Restaurant L’alsace Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Efter en dårlig oplevelse i 2018 med Moulles Marineres syntes jeg, at Alsace igen skulle have en chance. Moulles marineres var igen en kedelig omgang med bitte små muslinger og noget meget kedelig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var i tvivl om jeg skulle booke restauranten efter nogle af de anmeldelser jeg læste her, men jeg kom der i min ungdom og synes gården er så fantastisk hyggeligt så jeg tog chancen. Det er jeg rig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget venlig modtagelse samt charmerende spisested på L´alsace. Fiske suppen var fremragende. 2 halve hummer blev serveret på en fin skalddyrs fad og helt til at gå. Har aldrig fået så fin og lækkert... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Intensiv rygning ved udeservering gjorde udestue miljøet helt ulideligt. Maden og den gode service blev overskygget af oplevelsen af at være på ryger bodega! Fatter ikke en moderne restaurant tilla... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Restaurante

Informação fornecida por diversas fontes externas

Restaurant Alsace, en af de få ældre restauranter i København uden slinger i valsen. Menukortet koncentrerer sig om de gode råvarer serveret med indflydelse af de klassiske retter fra Europa, især Frankrig og Østrig.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

4 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fantastisk restaurant

Fantastisk restaurant! Overraskende billigt, top kvalitet, lækker mad, dejlige omgivelser og professionel betjening. Jeg kommer igen hurtigst muligt og vil anbefale det til alle.

26 de setembro de 2018
Classificada 2 em 5 estrelas

Det er den absolut dårligste oplevelse - vælg et andet sted

Det er den absolut dårligste oplevelse jeg længe har haft. Vi bookede bord i forvejen og informerede i sen forbindelse om, at vi havde en smsrtbox til en gourmet oplevelse på DKK. 799,-. I øvrigt en julegave fra vores drenge. Da vi ankom til restauranten blev vi bænket ved er bord lige ud for indgangen, så vi blev kølet godt af hver gang døren gik. På trods af at dervsr rigeligt med ledige borde andre steder i restauranten. Vi blev præsenteret for en 3 retters menu, og det var så set. Det stod der ikke noget om i smartboxen. Vi havde nok forventet at blive præsenterer for eg menukort, og var indstillet på at betale ekstra om nødvendigt. Nå men vi fik maden og den var for så vidt udemærket. Efter maden blev vi spurgt om vi ville have kaffe, hvilket vi meget gerne ville. Da vi så fik regningen viste det sig at de tillod dig at tage DKK. 76,- for kaffe, selv om det faktisk var en del af smartboxen. Under middagen følte vi is totalt overset, ja nærmest som en 2. rangs gæst. Den eneste grund til 2 stjerner i stedet for én er, at maden på trods af et stykke kønsløst toastbrød og en krystalliseret parfait, så var maden ok, men heller ikke mere end det. Så jeg vil i den grad anbefale alt andet end denne restaurant.

22 de setembro de 2018
Classificada 4 em 5 estrelas

Rigtig god oplevelse

Spiste hos Alsace i går aftes - vi var 3 personer, der fik hver hhv. 2 og 3 retter. Vi fik rigtig god betjening med god viden om vinen, og maden var super. Vi kommer igen.

3 de agosto de 2017
Classificada 2 em 5 estrelas

Følte mig som 2. rangs kunde

Efter et besøg på restauranten sendte jeg nedenstående beklagelse:
Til Restauratøren!
Jeg skriver til Dem fordi jeg føler, at jeg ikke har fået en ordentlig behandling, da jeg var inde på Deres restaurant og spise i lørdags. Vi var et mindre selskab på 4 personer.
Den ene af mine ledsagere havde købe et tilbud hos Sweatdeal eller tilsvarende med jeres i øvrig meget dejlige skaldyrs-menu.
Vi havde lavet en fejl, der bestod i, at vi ikke havde oplyst, at vores reservation galdt denne tilbuds-menu. Da vi havde sat os og fremviste vores voucher, blev der et ret stort postyr over, at vi ikke havde oplyst,at det var tilbuds-menu'en det galt.
En momentan stress-reaktion er helt acceptabel, for mig som kunde, men både vores tjener og De som restauratør, gentog flere gange, at vi skulle ha gjort opmærksom på det, ved reservationen.
Jeres behov for at gentage jeres beklagelser over fejlen, uden på nogen måde, at lægge skjul på jeres irritation, oplevede vi som decideret nedladende og uvenlig.
Vi havde en aften i byen, som vi ikke ville lade dette lille bump på vejen ødelægge. Men jeres opførsel og attitude, er meget langt fra den stil jeg gennem over 30 år og har været vant til på restaurant Alcase.
Vi bestilte dejlig vin i elskværdige mængder, dessert og kaffe udenfor tilbudet således, at vi omsatte godt kr. 3.000,- på bordet alligevel (incl. tilbudet).
Aftalen med vores ledsagere var, at de skulle give maden og vi skulle betale for vin og kaffe m.m.
Derfor var det en decideret uforskammethed, at tjeneren kom med regningen og så at sige klaskede den i bordet - så hele selskabet kunne se den (og beløbet). Har ikke oplevet i mange år, at blive præsenteret for regningen på den måde. Stemningen omkring bordet var herefter lidt underlig, da skævheden vores interne deleaftale, så blev demonstreret i fuld åbenhed.
Jeres køkken fejler bestemt ikke noget, men den måde vi blev behandlet på, fik os til at føle os som 2. rangs kunder.
Da jeg var ung (i '80'erne), havde jeg en tradition med en god ven, at vi ofte spiste en fredagsfrokost hos Dem (eller deres far), bestående af en gang moulle og en flaske Sancerre. Vi har spist middag med mellemrum på Deres restaurant, men denne skuffelse, har tage meget af vores lyst til at komme hos jer igen.
Formålet med denne henvendelse er blot, at give Dem mulighed for at evaluere på, hvordan man takler kunder, selvom de kun er 2. rangs.
Med venlig hilsen
Christian Lauritzen

Restauranten har svaret på min mail, men det må være op til Alsace, om de vil offentliggøre svaret.

23 de janeiro de 2017
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårligste betjening nogensinde!

På min fødselsdag inviterede min kæreste mig ud på fin middag, hvor vi skulle spise på restaurant Alsace. Jeg glædede mig meget til at opleve den franske restaurant der serverer lækkert gourmet mad. Desværre blev aftenen ikke så hyggeligt som planlagt, da vi fik den værste betjening af en utrolig snobbet kvindelig tjener. Alle spørgsmål blev mødt med surt, stramt ansigt og irritabilitet.
Hvis man gerne vil nyde en god, hyggelig aften, er dette i hvert fald ikke stedet at tage hen!

1 de março de 2014

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais