Airshells Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service Havde først booket en airshell til en autostol xl men læser først efter bookingen af hvis det er en autostol med base og isofix anbefaler de airshell’en til barnevogne, jeg skrev... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag använde airshells till min barnvagn som tyvärr blev helt förstörd trots transporterad enligt alla regler. Airshells var väldigt otrevliga och ville inte ersätta något alls utan hänvisade till hemf... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Forhåndsbestilte airshell til bilstol. Fant ut at den var for liten etter bestilling, og spurte om hjelp til å endre ordre per mail. Fikk svar innen kort tid, på en lørdag, med oppgradering til airshe... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi är så nöjda med hyran av Airshell till vår första utomlandsresa med bebis. Kändes tryggt att veta att vagnen var i säkert förvar under hela resan. Vi kommer definitivt använda tjänsten igen inför... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de malas e malas de viagem

Escrito pela empresa

Airshells offer bags protecting your stroller, car seat or bike during air travel, to make sure you get the best possible start to your holiday.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

30 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde næppe nogensinde troet at jeg…

Jeg havde næppe nogensinde troet at jeg skulle skrive en god anmeldelse af en taskeudlejningsservice, men her kommer den så: de her tasker er billige, kundeservicen er virkelig, virkelig god og fleksibel, og taskerne er store nok til de danske (latterligt store) barnevogne. Der er seler i tasken som giver mening, og det hele fungerer bare. A++ lejer HUNDREDE procent næste gang vi skal på tur!

26 de fevereiro de 2022

Hej Nanna,

Tak for din fine anmeldelse 😁

Ønsker dig en super dag!

Johnny

Classificada 1 em 5 estrelas

Aflyst rejse grundet Corona

Grundet Corona var vi uheldige at få aflyst vores rejse kort tid før afgang.

Kundeservice var iskold, grænsende til arrogant.
Jeg gjorde dem opmærksomme på, at jeg vægtede kundeservice meget højt, hvorfor jeg ville dele min oplevelse med andre. Dette irriterede dem tydeligt, da de i deres næste svar beskyldte mig for at fremkomme med trusler. Useriøst!

Med over 20% dårlige anmeldelser tegner der sig desværre nok et skidt billede. Så tænk Jer godt om, før I bestiller.

13 de fevereiro de 2022

Hej Sebastian,

Beklager du føler du har fået en dårlig service. Jeg har læst din korrespondance med Kundeservice og kan ikke rigtigt følge dit ræsonnement.

Du har købt en leje og aktivt fravalgt dig afbestillingsforsikringen. Det betyder, som min kollega også skrev til dig, at bookingen er låst. Jeg opfatter ikke min kollega som irriteret, iskold eller arrogant men i stedet informerende om din booking og vores nul-tolerance imod aggresivitet og trusler.

Du skriver indirekte at hvis ikke vi refunderer din booking, selvom du har afskrevet dig refunderingsrettigheden, så vil du anmelde os på Facebook og Trustpilot. Det er en trussel som du jo også har fuldført og det kan vi og vil vi ikke kommentere mere på. Vi lukker derfor sagen her og har ikke yderligere kommentarer.

Har du brug for anden hjælp står vi gerne til rådighed.

Classificada 2 em 5 estrelas

Forfærdelig start på ferien

Vi bestilte en Airshells i forbindelse med en rejse til Spanien. Jeg modtager en mail om at airshellen skal afhentes i lufthavnen, og at airshell åbner klokken 07.00.

Vi står derfor og venter i København lufthavn klokken 7, men airshell åbner bare ikke, og da vi skal flyve klokken 8.45 skal vi nu til at finde en anden løsning meget hurtigt. Vognen bliver pakket ind i en pose, og så håber vi ellers på det bedste.

Vi modtog en mail fra direktøren fra airshell i sekundet vi landede i Spanien, som beklagede episode rigtig meget. Han kunne se i systemet at en medarbejder ikke havde fået sendt den afhentningsinformation vi skulle bruge.

9 de fevereiro de 2022

Meget fin service

Meget fin service. Når jeg skrev en mail blev den besvaret hurtig. Hentede tasken i boks ved afsætning, fik fin information om sted.

1 de fevereiro de 2022

Hej Birgitte,

Tak for den fine anmeldelse, det varmer :)

Fantastisk

En helt igennem nem og god løsning. Havde barnevognen med til Barcelona og den kom sikkert og helskindet med frem og tilbage, og godt beskyttet i en airshell. Nem udlevering og nem returnering. Kan klart anbefales.

22 de janeiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Super fin og god oplevelse

Super fin og god oplevelse. Vi vil helt sikkert bruge airshells, ved næste rejse.

4 de janeiro de 2022

Hej Rasmus!

Dejligt at I havde en god oplevelse, ønsker dig og familjen en god dag!

Classificada 4 em 5 estrelas

Airshells fungere fint.

Airshells fungere fint.

Den Airshells vi havde, trængte til nogle solide minutter med nål og tråd.
Den beskyttede vores Baby Jogger City Elite 2 meget fint.

Jeg har brugt lidt tid på at læse nogle af de 1 stjernede anmeldelser.
De lyder også uheldige.

Vi stod i Billund kl 05.00.
Jeg fangede en “ask me” han hjalp med at finde en Airshells og viste mig hvor den skulle sendes.

Det eneste øv jeg havde ved min Airshells oplevelse var at da jeg havde fået min Airshells i lufthavnen på Gran Canaria.
Og pakket min klapvogn ud.
Fandt jeg ud af at den mega Airshells også skulle med mig ud på hotellet.
Jeg havde slet ikke været grundig nok i min læsning. (Jeg brugte noget ekstra tid på ligeglade lufthavns personale) på Gran Canaria.
Så til andre pak ikke jeres Airshells op før end i når destination, da i ellers får en “ekstra” kuffert.

5 de dezembro de 2021

Hej Christian,

Tak for de fine ord og kritikken, det tager vi til efterretning 🙂. Vi kan knapt vente på at der skal komme lidt mere gang i den så vi igen kan åbne for opbevaring af tasker på de sydlige destinationer.

Fremragende!

Virkeligt nemt og bekvemt. Varmeste anbefaling.

2 de dezembro de 2021

Hej Karina,

Mange tak for de fine ord!

Classificada 4 em 5 estrelas

Nemt og smart men koster mere end der står

Det fungerede rigtig godt. Den var nem at bestille og afleveringen var ved stor bagage i lufthavnen, hvor du får den udleveret ved hjemkomsten. Meget smart. Dog er det irriterende når du bestiller at det står det koster 229 kr. for en uge. Der er mulighed for at være 3 slags forsikringer. Vi valgt en “høje forsikring” til 149 kr samt rengøring af tasken til 25. Det er ikke alverden men Du er “nød” til at købe den forsikring da de behandler de store tasker voldsomt. Vores blev smidt op på båndet i cph, så jeg. Alt i alt er vi tilfredse. Men lav dog en fast pris

30 de novembro de 2021

Hej Christian,

Tak for de fine ord og kritikken. Vi prøver hele tiden at blive bedre og tager alt kritik og ros til efterretning.

Ønsker jer en dejlig dag!

Rigtig flot service hos Airshell

Rigtig flot service hos Airshell. Min søn blev syg, så vi skrev til airshell dagen før at vi desværre ikke kom afsted alligevel og de svarede tilbage med det samme, at de ville rykke tiden og vi bare kunne skrive, når vi fik brug for at leje i stedet. Super god service!

14 de novembro de 2021

Hej Camilla,

Jeg håber at sønnike har fået det bedre 🙂Tak for din anmeldelse og ha en dejlig dag!

Fungerer upåklageligt

Jeg har brugt Airshells flere gange. Alle gange har jeg været meget tilfreds. Nemt at bestille, nemt at afhente og nemt at aflevere efter brug (lige ved oversized baggage). Senest jeg brugte airshells blev jeg undervejs på min rejse nødt til at forlænge med 1 dag. Jeg rettede skriftlig henvendelse til kundeservice, som hurtigt svarede og forlængede lejen. Super.

6 de novembro de 2021

Hej Niels,

Tak for din anmeldelse. Dejligt at læse din besked ❤️

Problemfri leje

Nem og hurtig bestilling via hjemmeside, - ville dog ønske, at det også var muligt at afhente/returnere Airshells i Hamborg lufthavn.

1 de novembro de 2021

Hej Peder,

Tak for din anmeldelse! Vi venter med længsel på at pandemien er overstået så vi kan genåbne operationen i de lufthavne som vi har været tvunget til at lukke midlertidigt.

Med kort varsel

Med kort varsel, kunne vi afhente og få udleveret airshells til vores barnevogn og autostol. God service. Nem at returnere.

29 de outubro de 2021

Hej Kim,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 😁

Fantastisk kundeservice

Da vores ferie blev uventet forlænget på ubestemt tid pga. skoldkopper på min datter, skrev jeg og spurgte om vi kunne forlænge vores leje af airshell. Der var en rigtig sød medarbejder der gav os et personligt svar tilbage, og tilbød en uges ekstra leje på deres regning uden at jeg skulle foretage mig noget.
Når man står alene med en 3 årig der er syg i et fremmed land, og man er lidt stresset omkring situationen, så er sådan en type hjælp guld værd.

27 de outubro de 2021

Hej Kathrine,

Mange tak for den gode anmeldelse og dine fine ord!

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse

Vores klapvogn og airshell blev forsinket ved hjemtransporten, men der var fuld forståelse fra Airshell til trods for at tasken blev afleveret to dage senere.

26 de outubro de 2021

Hej Christina,

Dejligt at I fik klapvognen tilbage og i god beholdning og tak for rosen ❤️

Ha en dejlig uge!

Hej Moragea!

Tack för din recension! Grymt att få läsa 😁

Ha en bra vecka!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk god kundeservice- altid…

Fantastisk god kundeservice- altid hurtig svar. Det fungere bare! God beskyttelse til barnevogn / klapvogn! Kæmpe anbefaling

25 de outubro de 2021

Hej Michelle,

Dejligt at du er tilfreds med både produkt og kundeservice. Jeg sender lige din besked over til Kundeservice, det bliver de sikkert meget glad for 😍

Ønsker dig en dejlig dag!

Airshells

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais