Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og kompetent udførelse af opgaven fra start til slut. Stor fleksibilitet i forhold til planlægning af opsætningstidspunkt. Venlige og imødekommende montører. Alt i alt en første klasses oplevel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

En ægte 5-stjernet oplevelse. Vi havde brugt lang tid på at lede efter en ny carport, men kunne ikke finde en produkt der var pænt eller til en pris vi ville betale. Men vi fandt begge dele... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Præcis og handlingsorienteret vejledning inden køb med bl.a. støtte i forhold til formaliteter. Punktlig med frister og kvalitet i plan, placering og udførelse - helt efter aftalen. Høj service fra Fr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har været super glade for hele forløbet ved køb og montering af carport og hegn. Professionel rådgivning og dygtige håndværkere - Hvad mere kan man forlange! Kan varmt anbefales!

Informações sobre a empresa

1. Construtor de pérgolas e garagens
  2. Empreiteiro de cercas
  3. Construtor de abrigos

Escrito pela empresa

Hos Allview producerer, sælger og monterer vi carporte, skure, skraldeskjul, hegnsløsninger samt pergolaer med fokus på design, kvalitet og funktion. Kort sagt alt omkring huset og med et ensartet design udtryk og høj funktionalitet. Vi har vores egne meget erfarne montører som leverer et godt håndværk og altid med et godt humør. Vi lever af tilfredse kunder og slipper derfor aldrig en kunde før projektet er helt i hus. Og det gælder naturligvis også hvis der senere skulle opstå et problem. Vi lagerfører alle vores standard carporte, skure og pergolaer samt tilbehør så vi kan levere og montere hurtigt. Men vi kan også tilbyde en skræddersyet løsning som tilpasser den specifikke kundes behov. Hurtigt levering og høj grad af kvalitet og service niveau. Alle vores produkter er CE-certificerede og lever op til den højeste kvalitets standard. Allview leverer også til større projekter ligesom vi rådgiver kunder om gældende lovgivning og praktiske forhold som man som husejer ikke normalt tænker over ved etablering af en carport og/eller skur løsning. Vi kommer naturligvis gerne ud til kunder og rådgiver om løsning, placering og andre praktiske forhold. Ring eller skriv til os så vi kan hjælpe jeg videre med en rigtig flot løsning i jeres indkørsel eller på jeres terrasse.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Bedste service og stor ros til Frederik og Tobias

Vi havde købt en carport fra Allview i Bauhause og fået nogle andre til at montere den - stor fejl! Efter nogle mails frem og tilbage med Bauhause og dem med Allview, tilbød de at komme ud, for deres regning, og se om monteringen nu også var forgået korrekt.

Frederik og Tobias kom ud og kiggede den igennem og kunne desværre konstatere en del fejl, præcis som vi selv havde frygtet inden.

Vi bookede dem til at hjælpe os og nu spiller det bare. De er simpelthen så servicemindet, venlige og proffesionelle og vi kan ikke andet en at anbefale dem.

Havde jeg vidst at man kunne have bestilt dem til at samle deres carport og skur selvom det var købt i Bauhause så havde jeg bestemt gjort det. Og jeg anbefaler alle til at få Allview til at montere det, så man er sikker på man får den samlet korrekt og ikke skal stå i en situation hvor man skal betale for at få dem til at rette op på fejlene.

Stort ros herfra og vores varmeste anbefalinger.

26 de abril de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk carport og 5 stjener til Allview

Fantastisk CUBUS-L dobbelt carport med skur og cykelskur. Yderst konkurrence dygtig på prisen. Peter sørgede for at vores ønsker om en specialløsning i form at cykelskur til fordel for et mindre skur kunne imødekommes. Tilføj hertil DKs bedste montage og service team, i form af Frederik og Tobias og du har sikker vinder. Efter montage har der været nogle udfordringer med nogle skruer om Frederik og Tobias i flere omgange at søret for blev udbedret, uden der skulle gøres andet end at gøre opmørksom på problemet.

Allview kan klart anbefales!

8 de novembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Helt igennem en fantastisk oplevelse.

Helt igennem en fantastisk oplevelse.

Super godt indledende møde med Peter, dernæst et super kompetent opsætnings team i Frederik og Tobias.
Stor ros herfra og er meget tilfreds med resultatet, en dobbelt Cubus carport.
Kan kun anbefale Allview.

6 de fevereiro de 2024

En super positiv oplevelse

Vi har fået monteret og opsat en dobbelt carport med påbygningsskur af mærket CUBUS.

Allerede fra starten har vi følt, at vi har fået god behandling. Peter (fra Allview) har været en kæmpe stjerne, besøgt os på ejendomme to gange før opsætning og har svaret på alle vores mange spørgsmål.

Hurtig og kompetent vejledning til et par, som ikke ligefrem har erfaring med opsætning af carporte og stor forståelse til de servitutter, vi har på grunden.

Super professionel opsætning og leveret som aftalt.

En klar anbefaling af Allview - kun store roser herfra!

27 de março de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

En kvalitets carport opført med udsøgt professionalisme

En ualmindelig flot carport udført med en professionalisme, venlighed og et hensyn, der gennemsyrede hele forløbet.

Selvom carporten har måttet afvige en hel del fra det gængse standardmål for en CALUX for at kunne tilpasses vores noget vanskelige placeringsforhold blev den afvigelse løst overmåde flot.

AllView må helt klart være valget, når man vil have bygget en carport, ud fra både en arkitektonisk og udførselsmæssig betragtning.

14 de setembro de 2023

Service helt I top!

Har haft min carport i et godt stykke tid nu og er super tilfreds med den!

Alt fra bestilling til den færdige montering har været utrolig nemt og servicen var i top.

Kan klart anbefale Allview.

31 de agosto de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Ny Carport

Ny Carport. Levering som aftalt. Støbning af fixpunkter skudt pga. Vejr, men de kom så snart det var muligt. Opsætning af carport var perfekt. De hævede stolperne så de passede til vores biler. Flot og hurtigt arbejde. Vi er virkelig glade for produkt og udførelse

16 de agosto de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Smart carport og super service!!

Har lige fået sat en dobbelt XL carport op i min indkørsel. Selv om de ikke havde optimale arbejdsbetingelser grundet ikke færdiglavet indkørsel har “Team” Frederik hele vejen igennem vejledt med fundament og rådgivning og godt humør, og gav sig alligevel tid til at rette de fejl jeg havde lavet.
Mit indtryk er at de har givet en service ud over normalen. Vi har følt os trykke gennem hele processen. Kan på det varmeste anbefale dette firma!!
Tak for handlen!
Med venlig hilsen
Michael Svendsen

2 de março de 2023

CUBUS skur og carport

Jeg har i hhv. foråret og sidst på efteråret 2022 fået leveret og monteret en dobbelt, væghængt carport og et fritstående skur med cykeloverdækning - begge af typen"CUBUS".

Sælgeren var god til at lytte til mine behov, og montørerne var ærekære, fleksible og nemme at kommunikere med. Der var nogle småfejl i form af ridser og skrammer, da materialet ankom, men montøren tog selv initiativ til udskiftningen. Det var slet ikke til diskussion.

Prisen taget i betragtning er det et rigtig fint produkt, og jeg er overordentligt glad for både resultatet og processen.

30 de dezembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Fik speciel lavet Dobbelt Carport gennem Allview

Fik lavet speciel lavet Carport gennem Allview.
Der var en del udfordringer, da min grund hælder en hel del, fra den ene ende , til den anden.
jeg har kun stor ros til dem, for at løse opgaven, og er meget tilfreds med det samlet resultat.
Kan kun anbefale Allview til alle andre...
De sørget for at være i tæt dialog med mig hele tiden, og gjorde intet løbende, uden vi snakket om tingene.
Skal siges, at jeg faktisk har fået sat en dobbelt Carport op, med Redskabsskur, så det var en stor opgave, selv for Allview, og alligevel klaret de det til UG. Så kun store roser herfra til dem..

14 de outubro de 2022

Helt som det skal være

Vi har fået købt og monteret en carport fra Allview og dels er arbejdet udført flot og tilfredsstillende og dels har det været fantastisk support fra Peter/Allview hele vejen igennem forløbet.

Kan klart anbefale dem.

3 de agosto de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais