Gode priser og hurtig forsendelse 👌🏻 Vi handler her ca en gang om måneden og får nye forsyninger hjem til lillebror - det svigter aldrig og så er der noget fedt ved at spare 70kr pr pakke mme samm... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg bestilte i går kl 12 og har allerede fået pakken leveret, her dagen efter kl 8:45! Det er bare så dejligt! Vi var løbet tør for modermælkserstatning og havde været forbi 5-7 supermarkeder uden he... Ver mais
A empresa respondeu
Intet dårligt at sige. Billige priser og hurtigt levering. Bestilte søndag aften, modtaget tirsdag middag. Hun er god til at skrive på hendes Instagram mm. Hvornår hun holder ferie eller lign... Ver mais
A empresa respondeu
De bedste priser på modermælkserstatning og altid god service. Da en del modermælkserstatning blev tilbagekaldt, var ejeren utrolig god til at holde sine købere opdateret i hvornår det var muligt... Ver mais
A empresa respondeu
Ammenam.dk ønsker at give skønne forældre og babyer et stort udvalg af babymad til børnevenlige priser! Rigtig mange forældre køber deres modermælkserstatning hos mig og vender tilbage måned efter måned. Jeg sætter pris på alle de mange anbefalinger Ammenam.dk får.
Kulsøvej 5, 4760, Vordingborg, Dinamarca
Hurtig levering og har altid det jeg skal bruge til gode priserne❤️❤️

Resposta da Ammenam
Fuldstændig genialt! De har det billigste modermælkserstatning på markedet og hurtig levering. Jeg fik min pakke dagen efter, kæmpe fan !

Resposta da Ammenam
Kan kun anbefale. Billige priser. Og hurtig levering. Enhver mor ved det betyder alt at det går stærkt når den lille er sulten. Kan kun anbefale☺️

Resposta da Ammenam
Hurtig levering og så gør det ikke noget at man kan spare nogen penge på modermælks erstatning ☀️

Resposta da Ammenam
Fantastisk sted at handle.
Har aldrig prøvet at få så hurtig levering. Ofte har GLS varen 1-2 timer efter jeg har lagt ordren. Og kan derfor hentes dagen efter. Fantastisk! Klar anbefaling herfra!

Resposta da Ammenam
Altid gode priser og fantastisk hurtig levering - jeg køber ikke andre steder efter at have fundet den her hjemmeside.

Resposta da Ammenam
At kunne spare penge og samtidig få en 5 stjerners oplevelse, det får man ikke mange steder.... men hos Ammenam gør man
Jeg har på de første 36 købte pakker modermælkserstatning til min datter sparet 1440kr, i forhold til supermarkedets priser, vel og mærket mens jeg sad i sofaen
Kæmpe anbefaling herfra.
jeg ser selvfølgelig frem til fremtidige leveringer, og den lille skønne personlige hilsen i hver levering

Resposta da Ammenam
Hurtig ekspedition og super skarpe priser. Kan virkelig anbefales

Resposta da Ammenam
Jeg bestilte en grødpakke, det virkede så smart, for der er forskellige smage. Det kom hurtigt og det bliver klart herfra, jeg forsat køber fra, priserne er så gode! 🌸

Resposta da Ammenam
Overskuelig hjemmeside, gode priser og hurtig levering ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta da Ammenam
Jeg fik anbefalet Ammenam af min veninde der som fast kunde har talt meget varmt om webshoppen. Både fordi det er en lille dansk Webshop, og fordi de formår at sælge produkter til så konkurrencedygtige priser, at de, i hvert fald på mme, er de absolut billigste på markedet. Som mor der ikke kan amme, er det en kæmpe gave, da det er rigeligt dyrt i forvejen.
Leveringstiden var også super hurtig.
Derudover er det også værd at nævne, at produktbeskrivelserne er velskrevede og detaljerede med bl.a. alternativer til det enkelte produkt, hvilket kan være en stor hjælp som førstegangsmor i denne jungle af babyprodukter.

Resposta da Ammenam
jeg har gennem det sidste år bestilt modermælkserstatning til min baby. Super fin service med hurtig levering og gode priser.

Resposta da Ammenam
Vi bestilte modermælkserstatning fra ammenam, det kom hurtigt, vi har ikke en finger at sætte på noget 👍🏼

Resposta da Ammenam
Har brugt denne hjemmeside mange mange gange. Ingen ting at klage over. Billige priser, Altid hurtig levering.

Resposta da Ammenam
Mange tak Ammenam/Sandra for perfekt service, hurtig levering, og at du tog hensyn til at jeg skulle ændre på min bestilling.
Jeg bestilte varer onsdag og fik dem torsdag. Det kan ikke være bedre .
Jeg anbefaler varmt at bestille derfra. ❤️

Resposta da Ammenam
Super hurtig levering og fantastiske priser🤩

Resposta da Ammenam
Hurtig service og hurtig levering

Resposta da Ammenam
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.