Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og kompetent udførelse af opgaven fra start til slut. Stor fleksibilitet i forhold til planlægning af opsætningstidspunkt. Venlige og imødekommende montører. Alt i alt en første klasses oplevel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

En ægte 5-stjernet oplevelse. Vi havde brugt lang tid på at lede efter en ny carport, men kunne ikke finde en produkt der var pænt eller til en pris vi ville betale. Men vi fandt begge dele... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har været super glade for hele forløbet ved køb og montering af carport og hegn. Professionel rådgivning og dygtige håndværkere - Hvad mere kan man forlange! Kan varmt anbefales!

Informações sobre a empresa

1. Construtor de pérgolas e garagens
  2. Empreiteiro de cercas
  3. Construtor de abrigos

Escrito pela empresa

Hos Allview producerer, sælger og monterer vi carporte, skure, skraldeskjul, hegnsløsninger samt pergolaer med fokus på design, kvalitet og funktion. Kort sagt alt omkring huset og med et ensartet design udtryk og høj funktionalitet. Vi har vores egne meget erfarne montører som leverer et godt håndværk og altid med et godt humør. Vi lever af tilfredse kunder og slipper derfor aldrig en kunde før projektet er helt i hus. Og det gælder naturligvis også hvis der senere skulle opstå et problem. Vi lagerfører alle vores standard carporte, skure og pergolaer samt tilbehør så vi kan levere og montere hurtigt. Men vi kan også tilbyde en skræddersyet løsning som tilpasser den specifikke kundes behov. Hurtigt levering og høj grad af kvalitet og service niveau. Alle vores produkter er CE-certificerede og lever op til den højeste kvalitets standard. Allview leverer også til større projekter ligesom vi rådgiver kunder om gældende lovgivning og praktiske forhold som man som husejer ikke normalt tænker over ved etablering af en carport og/eller skur løsning. Vi kommer naturligvis gerne ud til kunder og rådgiver om løsning, placering og andre praktiske forhold. Ring eller skriv til os så vi kan hjælpe jeg videre med en rigtig flot løsning i jeres indkørsel eller på jeres terrasse.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

En ægte 5-stjernet oplevelse.

En ægte 5-stjernet oplevelse.

Vi havde brugt lang tid på at lede efter en ny carport, men kunne ikke finde en produkt der var pænt eller til en pris vi ville betale. Men vi fandt begge dele hos Allview.

Stort set samme dag som vi havde kontaktet Allview var Peter, Frederik og Tobias ude og kigge hos os for at hjælpe os med, hvad der kunne lade sig gøre.

Vi bestilte straks efter kyndig rådgivning og hele processen har bare været professionel og vi har følt os så trygge. Frederik og Tobias er i verdensklasse og har overholdt alle aftaler til punkt og prikke.

Vi står tilbage med markedets pæneste carport til en rigtig god pris.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Allview.

1 de abril de 2026

Hej Alexander,
Tusind tak for din meget fine anmeldelse. Og det var en fornøjelse at få lov til at levere jeres nye carport som også står så fint til jeres hus.

Classificada 5 em 5 estrelas

Professionel rådgivning og dygtige håndværkere

19 de março de 2026

Hej Charlotte,
Mange tak for din fine anmeldelse. Og jeg må sige at vi også selv er meget tilfredse med den hegnsløsning med låge vi fik lavet til jer. Det står så godt til jeres hus og CUBUS carporten.

Præcis og handlingsorienteret…

Præcis og handlingsorienteret vejledning inden køb med bl.a. støtte i forhold til formaliteter. Punktlig med frister og kvalitet i plan, placering og udførelse - helt efter aftalen. Høj service fra Frederik & Tobias der støttede projektet ud over det aftalte i det praktiske forløb. Tak for det. Super tilfreds. ;o)

13 de fevereiro de 2026

Kære John,
Tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord om vores montører. Det glæder os at du har haft en god oplevelse med hele forløbet og håber at du får stor glæde af din nye carport rigtigt mange år fremover.

Fantastisk oplevelse!!

Helt fra beslutningsfasen mødte vi hjælpsomme og kompetente folk, som hjalp os igennem hvad der var muligt.
Fra bestillingsdato til opsætning gik der under en måned! Virkelig gode og kompetente folk, som også var god til at rådgive med henblik på vedligeholdelse!
5 stjerner herfra!

12 de fevereiro de 2026

Kære Simon,
Mange tak for dine rosende ord. Det glæder os at du har været tilfreds med hele forløbet og hvis der skulle opstå nogle spørgsmål, er du altid velkommen tilbage med disse.

Great experience

Everything worked well and I was even assisted in filing my application to the commune

16 de dezembro de 2025

Dear Jamal,
Thank you for trusting us with your carport project. It was our pleasure to deliver and install your new carport.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Allview. Frederik har gjort et virkelig godt stykke arbejde og leveret super god service hele vejen igennem. Professionel, hjælpsom og nem at kommunikere med. Kan klart anbefales.

9 de dezembro de 2025

Hej Ersan,
Mange tak for din fine anmeldelse. Og tak for et godt og konstruktivt samarbejde. Vi ser frem til at lave noget for din bror også.

Servicemindede montører

God kundeservice, hjælpsomme og servicemindede montører og godt resultat.

2 de dezembro de 2025

Resposta da Allview

Tusind tak for din fine anmeldelse Henriette. Og det var en fornøjelse at få lov til at levere og monterer din CUBUS carport på specialmål.

Classificada 5 em 5 estrelas

Høj kvalitet og professionel service

Vi havde nogle rigtigt søde og kompetente montører og en god sælger. Montørerne havde en ekstraordinær sans for detaljer og var ekstremt professionelle. Firmaet kan varmt anbefales!

28 de novembro de 2025

Hej Nicolas og Annette.
Tusind tak for jeres flotte anmeldelse. Og det blev også et par rigtig fine special lavet skure I fik opført. Altid sjovt at lave noget kundetilpasset som der er tænkt over og som bare står så flot.

Tak for god service.

23 de setembro de 2025

Kære Mette,
Mange tak for din anmeldelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Køb af single carport incl. montering…

Efter at have set den carport model vi havde i tankerne "Live", lagde vi os fast på Calux single carporten hos Allview inkl. montering. Vores carport krævede en byggetilladelse som ikke var en nem øvelse med Byggesagsbehandleren i kommunen, og da det var ved at gå i hårdknude med kommunen tilbød Peter at tage en snak med Byggesagsbehandleren, eller hvad han kunne gøre for at hjælpe. Uden Peters snak med byggesagsbehandleren er jeg ikke sikker på at det var lykkedes, men til sidst fik vi byggetilladelsen.

Vi er meget taknemmelig for Peters hjælp, en hjælp som han sikkert ikke er forpligtet til overfor sine kunder, men som fortæller rigtigt meget om virksomheden Allview. Nemlig at de gør alt for at hjælpe selv i svære stunder, som i vores tilfælde med kommunen. Allview carporte udstråler selvsikkerhed, professionel og empati.

Grave arbejde og støbning af fundamenter blev lige som vi havde forventet, professionelt udført af anlægsgartner Jeppe, som med godt humør udførte opgaven.

Tobias og Frederik stod for montering af selve carporten, de fortalte og forklarede løbende når vi spurgte om forskelligt. Man kan man se hvor glade de er for at gøre det de gør, nemlig at levere det færdige resultat, en flot carport opsat så vi som kunde bliver glade for resultatet.
3 ord kan beskrive Tobias og Frederik - humør, flot håndværk og resultat.

Vi er meget glade for vores carport som er rigtig god kvalitet og passer til arkitekturen på vores 70'er hus. De varmeste tanker til alle i teamet hos Allview Carporte, et firma der varmt kan anbefales, hvis man går i tanker om en ny carport.

22 de agosto de 2025

Kære Stephen og Tatiana.
Mange tak for den fine anmeldelse og får at I valgte os til at levere jeres nye CALUX single carport. Og vi er kun glade for at kunne hjælpe med dialogen med kommunen så I fik jeres byggetilladelse igennem.

Classificada 5 em 5 estrelas

Dobbelt carport på speciel mål.

En helt fantastisk oplevelse helt fra første henvendelse til carporten stod helt perfekt.
Vi vil stærk anbefale Allview, det vil i ikke fortryde.

10 de julho de 2025

Resposta da Allview

Tusind tak for den 5-stjernede anmeldelse og vi er rigtigt glade for at vi har kunnet opfylde jeres forventninger til både carporten og den service som vores montører leverer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kunne der gives flere stjerne

Kunne der gives flere stjerne, havde de fået dem. Det fortjener de⭐️
Virkelig god oplevelse fra start til slut. Fik sat dobbelt carport op, samt skur. Slutresultatet, taler for sig selv. 🤩
De var effektive, gav rådgivning undervejs fordi vi havde nogle udfordringer med belægningen til carport og skuret.
Der var bare en fed stemning, og vilje til at gå skridtet længere for kunden, da det blev nødvendigt for os.
Peter, tak for denne gang. Frederik og Tobias, fedt at møde jer, og jeres anlægsgartner Jeppe.
Ud og gør flere kunder glade.

27 de junho de 2025

Kære Rasmus,
Tak for din flotte anmeldelse af Allview Carporte. I havde sandelig lidt udfordringer med jeres nybyggeri men det vigtigste er at vi kom i mål og at du blev tilfreds med resultatet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hvis vi kunne give flere stjerner

Hvis vi kunne give flere stjerner, så havde vi trykket på knappen så hårdt, at den var faldet af!

Vi har fået leveret en Cubus dobbelt carport fra Allview.dk – og hold nu fast… den er flot. Altså sådan “stop-op-og-kig-hver-gang-man-går-ud” flot. Vores naboer har fået stiv nakke af at glo.

Håndværkerne? Topklasse. Ikke bare professionelle, men også sådan nogle, man gerne lige snupper en kop kaffe med. De mødte op med værktøj, smil og en “det-fixer-vi”-attitude, der gjorde hele oplevelsen til en fornøjelse. Jeg tror, jeg hørte dem sige mindst tre gange:
“Hvis du har spørgsmål, så hold dig ikke tilbage. Ring til os.”
Det er jo nærmest terapeutisk service!

Kort sagt: Allview leverer ikke bare carporte – de leverer glæde, stil og en oplevelse, man faktisk har lyst til at skrive en anmeldelse om (og det siger lidt).

Tak for et skønt forløb og en carport, der får os til at føle os som VIPs hver gang vi parkerer.

4 de junho de 2025

Kære Lars,
Tusind tak for din superfine anmeldelse og ikke mindst af vores dygtige montører som går op i deres arbejde med liv og sjæl. Det glæder os at vi kan bringe sådan en oplevelse til dig som kunde.

Kompetent og dedikeret team

Allview har været super professionelle hele vejen igennem. Projektet krævede lidt ekstra tilpasning men de blev ved og slap ikke før det hele spillede 100%. Jeg følte mig tryg i processen og vi havde en god og ærlig dialog. I dag står vi med en løsning, jeg er helt tilfreds med.
5 stjerner herfra :)
Allview kan varmt anbefales

23 de maio de 2025

Kære William,
Mange tak for din dejlige anmeldelse. Og ja, engang imellem så driller tingene lidt men vi bliver ved til vi har fundet den rigtige løsning så resultatet bliver sådan som du forventer det som kunde.

Et fantastisk forløb

Jeg kontaktede Peter fra Allview for nogle måneder siden og fik afklaret en masse spørgsmål forinden mit endelige valg. Peter kunne svare på alt og var en god sparring til det endelig valg.

Leveringen kom som aftalt i uge 13 2025 og montering uge 14 2025. Frederik og Tobias monterede og både tidsplan og arbejdets udførelse var perfekt.

Det har været et positivt forløb fra start til slut.

De bedste anbefalinger herfra.

1 de abril de 2025

Kære Casper,
Tusind tak for din positive anmeldelse. Og vores montører havde også en rigtig god oplevelse ved monteringen hvor de blev trakteret med kaffe og kage og andre søde sager. Det er netop sådan en behandling som også gør at montørerne føler sig værdsat.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kunne vi give 6 stjerner havde vi gjort det!

Vi har ikke en finger at sætte på det arbejde som Allview har leveret. Lige fra første kontakt til at carporten stod færdig, er det hele bare gået som smurt, og vi kunne ikke være mere tilfredse med resultatet!

Frederik og Tobias, som monterede vores carport, levrede ikke kun et fantastisk montage arbejde men var også en fornøjelse at have besøg af. Der var altid plads til nysgerrige spørgsmål og vi føler vi blev inddraget og taget med i processen hele vejen igennem.

Prikken over i'et for os har været, at det aldrig føltes som om, at noget ikke kan lade sig gøre. Der var altid en god dialog om de tanker vi havde og en fix løsning hvis der var noget vi godt kunne tænke os.

Kunne vi give 6 stjerner havde vi gjort det!

10 de março de 2025

Kære Line,
Tusind tak for din superfine anmeldelse. Og for jeres gode humør overfor vores montører som altid forsøger at give kunderne en ekstra oplevelse. Her er ingen opgave for lille eller for stor. Det er helheden i det færdige produkt som vi skal måles på - og som vi altid står på mål på.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais