Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

De har lagt gulvene i vore helt nye lejligheder - og vi kan bestemt ikke anbefale dem til at udføre et sådant arbejde igen. Opstrøning har manglet ved en stor del af kanterne/endevæggene - hvorfor... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde købt gulv igennem Floorshop og som operationel partner blev AG Gulve koblet på. De lavede et flot stykke arbejde, men gulvet begyndte at knirke og efterfølgende blev hele gulvet udskiftet uden b... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Valgte AG Gulve A/S til at montere 35 kvadratmeter vådrumsvinyl i nyt badeværelse på 1. sal i villa. Fik en venlig og kompetent vejledning af projektlederen Carsten V., og arbejdet blev udført yders... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empreiteiro para instalação/reparação de pisos
  2. Lixamento e polimento de pisos

Escrito pela empresa

AG er i dag en af de største gulventreprenører i Hovedstadsområdet med opgaver både indenfor private og erhverv. Vores evner som gulvmand strækker sig vidt inden for alle former for gulvbehandling og gulvbelægning. Vi lægger stor vægt på kvalitet, fleksibilitet og service, og hos os er dine ønsker og krav altid i højsædet.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

3,9

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Perfekt resultat

God service, hurtige til at vende tilbage, og resultatet blev helt perfekt!

4 de outubro de 2023

Kære Christoffer
Tusinde tak for din fine anmeldelse, det betyder rigtig meget for os :-) Vi er glade for at du er tilfreds med dit nye gulv! <3 Hav en rigtig dejlig weekend!

Mvh.
Julie Nørby

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig fin service og super flot…

Rigtig fin service og super flot kvalitet. Kan klart anbefales!
Vi fik lavet sildeben parket fra Tarkett.

7 de fevereiro de 2023

Kære Peter,

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os. Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for dit nye sildebensparket <3

Hav en rigtig dejlig weekend :-)

Mvh.

Julie Nørby

Classificada 5 em 5 estrelas

God oplevelse fra start til slut

Vi fik slebet og lakeret gulve (4 værelser og entre) i en ældre Østerbrolejlighed. Det var en rigtig god oplevelse fra start til slut. En venlig projektleder (Patrick) kom og rådgav os inden starten på opgaven. Det afgivne tilbud og alle aftaler undervejs blev holdt 100%. Gulvmanden, som stod for arbejdet, afleverede et virkelig flot stykke arbejde. Selv oprydningen var helt i top. Kan varmt anbefale AG Gulve.

28 de dezembro de 2022

To gode oplevelser

Har to gange brugt AG Gulve til henholdsvis slibning af en hel lejlighed, inklusiv montering af vinyl i køkkenenet - henholdsvis en mindre opgave med slibning af et værelse.
Begge gange har vi været meget tilfredse. Kommunikationen er god, og arbejdet bliver udført som det skal.
Ville helt sikkert bruge AG Gulve igen.

11 de novembro de 2022

Kedelig afslutning

Kedelig afslutning
Vi har købt nyt køkken i El Giganten, og efter 7 leverede køleskabe fik vi et uden ridser eller buler... Derfor skulle vi have slebet gulvet på deres regning, og valget faldt på AG Gulve fra El gigantens side. Det startede egentligt fint, og vi havde en god mavefornemmelse. Gulvet blev lavet imellem 2 rejser, så vi havde kun et par dage til at gå arbejdet igennem før vi skulle rejse igen.
Vi finder en lang tynd ridse på bagsiden af vores køkkenø fra gulvsliberen, et par ridser i gulvhøjde og en stor olieplet på væggen i gangen.
Samtlige fejl afvises med den begrundelse at de have de selv havde taget efter-billeder. Udfordringen er dog bare, at de har taget billederne for langt væk fra øen til at skaden kan ses. Derfor afvises alle krav blankt.
Da vores køkken er spritnyt VED JEG, at der ikke var ridser før, og det ses tydeligt at ridsen er maskinel lavet.

30 de junho de 2022

Hej Kristian,

Selve gulvarbejdet er udført uden fejl og mangler.

Som vi har kommunikeret om på e-mail er vores billede dokumentation helt i orden, og vi har derfor bedt jer henvende jer direkte hos Elgiganten for videre drøftelse af sagens forløb.

De venligste hilsner,
AG Gulve

Classificada 1 em 5 estrelas

Elendigt rådgivet, elendigt og ufærdigt udført, skammeligt simpelt hen

Kort opsummeret:
En højst problematisk, kostbar og årelang affære. Opgivet uafsluttet. Diverse AG medarbejdere erkendte løbende at alvorlige fejl var begået. Men forlod firmaet. Chefen tog efter et års rykkere over og kørte bevidst og insisterende kommunikationen i ring. INGEN undskyldning. Jeg opgav at få gulvet færdiggjort hos AG gulve. Trods store, vandabsorberende sprækker i gulvet og trods fuld betaling. Fordi chefens ubøjelighed er mere opslidende end den stærkeste gulvpudser.
Tarveligt er, hvad det er.

6 de março de 2022

Kære Louise

Tak for dit indlæg her hos Trustpilot.
Det er sådan at der altid er 2 sider af en pandekage.
Fra vores side har vi absolut INTET gjort forkert. Uheldigt at vi ikke kunne forudse de problemer der opstod.
Men det ligger udenfor vores evner.
Det er din bygning/hus, der er årsag til revnerne (sætningsrevner ) i dit gulv og opstigende saltudtræk .
Det har som jeg har forklaret dig INTET med vores arbejde at gøre.
Jeg gav dig oveni købet muligheden for at få eftermonteret et gulv til under vores kostpris som et plaster på såret.
Dette tilbud står stadig ved magt da vi rent faktisk ligger inde med den belægning, der var købt ind til dit hus.
Denne belægning kan vi nu ikke bruge og som følge deraf også en ekstra omkostning på baggrund af dette.

Jeg er oprigtig ked af at det er muligt at udstille en seriøs virksomhed som leverer 10.000 vis af tilfredse kunder hvert år.
Men det er vildt at skulle forsvare sig i et offentligt rum og blive kaldt tarvelig.
Det er i hvert fald ikke et prædikat jeg ønsker at få sat på hverken min person eller virksomhed.
Det er meget upassende både etisk og moralsk og på ingen måde i orden.
En meget ubøjelig chef
Henrik Ancher

Fremragende service

AG Gulve har leveret fremragende service, taget deres tid til at forstå vores behov, udført flere tilbud indtil dette behov blev mødt og virkelig gjort deres til at slutproduktet blev godt. De varmeste anbefalinger herfra.

5 de fevereiro de 2022

Resposta da AG Gulve A/S

Kære Thorben. Tusind tak for din fine anmeldelse om din oplevelse hos os. Vi bestræber os altid på, at leve op til vores kunders forventninger. Vi er glade for, at din oplevelse af hele forløbet stemte 100% overens med tilbud og udførelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mega flot arbejde og rigtig god kommunikation

AG Gulve har lavet et rigtig flot stykke arbejde med et linoleumsgulv i vores køkken. Jeg er imponeret over, hvor præcist det blev lagt (der er RIGTIG mange skæve vinkler og kroge i det køkken), og kommunikationen var altid god (min faste kontakt var Kevin). De 3 montører, som var ude hos os, var alle super dygtige, grundige og meget venlige.
Jeg vil helt klart anbefale AG Gulve.

Bonus: Den færdige faktura stemmede 100% overens med det oprindelige tilbud, selvom nogle ting endte med at tage længere tid end oprindeligt estimeret. God stil hele vejen igennem :)

23 de dezembro de 2021

Resposta da AG Gulve A/S

Kære Louis. Mange tak for din fine tilbagemelding. Vi bestræber os altid på, at leve op til vores kunders forventninger. Vi er glade for, at din oplevelse af hele forløbet stemte 100% overens med tilbud og udførelse.

Super flot arbejde

Super flot arbejde. Holder aftale. Bruge dem helt sikker igen

5 de outubro de 2021

Resposta da AG Gulve A/S

Hej Jane. Mange tak for din fine tilbagemelding. Vi bestræber os altid på, at leve op til vores kunders forventninger. Dejligt når du som kunde har oplevet netop dette.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg er fyldt med harme. Intet mindre.

Jeg er fyldt med en gad af harme over det her firma, så jeg kunne skrive en længere udredning om det dybt beskidte og utilfredse forløb vi har været igenne. Til deres held er jeg så træt af at bruge tid på dem, at jeg nøjes med at fatte mig i korthed med ordene;

- Billige amatør-underentreprenører (Det var ikke AG Gulves folk der var ved os! selvom det var dem vi havde bestilt!)
- Halvfærdig levering (Dørtrin først ikke tager. Herefter taget men nærmest flænset! Til sidst taget på en måde så der var misfarvninger af lak og ridser i det før behandlede gulv rundt om dem!)
- Brudte aftaler! (Da "deres" montør skulle komme og rette op på de mange fejl ja.... Så kom de bare ikke... Da vi forgæves havde ringet 5 gange til montør, ringede vi til "sælger". Så kom der skub i sagerne, og en montør der knap talte hverken dansk eller engelsk kom for at rette op på en opgave han intet anede om. Efterlod ridser og misfarvninger på gulv.)
... Jeg kunne blive ved!

Ovenpå et dybt utilfredsstillede forløb får vi omsider "forhandlet" os på plads med et sølle afslag på 10%. Og så tror man det slutte her, ikke sandt? Det gør det bare ikke. For ved modtagelse af afregning er der lige lagt 25% oveni kvadratmeter udført arbejde! Da vi opdager det undskylder AG Gulve sig med at deres montør desværre ikke lige har haft "styr på papirgangen".

Det er et cirkus at være i kontakt med de her mennesker!

Til AG Gulves svar:
Det er simpelthen ikke korrekt, at I "lægger er fladt ned". Vi har kæmpet for en simpel accept fra jeres side af, at der overhovedet var mangler i det leverede. Vi har ligeledes måttet slås for den minimale dekort. Og det er ikke korrekt at det var vores ønske fra start med en dekort på 10%, det har vi også diskuteret med jer. Vi har efterspurgt en pris som modsvarer hvad vi kunne have fået leveret hvis vi selv havde opsøgt en mindre selvstændig montør, da det er det vi mener at have fået leveret. Det afviste i pure. Jeres "tilbud" om en fri letslibning indenfor de næste år synes jeg faktisk - som jeg også allerede har meddelt jer - er et helt uacceptabelt forslag. Det vil i praksis betyde at vi ville skulle tømme hele lejligheden, for derefter at overlade det til et firma - jer - som vi på ingen måde har tillid til. Det er jo - set fra vores side som kunde - simpelthen et dårligt tilbud i prøver at tørre af på os.

30 de setembro de 2021

Resposta da AG Gulve A/S

Vi beklager endnu engang forløbet og lægger os fladt ned.
Vi har som kompensation tilbudt at letslibe og lakere dine gulve uden beregning inden for det næste år. Du skulle blot sige til, når du var klar.
Dette har du desværre ikke ønsket, så vi har givet dig en dekort på 10% efter dit ønske, som allerede er fratrukket faktura.
Vi sluttede af med, at fakturere efter din opmåling på 40m2.
Endnu engang kan vi kun beklage fejlopmåling fra vores sliber, som vi heldigvis opdagede og fik en dialog om, inden afsendelse af faktura.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste gulvslibning af dem alle - det blir ik bedre

Trods nogle få dårlige anmeldelser her på trustpilot gik jeg alligevel med AG gulve efter et besøg med realistisk rådgivning og pristilbud fra Henrik. Jimmy sleb og olierede vores gulve og magen til både professionelt og flot resultat kombineret med god service skal man lede længe efter! Har fået ordnet gulve flere gange, men det her slår dem alle

1 de setembro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Dette firma overholder ikke aftaler

Dette firma overholder ikke aftaler. Vi fik et tilbud om lægning af gulv med aftale om at påbegynde arbejde den 31 maj 2021. Det blev senere udsat 14 dage. Arbejdet blev imidlertid ikke påbegyndt som aftalt. Vi fik ingen forklaring, og trods talrige henvendelser ingen tilbagemelding. Nu har vi opgivet. Dette firma overholder Ikke deres som de ellers fremhæver på hjemmesiden.

5 de julho de 2021

Super oplevelse

Super oplevelse.
Altan gulvet stod til slibning og oliering. Dette blev klaret flot og effektivt af en meget behagelig medarbejder (Tonny). Kan helt sikkert anbefales en anden gang.

29 de junho de 2021

Hej Stefan
Mange tak for din tilbagemelding. Vi bliver altid glade, når vores tilfredse kunder deler deres gode oplevelser her på Trustpilot. Rigtig god sommer !

Sildebensgulve og gulvslibning

Vi havde en ikke så simpel opgave i forbindelse med vores renoveringsprojekt. Gamle sildebensgulve skulle slibes og olieres og dertil skulle de videreføres i et nyetableret køkken-alrum. Derudover skulle der repareres rundt om et pejseområde, så her skulle de nye ‘stave’ møde de gamle.
AG gulve har løst det helt fantastisk! Vi havde besøg af dem i et par omgange, førstedelen var at få lagt de nye gulve op af de gamle og lave flotte overgange og samlinger - her oplevede vi en medarbejder som gav og rigtig god rådgivning. Han var tydeligt meget interesseret i at levere det flotteste resultat og gik op i detaljer, hvilket også resulterede i er superflot gulv.
Derefter fik vi besøg af to medarbejdere som skulle stå for gulvslibning. Igen utrolig behagelig og servicemindede medarbejdere som gav faglig stærk rådgivning og som gjorde et utroligt flot stykke arbejde.
For os var det tydeligt at alle gik op i at vi skulle ende med et resultat vi var tilfredse med.
Efter et par uger var der lige nogle steder hvor gulvene trængte til lidt mere olie, dette var helt uproblematisk og igen rykkede AG medarbejderne hurtigt ud og fiksede det sidste, så vi kan kun give vores allerbedste anbefalinger til AG gulve og deres medarbejder!
Mvh
Natasha

12 de junho de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårligste gulvfirma jeg har oplevet

Dårligste gulvfirma jeg har oplevet. Dårligt resultat og dårlig kommunikation Kan IKKE anbefales

5 de maio de 2021

Hej Frederik Mejding
Tak for din feedback her på Trustpilot.
Vi kan ikke finde en ordre, tilbud eller færdiggjort arbejde hos dig.
Vi har derfor forsøgt at indhente yderligere oplysninger fra dig, men desværre uden held.
Vi vil meget gerne høre fra dig, så vi kan kan høre om din problematik.

Reparation af sildebensparket

Jeg har fået lavet en reparation af mit sildebensparket efter en fjernet væg.
AG gulve har lavet et rigtig flot stykke arbejde både med reparationen og den efterfølgende slibning og lakering. De kom som aftalt og var utrolig venlige og professionelle. Klar anbefaling herfra

2 de maio de 2021

Hej Louise

Mange tak for din fine anmeldelse her på trustpilot.
Det er vi altid glade for. Vi håber du fortsat er glad for resultatet.
Vi tilstræber altid, at vores kunder oplever en professionel og venlig udførelse af opgaven og naturligvis til aftalt tid.
Rigtig god dag.

Upålideligt firma.

Upålideligt firma.
Vi skal have slebet gulve i tre rum og lagt nyt i et fjerde.
Vi kontakter firmaet, får besøg og får et tilbud.
Herefter begynder problemerne.
Den pågældende medarbejder svarer ikke på henvendelser vedr. tilbuddet. Det går der så tre uger med.
Dernæst får vi at vide, at de gerne vil have en anden medarbejder med ud og se på det en ekstra gang.
Vedkommende--som så kommer alene--ringer på det tidspunkt, han skulle have været der, og siger, at han er i Køge. Herefter kommer han 45 minutter for sent.
Da han kommer, er det klart, at han ikke har kommunikeret med den kollega, der har lavet tilbuddet. Han lægger ud med at sige, at gulvet skal lakeres mange flere gange, end hans kollega har sagt, og at det derfor bliver dyrere end det tilbud, kollegaen har givet.
Kort sagt: På den +1 måned, der er gået, fra vi fik tilbud, kunne vi have haft et utal andre tilbud fra andre--og nu får vi så en, der efter vi har sagt ok, prøver at presse prisen op.

22 de abril de 2021

Til Peter

Vi er kede af at du har haft en kedelig oplevelse med servicen i AG, normalt er vi kendt for ”den gode service”

Du har i første omgang haft besøg af en ny medarbejder, som er blevet i tvivl om den rådgivning han havde givet dig.
Derfor som jeg har fået oplyst, har vi kontaktet dig for at få et nyt møde i stand.
At vores repræsentant til dette møde, ikke er mødt til tiden, beklager vi meget. Jeg lægger dog mærke til, at han mødte op.
At vores vurdering om et genbesøg var rigtigt, da den første rådgivning ikke var god nok.
Vi er kede af du tror, at vi ”bare” prøver at pressen prisen op, for det vi interesserer os for, er at give vores kunder den gulvbehandling der lever op til de krav der er til gulvet.

Hvis du ønsker at lave en aftale med os om behandling af dine gulve, er vi altid åben for dialog om dette. Send mig evt. en mail personligt til ema@aggulve.dk, så skal jeg sørge for vi kommer på sporet igen.

Erling Maidstone, adm. direktør AG Gulve A/S.

Classificada 1 em 5 estrelas

Frygtelig lakering - ad to omgange!

Vi ville have en afslibning uden bekymringer og gik derfor efter et tilsyneladende kvalitetsfirma, der ikke slog sig op på pris, men endte med kolossale ærgrelser og lavpris-afslibning med frygtelig fejl.

1) Udgangspunktet for at vælge AGGulve var at få et højkvalitetsfirma og undgå billige firmaer, hvor vores erfaringer siger os, at der er høj risiko for sjusk, en høj andel af efterarbejde på maling samt ringe faglig rådgivning
2) Første afslibning var af Gulvekspressen af en person, der ikke talte dansk eller engelsk, og som man derfor ikke kunne kommunikere med. Han efterlod væsentligt flere store skader på vores nyopsatte fodpaneler end forventet, ligesom han efterlod lak i vindueskarmen og ikke mindst lavede en “tyskerstav”, som han ikke informerede os om. Tyskerstaven opdagede vi selv, da gulvet var afleveret og færdigt. Dybt kritisabelt, at man ikke kan stole på leverancer her.
3) Tyskerstaven er efterfølgende udbedret af AG's tømrer, men er jo langt fra som det oprindelige gulv. Desværre må vi leve med det, men det var netop derfor, at vi valgte det, vi tænker, er et velrenommeret firma.
4) Vores to stuer skulle ligeledes netpoleres og lakeres på ny, fordi der midt på gulvet for foden af vores ene sofa, var en stor “nullert”, som projektlederen kaldte det. Den kunne både ses og mærkes. Heller ikke denne afslibning skete ved AGGulve, men ved Snoldelev Gulvsliberi, som ankom fire timer forsinket og først efter at jeg havde rykket dem og projektlederen utallige gange. Opgaven kendte Snoldelev-afsliberen ikke, så han insisterede på at få lov at komme dagen efter - en lørdag - så han havde rigelig tid. Desværre fjernede han ikke nullerten, men til gengæld lakerede han oven i skoaftryk og snavs, så vores stuer nu står i en værre stand end før AGGulves leverance. Helt håbløst og frygteligt kritisabelt.
5) Endelig havde vi aftalt glans 10 i lakken, men har i anden omgang fået helt mat lak. Projektlederen siger, at det var aftalen, så her er det påstand mod påstand, og vi er fælles om naturligvis at skulle have noteret den detalje i aftalen.

Alt sammen betyder, at vi står tilbage med et utroligt skidt indtryk af AGGulve og på ingen måde vil anbefale dem til andre.

25 de março de 2021

Usædvanlig dårlig service

Usædvanlig dårlig service. I forbindelse med en behandling af gulve har medarbejderne sjasket lak på gulvplade ved pejs samt sokler i køkken. Efter mange henvendelser om udbedring af skader er der fortsat efter 9 måneder, endnu ikke sket udbedring af fejl. Kan ikke anbefale firmaet

19 de março de 2021

Kære Flemming

Vi er kede af, at du har haft så dårlig en oplevelse hos os - det skal vi have løst.
Du må meget gerne sende dine oplysninger til info@aggulve.dk, så vi kan finde frem til sagen og hjælpe dig videre herfra.

Venligst Janni

Classificada 5 em 5 estrelas

Fleksibelt og fremragende arbejde!

Jeg har været ovenud tilfreds med at bruge AG Gulve. Der var fra starten stor fleksibilitet ift. hvornår det kunne passe ind i vores egen planlægning og arbejdet med gulvafslibning og lakering er superflot! Vi havde malet inden gulvslibning og var lidt bekymrede for vores paneler, men det er lavet rigtig pænt også ude i hjørnerne med minimal skade på panelerne. En rigtig god oplevelse til rimelige penge - Tak for det!

1 de março de 2021

Hej Peter
Mange tak for din fine anmeldelse her på trustpilot.
Det er vi altid glade for. Vi håber du fortsat er glad for resultatet.
Rigtig god dag.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais