Ammenam Opiniões

TrustScore: 5 em 5

5,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service, hurtig levering og gode priser, ville ønske vi kendte til siden med vores første barn, så havde vi sparet en del. Kan varmt anbefales!

Classificada 5 em 5 estrelas

Intet dårligt at sige. Billige priser og hurtigt levering. Bestilte søndag aften, modtaget tirsdag middag. Hun er god til at skrive på hendes Instagram mm. Hvornår hun holder ferie eller lign... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode priser og hurtig forsendelse 👌🏻 Vi handler her ca en gang om måneden og får nye forsyninger hjem til lillebror - det svigter aldrig og så er der noget fedt ved at spare 70kr pr pakke mme samm... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte i går kl 12 og har allerede fået pakken leveret, her dagen efter kl 8:45! Det er bare så dejligt! Vi var løbet tør for modermælkserstatning og havde været forbi 5-7 supermarkeder uden he... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja infantil
  2. Loja para bebé

Escrito pela empresa

Ammenam.dk ønsker at give skønne forældre og babyer et stort udvalg af babymad til børnevenlige priser! Rigtig mange forældre køber deres modermælkserstatning hos mig og vender tilbage måned efter måned. Jeg sætter pris på alle de mange anbefalinger Ammenam.dk får.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

44 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Pragtfuld hjemmeside

Har brugt denne hjemmeside mange mange gange. Ingen ting at klage over. Billige priser, Altid hurtig levering.

7 de agosto de 2025

Kære Ann

Dejligt det hele er som det skal være og nemt at gå til :) Tak for anbefalingen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mange tak Ammensm/Sandra for perfekt…

Mange tak Ammenam/Sandra for perfekt service, hurtig levering, og at du tog hensyn til at jeg skulle ændre på min bestilling.
Jeg bestilte varer onsdag og fik dem torsdag. Det kan ikke være bedre .
Jeg anbefaler varmt at bestille derfra. ❤️

6 de agosto de 2025

Resposta da Ammenam

Tak for skrivet og de 5 stjerner :D Dejligt det bare har spillet, så du fik det du skulle have :)

Stor anbefaling

Jeg kan klart anbefale at handle hos Ammenam. Meget god service, gode priser og hurtig levering.

25 de julho de 2025

Hej Julie.

Tak for stjerner og anbefaling :)

5 stjerne, ville give 10

Jeg bestiller fast hos Ammens.dk hver måned og er altid super tilfreds. Leveringen er lynhurtig hver gang, og servicen fra Sandra er helt i top. Det er en fornøjelse at handle her – kan varmt anbefales!

1 de julho de 2025

Hej Edita

Tusind tak for din anbefaling :) Dejligt du er glad!

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg har efterhånden handlet en del på…

Jeg har efterhånden handlet en del på denne hjemmeside. Modermælkserstatning og grød er en rigtig god pris.
Klemmeposerne købes billigere i fysiske butikker.
Hurtig levering. Det eneste minus er, at der altid er udsolgt af en eller anden ting, som jeg lige mangler. Derfor kan jeg simpelthen ikke give 5 stjerner, men da jeg overordnet set er glad for hjemmesiden og produkterne, så giver jeg 4 stjerne

29 de junho de 2025

Hej Raunsbæk.

Tak for din anmeldelse og skriv. Jeg håber altid på at kunne "holde lager" på langt det meste, men jeg ér blot en lille virksomhed :) Og en del salg er desværre uforudsigeligt og man ved aldrig hvornår en forældre køber hele mit lager af én varer, fordi det er dét baby vil have ;)

Men dejligt du overordnet er glad og tilfreds med webshoppen :)

Rigtig god service

Rigtig god service. Hurtigt svar på mail med god kontakt.
Rigtig gode priser og service. Jeg vil give denne hjemmeside videre til alle dem der kan bruge den ligesom vi kan.

22 de junho de 2025

Hej Sarah

Tak for anbefalingen - dejligt du føler kommunikationen er god :)

Tak fordi du deler siden :)

Virkelig hurtig levering

Virkelig hurtig levering. Dag til dag. Hvilket man har brug for med en lille baby 😍

7 de junho de 2025

Hej Camilla.

Det lyder til at det er gået stærkt! Dejligt du er tilfreds :) Tak for anbefalingen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Billig og hurtig levering.

Elsker at handle ved Ammenam. har ikke kunnet finde billigere modermælk erstatning andre steder og varerne kommer altid hurtigere end jeg har forventet så alt i alt mega god service.

29 de maio de 2025

Kære Linn.

Tak for de fine ord og flotte stjerner :D

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode priser og hurtig levering

Gode priser og hurtig levering. Og en sød lille hilsen i pakken, det er god service bestemt ikke sidste gang jeg handler der.

27 de maio de 2025

Kære Christina.

Tak for anbefalingen og stjernerne! :) Du skal være velkommen tilbage en anden gang :)

10/10 ☀️

Vi har brugt Ammenam, da vi gik over til noget MME, som var dyrt i butikkerne. Men da vi så, at vi kunne spare en del ved at handle hos hende, er hun blevet vores foretrukne forhandler af mad til vores baby. Vi bestiller altid store mængder, da det bedst kan svare sig, og vi sætter pris på hurtig levering, den gode service og de gode priser 💙. Vi anbefaler helt klart herfra!

6 de maio de 2025

Hej Torben

Tusind tak for anbefalingen. Det er altid dejligt ens virksomhed kan gøre bare en lille forskel ude hos jer forældre :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtigt levering og gode priser!

Hurtigt levering og gode priser!
Når man har et flaskebarn er der mange penge at spare sammenlignet med de forskellige dagligvarebutikker. Pakken bliver hurtigt afsendt og leveret, så intet andet end ros herfra 👌

2 de maio de 2025

Hej Anne.

Tak for stjernerne :D Dejligt du oplever en god og hurtig afsendelse og levering :D Dejligt du kan bruge shoppen.

Super 😁👌

Super 😁👌
Er mega tilfreds, det er det eneste sted vi har fundet modermælkserstatning der er billigere end butikkerne, det er super vigtigt da vi har fået tvillinger og der skal en del erstatningen til 😅
Tak for jer 😁

25 de abril de 2025

Hej Linea

Ja, der går en del til når det er tvillinger! :) Dejligt i kan bruge shoppen. Tak for anbefalingen

/Sandra

Altid en god oplevelse!

Billige produkter til mine børn end på nogen andre hjemmesider eller butikker. Hurtig levering og forsvarlig pakket ind. God kundeservice på højt plan. Jeg kan kun anbefale dette sted 😍

18 de abril de 2025

Kære Karina

Tusind tak for de fine ord :D

God dag

Hilsen Sandra

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais