Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode priser og hurtig forsendelse 👌🏻 Vi handler her ca en gang om måneden og får nye forsyninger hjem til lillebror - det svigter aldrig og så er der noget fedt ved at spare 70kr pr pakke mme samm... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Intet dårligt at sige. Billige priser og hurtigt levering. Bestilte søndag aften, modtaget tirsdag middag. Hun er god til at skrive på hendes Instagram mm. Hvornår hun holder ferie eller lign... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De bedste priser på modermælkserstatning og altid god service. Da en del modermælkserstatning blev tilbagekaldt, var ejeren utrolig god til at holde sine købere opdateret i hvornår det var muligt... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja infantil
  2. Loja para bebé

Escrito pela empresa

Ammenam.dk ønsker at give skønne forældre og babyer et stort udvalg af babymad til børnevenlige priser! Rigtig mange forældre køber deres modermælkserstatning hos mig og vender tilbage måned efter måned. Jeg sætter pris på alle de mange anbefalinger Ammenam.dk får.

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

Gode priser og hurtig forsendelse 👌🏻

Gode priser og hurtig forsendelse 👌🏻
Vi handler her ca en gang om måneden og får nye forsyninger hjem til lillebror - det svigter aldrig og så er der noget fedt ved at spare 70kr pr pakke mme sammenlignet med prisen i Føtex 🤑

18 de maio de 2026

Hej Vibeke

Tak for anmeldelsen, den er jeg super glad for :)

Tak for stjernerne ***** :D

De bedste priser på…

De bedste priser på modermælkserstatning og altid god service.

Da en del modermælkserstatning blev tilbagekaldt, var ejeren utrolig god til at holde sine købere opdateret i hvornår det var muligt at bestille det igen.

30 de abril de 2026

Hej Mary.

Takker for de meget skønne ord om min webshop. Tak for anbefalingen.

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside, hurtig til at pakke ordren og sende den. Bestilte i går ved 13 tiden og har lige nu fået min pakke🤩

18 de abril de 2026

Hej Elva!

Skønt at du har indtrykket af at hjemmesiden var nem :) Den har lige få et en opdatering nemlig :D

Fedt GLS var hurtige med pakken :) Tak for anbefalingen. :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Hvis jeg kunne gav jeg Ammenam mere end de 5*.
God service hele vejen igennem.
Og på trods af at jeg havde været for hurtig, var Sandra sød og hjælpsom - vi handler der igen.

13 de abril de 2026

Hej Kristina.

Tak for det 5+stjerner ;) Hvor er det dejligt du har haft en god oplevelse med shoppen - du skal være velkommen en anden gang :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte i går kl 12 og har…

Jeg bestilte i går kl 12 og har allerede fået pakken leveret, her dagen efter kl 8:45! Det er bare så dejligt! Vi var løbet tør for modermælkserstatning og havde været forbi 5-7 supermarkeder uden held! Men heldigvis er ordren fra ammenam kommet så hurtigt❤️🙏🏼
Tak

1 de abril de 2026

Hej Nursen.

Tak for anbefaling og stjerner! :) Fedt det hele gik stærkt, nu i var løbet tør :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid hurtig levering og mange penge at…

Altid hurtig levering og mange penge at spare. Anden gang vi bestiller nu, og det bliver altid sendt afsted samme dag som ordren er lagt. Vi er fan og anbefaler til alle vi kender med børn.

12 de março de 2026

Hej Amra

Tusind tak for din anbefaling! Den betyder meget :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kom til at bestille forkert..

Jeg kom til at bestille forkert, men skrev en mail efter nogle timer. Jeg fik intet svar og pakken stod til allerede at blive udleveret få timer efter min mail. Til min overraskelse var produkterne ændret selvom jeg ikke fik svar på min mail. Somme tider taler handlinger mere end ord ☺️ kan varm anbefale!

23 de fevereiro de 2026

Hej Hualun.

Sommetider går det stærk når der skal pakkes og så er det vigtigtste at pakken indeholder det rigtige, og en smule mindre vigtigt at jeg sender en mail på det ;) Tak for anbefalingen!

Helt igennem god oplevelse

Helt igennem god oplevelse!
Vi har intet dårligt at sige om Ammenam og Sandra. Efter udfordringerne med tilbagekaldserne af NAN, har Sandra været så god til at melde løbende ud omkring lagerstatus på de forskellige produkter ☺️ og ikke mindst kommet med hurtigt svar hvis man sad med spørgsmål!

Du er en kæmpe stjerne Sandra! Tak! 🤩

17 de fevereiro de 2026

Kære Karoline.

Tusind, tusind tak for anbefalingen! Tilbagekaldelserne har desværre præget det webshoppen, det sidste stykke tid og jeg har løbet rigtig stærkt for bare at nå lidt i mål med det hele - det er dejligt at høre at du har haft en god oplevelse :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Bredt udvalg af de bedste ting til de…

Bredt udvalg af de bedste ting til de små, hurtig levering, nem hjemmeside og fantastisk sød kundeservice, de får mine varmeste og bedste anbefalinger :-)

12 de fevereiro de 2026

Kære Line

Tusind tak for din anbefaling, det er dejligt at vide at shoppen er god :)

10 ud af 5 stjerner!

ELSKER bestille herfra, billig mme og det kommer på ingen tid, bestilte 30. December og det kom allerede den 3. Januar trods nytårsaften

Kan varmt anbefales! 10 ud af 5 stjerner

3 de janeiro de 2026

Kære Jasmin.

Tusind takt for de mange stjerner!! :D :D

Dejligt det er gået hurtigt - selv i julen.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse!
Har bestilt af et par omgange, altid lynhurtig levering (selv mellem jul og nytår! 🤩) og fornuftige priser :)
Handler der gerne igen!

30 de dezembro de 2025

Kære Maiken.

Tak for din anmeldellse og stjerner :) Dejligt du oplever en hurtig levering - også her i juletiden hvor der kan gå lidt længere end normalt.

Godt nytår.

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode priser og lynhurtig levering

Har handlet hos Ammenam et par gange nu, og er positiv over både priser og den hurtige levering. Der bliver købt modermælkserstatning og Grød her igen næste gang lageret er hed at være tomt.

5 de novembro de 2025

Kære Tanja.

Tusind tak for din anbefaling og stjerner :) Tusind tak for dine ordrer.

Virkelig hurtig levering

Virkelig hurtig levering! Har handlet der flere gange, kan ikke sige noget dårligt overhovedet!

25 de outubro de 2025

Hej Sajma

Det er dejligt at høre at du er glad for den hurtige levering :) Tak for din anbefaling.

Meget positiv oplevelse

Meget positiv oplevelse! Super service og hurtig levering

Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos Ammenam

10 de outubro de 2025

Kære Mia

Det er skønt Ammenam kan give en positiv oplevelse - Jeg glæder mig til at pakke din næste pakke ;)

Hurtig ekspedition

Jeg havde min varer dagen efter jeg havde bestilt dem - 5 stjerner herfra.

29 de setembro de 2025

Hej Laila

Hvor er det skønt det gik så stærkt! Dejligt du fik pakken hurtigt :)

Lynhurtigt levering

Jeg bestiller altid modermælkserstatning og andre småting herfra. Der er lynhurtigt levering (1 -2 dage), selv når jeg har bestilt en type erstatning som er i restordre. Rigtig god shop 👍

1 de outubro de 2025

Hej Cecilie.

Tak for dit skriv og anbefaling :) De fleste gange går det super stærkt, selv når det er bestilt på restordre, andre gange går der liiige et par ekstra dage :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte 9 kasser modermælkserstatning…

Bestilte 9 kasser modermælkserstatning onsdag d. 1 og modtog dem allerede fredag d. 3 😍 fantastisk hurtig levering! Bestiller helt sikkert derfra igen 😍

3 de outubro de 2025

Hej Nadia.

Dejligt de kom hurtigt frem :) og så endda i en periode hvor både GLS og jeg løber ekstra hurtigt :)

Tak for anbefalingen :)

Classificada 5 em 5 estrelas

vi har handlet her flere gange og køber…

vi har handlet her flere gange og køber kun vores mælkepulver her..
Altid hurtigt levering, til super billige penge. Vigtigst af alt, super sød og hurtig betjening i kunderservice...

Kun varmeste anbefaling herfra,

29 de setembro de 2025

Hej Christin

Det er altid skønt med tilbagevendende kunder - det sætter jeg virkelig pris på :)

Tak for anbefalingen.

Hilsen Sandra

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais