaas zijn de zoekertjes verlopen, dus opnieuw opzoeken heeft geen zin...

Geen enkele oplossing en klantvriendelijkheid vanuit de helpdesk dus!!!

28 de dezembro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Geen bescherming tegen malafide verkopers…

2dehands biedt geen bescherming tegen malafide verkopers. Het waarderingssysteem is waardeloos. Een malafide verkoper geeft normaal geen commentaar en daardoor kan de koper ook geen commentaar geven. Beiden moeten commentaar geven voor die gepubliceerd wordt! Bovendien weinig nuances mogelijk in de waarderingen. Omwille van allerhande "beveiligen" wordt publiceren hoe langer hoe moeilijker.

25 de dezembro de 2024

Dichtbundel gekocht bij “Amanda Bunke” alias Erwin van Minsel

Dichtbundel gekocht van Amanda Bunke, wat een nickname is van
Erwin van Minsel
Rekeningnummer
Erwin Van Minsel
BE50 4016 5177 2118

Na betaling niks meer gehoord.

Omdat ik in NL woon kon ik geen gebruik maken van Bancontact.

Vanwege “gering” bedrag van 25 euro plus 12,70 verzendkosten het hier bij gelaten.

Voor mij echter nooit meer 2dehands.be!

5 de dezembro de 2024

Onbetrouwbaar

Geen begrip bij helpdesk voor voorgelegd probleem. Niet bekwaam of onwillig om een probleem ten gronde op te lossen.
Regelmatig test ik nog eens en ik zie dat de advertenties gekoppeld aan mijn account NOOIT zichtbaar zijn en helpdesk mensen beweren anders!
Ik krijg, zogezegd, tientallen kliks op mijn advertenties, waarvoor ik stevig moet betalen en in 6 maanden tijd heeft NIEMAND, van al deze kliks, ooit geprobeerd heeft mij een bericht te sturen of te bellen!
Erg geliefde site voor oplichters daar deze weten dat er toch geen hulp gegeven wordt aan de klachten van de betalende klant.

11 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Meldingen worden niet serieus genomen

Nadat ik op 2dehands.be naar banden zocht is mij meerdere keren de adverteerder "voordeelbanden" opgevallen.
Deze Website bestaat echter niet. En is in Nederland ook bij de politie bekend voor oplichtingspraktijken.
Ook op TV geweest. Kijk op het Internet en u vind deze informatie.
Ik heb advertenties van voordeelbanden meerdere malen gemeld bij 2dehands.be. Maar telkens krijg ik de reactie terug dat deze adverteerder niet in strijd is met de regels van 2dehands.be.
Vandaag de dag adverteerd voordeelbanden nog steeds vrolijk verder net vele duizenden advertenties op 2dehands.be.
En als ik van één deze advertenties een melding probeer te maken wordt ik er "uit gegooid". Van alle random advertenties kan ik wel een melding maken van oplichting o.i.d. Maar van voordeelbanden niet meer. Ik kan alleen maar vaststellen dat 2dehands.be hiermee een platform bied voor oplichtingspraktijken. En dit ook bewust doen!! Want ook 2dehands.be kan het nieuws en de politieberichten lezen op het internet.

28 de novembro de 2024

Onbekwame helpdesk

Onbekwame helpdesk. Ondanks snel antwoord, geen begrip voor voorgelegd probleem. Niet bekwaam of onwillig om een probleem ten gronde op te lossen.

25 de novembro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Gewoon goed

Ook mijn account werd geblokkeerd. Paar uur na aanvraag antwoord gekregen van helpdesk met nodige instructies om het account te herstellen. Volgende dag was mijn account terug online. Correcte handeling. Iedere koop of verkoop die ik hier heb ervaren is telkens goed verlopen.

22 de novembro de 2024

Oplichtingsplatform

Een site voor oplichters en mensen met slechte bedoelingen. Enkel reacties gekregen van bedenkelijke mensen die vaak zelfs niet wisten wat ik verkocht. Ook verschillende scam-mails ontvangen. Dit soort websites zou streng gecontroleerd of verboden moeten worden. Ik noem dit een oplichtingsplatform !

12 de novembro de 2024

echt een klotebedrijf

echt een klotebedrijf! geld graaien ja, bereikbaar zijn = 0. Klanten helpen = 0. Net betaald voor advertentie hoger te zetten, geld is van mijn rekening, zoekertje in kwestie blijft gewoon onderaan staan. Email gestuurd=geen reactie.

8 de novembro de 2024

extra beveiliging ???

Ik probeer zoals ik al meer dan 10 jaar doe op 2dehands.be in te loggen met mijn email en paswoord, verschijnt er plotseling een kader 'extra beveiliging instellen'.
Blijkbaar moet ik ineens zomaar mijn telefoonnummer ingeven of ik kan niet meer aan mijn advertenties op 2dehands.
De reden is zogezegd 'voor de veiligheid van je account'. Welnu, ik moet zeggen dat ik in de voorbije (meer dan) 10 jaar op 2dehands.be al veel heb verkocht en nog NOOIT een veiligheidsprobleem heb gehad. Een goed paswoord lijkt me meer dan genoeg.
Dat 2dehands.be nu een database gaat aanleggen met mijn telefoon erbij dan rijst bij mij de vraag wat met deze gegevens gedaan wordt (zogezegd alleen maar voor beveiliging ?)
Wat als 2dehands.be gehacked wordt ? U raad het al, alle telefoonnummers staan dan bij criminelen op hun PC met alle gevolgen vandien.
Belachelijk en een schending van de privacy. En bovendien onaangekondigd.
We zullen de spullen maar naar de kringwinkel doen. Of Vinted.

25 de outubro de 2024

Onder het mom van "extra beveiliging…" 😒

Onder het mom van "extra beveiliging van uw account" wordt ge nu ook verplicht (!) om een gsm-nummer door te geven, zogezegd om via een (betaalde ?) sms een code te krijgen. 🤔
Nergens is er een wettelijke verplichting om een gsm te hebben !!!!!
Ze verwijzen naar hun gebruikersvoorwaarden (die zij naar willekeur aanpassen), waarin dit niet stond toen destijds een (ook al verplicht !) "account" werd aangemaakt.
Bijzonder absurd dat ge een "account" moet hebben om te kunnen reageren op een zoeker ! Een privéclub dus, enkel voor "leden" !!!!! 😠
Op die manier zijn er massa's geïnteresseerden die niet kunnen reageren op zoekers omdat zij geen "lidmaatschap" willen aangaan; en kunnen artikelen enkel "intern" onder "leden" blijven circuleren !!! 😟🤔 En dat wordt een eindigende cirkel; ge kunt niet blijven onder "leden" kopen/verkopen !!!
En dan ook nog te weten dat er na jaren nog dagelijks accounts gehackt worden en oplichters zéér actief zijn, waartegen niets wordt ondernomen . . . !!!!!
(Extra) beveiliging ??? Je reinste onzin !!!
Aangezien de meerderheid van de gebruikers verkiest in 1e instantie anoniem te zijn valt het op dat "2dehands.be" de laatste jaren duidelijk probeert toch zoveel mogelijk privégegevens (naam/adres/bank !!!/tel-gsm/...) te verzamelen !
Doel ? Zéééér dubieus !!! 😒
Komt bij dat tweedehandssites uw gegevens doorgeven aan de belastingdiensten en aangezien een gsm-nummer ook wettelijk gekoppeld is aan u = gedaan met minimale anonimiteit ... !
En wat met de dagelijkse hackers en uw privégegevens ??? Dat is uw probleem !!!
Na +16 jaar voor mij geen "2dehands.be" (in Nederlandse handen !) meer !!! 😠
Om de poen is het hen enkel nog te doen; met bovendien advertentievoorrang aan winkels & co !!!
Deze site is net zoals "Tweedehands.net" volledig naar de kl... geholpen !
Graag een andere en "deftige" tweedehandssite . . . en liefst NIET meer in Nederlandse handen !!!

24 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

2dehands gaat zijn initieel doel voorbij....

Chat berichten komen niet aan of worden met dagen vertraging verstuurd, sites voor nieuwe produkten overrulen zoekresultaten, klantendienst lijkt er niet te zijn want reageren niet op klachten, zoekertjes waarvoor je niet betaalt worden heel snel 10-tal(len) pagina’s lager geplaatst en dus zijn nauwelijks nog direct vindbaar.
Daarenboven ook steeds die ergerlijke pop-ups naar gebruik app en doe een bod én al die advertenties van webshops boven- en onderaan waardoor je scherm met zichtbare zoekertjes heel summier wordt.

3 de outubro de 2024

Negeren van klachten

2dehands negeert klachten!!! Als een verkoper mij zegt dat ik mijn moeder moet gaan n.. ken en daar melding van bij 2dehands doe vinden ze daar niets abnormaals aan?

21 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Na meerdere maanden geen enkele klant…

Na meerdere maanden geen enkele klant die mij contacteert en na herhaaldelijke klachten wordt en geen oplossing voorgesteld.
Mijn advertenties zijn niet zichtbaar en toch wordt er beweerd dat dit wel zo is.
Na verschillende print screen door te sturen nog steeds geen geloof.
Kosten worden wel in rekening gebracht.
Zwaar teleurgesteld

20 de setembro de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.