Ammenam Opiniões

TrustScore: 5 em 5

5,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service, hurtig levering og gode priser, ville ønske vi kendte til siden med vores første barn, så havde vi sparet en del. Kan varmt anbefales!

Classificada 5 em 5 estrelas

Intet dårligt at sige. Billige priser og hurtigt levering. Bestilte søndag aften, modtaget tirsdag middag. Hun er god til at skrive på hendes Instagram mm. Hvornår hun holder ferie eller lign... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode priser og hurtig forsendelse 👌🏻 Vi handler her ca en gang om måneden og får nye forsyninger hjem til lillebror - det svigter aldrig og så er der noget fedt ved at spare 70kr pr pakke mme samm... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte i går kl 12 og har allerede fået pakken leveret, her dagen efter kl 8:45! Det er bare så dejligt! Vi var løbet tør for modermælkserstatning og havde været forbi 5-7 supermarkeder uden he... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja infantil
  2. Loja para bebé

Escrito pela empresa

Ammenam.dk ønsker at give skønne forældre og babyer et stort udvalg af babymad til børnevenlige priser! Rigtig mange forældre køber deres modermælkserstatning hos mig og vender tilbage måned efter måned. Jeg sætter pris på alle de mange anbefalinger Ammenam.dk får.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

44 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super hurtig levering

Super hurtig levering, hvilket er meget værdsat når det er mad til en lille baby.
Rigtige gode priser også. Alt i alt en super oplevelse.

9 de dezembro de 2024

Kære Mathilde.

Jeg er glad for du har haft en god oplevelse - du skal være velkommen en anden gang :)

Anbefales! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super hurtig levering og alt var lige som det skulle være! Så glad for jeg stødte på hjemmesiden og ser frem til at bruge den igen :)

11 de dezembro de 2024

Kære Ayla.

Dejligt du kan anbefale shoppen og godt alt var som det skulle være :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtigt svar og og levering👌

Jeg skrev til ammenam en hverdagsaften med et spørgsmål til et af produkterne. Der blev svaret kort tid efter samme aften.
Vores ordre kom også rigtig hurtigt.
Kan varmt anbefale ammenam.dk - vi køber derfra igen 👌

4 de dezembro de 2024

Hej Diana.

Fantastisk du har haft en god oplevelse hele vejen igennem :) Tak for anbefalingen!

🤩 Perfect!

🤩 Perfect!
Super hurtig levering og billigste pris👍

Kære Kristina.

Tak frodi du tog dig tid til at skrive en anbefaling :D

Classificada 5 em 5 estrelas

Der var hurtigt levering og fint…

Der var hurtigt levering og fint takkekort i pakken. Købte et godt lager hjem og jeg vil fremover købe mme til søn herinde fra. Kan varmt anbefale det her sted!

Kære Emma.

Dejligt leveringen var hurtig :D Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anbefaling :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er fuldt ud tilfredse med hele…

Vi er fuldt ud tilfredse med hele oplevelsen på ammenam. Modermælkserstatning som både er pakket og leveret hurtigt, med lang holdbarhedsdato (til 2026) og god kundeservice når man sender en mail med spørgsmål.

Hej Line.

Tak for stjernerne :D Håber i får brugt modermælkserstatningen inden den udløber ;)

Hurtigt og billigt

Jeg har bestilt fra ammenam et par gange nu. Nemt at bestille og varen kommer hurtigt. Jeg har heller ikke kunne finde modermælkserstatningen billigere andre steder.

Hej Nanna

Tusind tak for anbefalingen og dit skriv - det betyder meget for en lille virksomhed som min :)

Kan klart anbefale Ammenam

Kan klart anbefale Ammenam.

Fantastisk kundeservice og lynhurtig levering.
Handler her mindst 1 gang om måneden.

Hej Secibe.

Tusind tak for stjernerne og dit skriv. Dejligt du har gode oplevelser :)

Fantastisk!!

Fantastisk!!!
Intet mindre..
Hjemmesiden er nem at finde rundt på, så lynhurtigt kunne jeg bestille MME..
Der gik under 24 timer, fra jeg bestilte til jeg fik besked om at jeg kunne hente min pakke.
Bestemt ikke sidste gang vi bestiller noget på ammenam.
Vil helt sikkert anbefale ammenam...

29 de novembro de 2024

Kære Simone.

Tusind tak for anbefalingen! Jeg vil så gerne have det går så hurtigt som muligt og det kan næsten ikke være hurtigere end 24 timer :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og god pris

Hurtig levering og god pris. Vi har været glade kunder.

Hej Malte.

Skønt i oplever hurtig levering og god pris :D Tak for anbefalingen.

God oplevelse

De havde præcis de små pakker vådservietter, jeg længe har gået og ledt efter, og så var prisen god! De kom superhurtigt frem uden det mindste problem :)

26 de novembro de 2024

Hej Maja.

Tusind tak for ordren og aanbefalingen - dejligt jeg havde det du søgte :)

Et godt sted at handle

Et stort udvalg og utrolig hurtig levering. Det er fedt at der både er mad og drikke til baby, mulighed for at købe startpakker til både 4 og 6 måneder. Sandra som har Ammenam gør det super godt!

22 de novembro de 2024

Kære Pernille!

Tusind tak for de fine ord :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god og hurtig service.

Rigtig god og hurtig service.
Bestilte første det forkerte produkt, men fik det hurtigt annulleret. Det rigtige blev sendt og jeg modtog det indenfor et døgn.
Jeg bestiller bestemt herfra igen.

14 de novembro de 2024

Kære Astrid.

Dejligt alt blev ordnet og du fik de rigtige varer :)

Super god service

Super god service. 😊🙏
Nem bestilling, super hurtig levering, så glad for at ammenam kan hjælpe med at gøre hverdagen det nemmere, når man bor i en by hvor ingen af indkøbs butikkerne sælger den MME jeg skal bruge.

15 de novembro de 2024

Hej Katharina.

Dejligt webshoppen er en hjælp, når det ikke lige kan findes i butikken - tak for anbefaligen :D

Bedste sted at købe…

Bedste sted at købe modermælkserstatning!! Dejligt billigt og utrolig hurtig levering.
Kan kun anbefale at handle ved Ammenam!!

12 de novembro de 2024

Hej Mette!

Dejligt du er glad for shoppen! Tak fordi du tog dig tid til at anmelde dit køb her:)

Sublim service!

Jeg har flere gange bestilt mælkeerstatning fra Ammenam, da vi bor ude på landet - og det ikke altid er liiiige nemt at få den lille med ind og handle. Leveringen går så hurtigt, varene er pakket ordentligt - og i det hele taget bare en service jeg bliver ved med at benytte mig af.

1 de novembro de 2024

Kære Stephanie.

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det skønt, at det kan hjælpe alle jer der bor ude på landet "lidt ekstra" :)

Perfekt

Har bestilt flere gange hos amme am, og hver eneste gang har min pakke været fremme dagen efter.
Super hurtig ekspedition og levering, samt super sød kundeservice.
10 stjerner er ikke muligt, så vi nøjes med 5.

4 de outubro de 2024

Kære Sascha

Tak for annbefalingen og det mange stjerner :D

Mega hurtig levering

Mega hurtig levering, jeg er super godt tilfreds har bestilt mange gange og er rigtig godt tilfreds🤩

31 de outubro de 2024

Hej Tenna.

Hvor er det skønt med tilbagevendende kunder der bliver ved med at være tilfredse :D Tak for anbefalingen :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Handler helt sikkert hos Ammenam igen!

Handler helt sikkert hos Ammenam, næste gang skabet med modermælksertatning skal fyldes op igen! Hurtig levering, bestilte fredag formiddag og kunne hente min pakke lørdag morgen. Gode priser, jeg har sparet 217 kr i forhold til hvis jeg havde handlet i rema 1000🤑 Tak til Sandra for en lækker webshop 🤩

26 de outubro de 2024

Kære Maja.

Du skal være velkommen en anden gang :) Det er skønt at høre at min lille webshop kan gøre en forskel ude hos familierne.

Hilsen Sandra

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais