Super god service, hurtig levering og gode priser, ville ønske vi kendte til siden med vores første barn, så havde vi sparet en del. Kan varmt anbefales!
A empresa respondeu
Intet dårligt at sige. Billige priser og hurtigt levering. Bestilte søndag aften, modtaget tirsdag middag. Hun er god til at skrive på hendes Instagram mm. Hvornår hun holder ferie eller lign... Ver mais
A empresa respondeu
Gode priser og hurtig forsendelse 👌🏻 Vi handler her ca en gang om måneden og får nye forsyninger hjem til lillebror - det svigter aldrig og så er der noget fedt ved at spare 70kr pr pakke mme samm... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg bestilte i går kl 12 og har allerede fået pakken leveret, her dagen efter kl 8:45! Det er bare så dejligt! Vi var løbet tør for modermælkserstatning og havde været forbi 5-7 supermarkeder uden he... Ver mais
A empresa respondeu
Ammenam.dk ønsker at give skønne forældre og babyer et stort udvalg af babymad til børnevenlige priser! Rigtig mange forældre køber deres modermælkserstatning hos mig og vender tilbage måned efter måned. Jeg sætter pris på alle de mange anbefalinger Ammenam.dk får.
Kulsøvej 5, 4760, Vordingborg, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Har handlet hos ammenam nogle gange og det er blevet min favorit når jeg skal bestille større mængder mælkeerstatning. Overskuelig hjemmeside, virkelig god pris og så hurtig levering. Der står typisk hvor lang levering man kan forvente så det hele virker meget lige til.
100% tilfreds!

Jeg har bestilt første gang ,men jeg fik en hurtig levering .Super service 👍

Resposta da Ammenam
Godt udvalg, fair priser og hurtig levering. Min go-to hjemmeside, når vi skal bestille MME, grød, posegrød og vådservietter :)

Fantastisk hurtig levering og rigtig gode priser. Stor anbefaling herfra <3

Resposta da Ammenam
Den hurtigste levering, super service og med altid en sød lille besked om tak for og støtte den lille netbutik.
Rigtig gode priser i forhold til butikkerne, kan varmt anbefales.

Resposta da Ammenam
Hurtigt levering og god service. Det vil jeg varm anbefale at handle hos dem, hvis man er brug for baby mælkepulver.

Resposta da Ammenam
Kan varmt anbefales at handle ved ammenam. Hurtig plukning, afsendelse og modtagelse af vare. Varen var pakket omhyggeligt.

Resposta da Ammenam
Mine varer blev hurtigt leveret og man fik en hyggelig lille personlig besked med i pakken.
Meget tilfreds med handlen :)

Resposta da Ammenam
Jeg bestilte mam sutteflasker og andre ting på ammenam, som hurtigt blev leveret. Desværre var der en produktionsfejl på mam flaskerne. Jeg kontaktede Sandra pr. Mail som hurtigt løste problemet ved at sende to nye flasker og refundere en del af pengene tilbage. Helt fantastisk kundeservice! Jeg kan klart anbefale at handle hos ammenam .dk Det er ikke sidste gang jeg handler der! De bedste anbefalinger herfra 🙏🏻

Resposta da Ammenam
Gode priser på modermælkserstatning og hurtig levering

Resposta da Ammenam
Virkelig gode varer af forskellig art og man får varen hurtig og det står også tydeligt på hjemme siden om en varer er udsolgt hvilket er rart.
Tak fordi man kan anskaffe de ting man skal bruge i dagligdagen 😊
Mikkel

Resposta da Ammenam
Hurtig legering og jeg er meget tilfreds. Jeg vil gerne handle her igen og kan klart anbefale!

Resposta da Ammenam
Nem og overskuelig hjemmeside. Rigtig gode priser på modermælkserstatning. Hurtig ekspedition

Resposta da Ammenam
Det er dejligt af man kan bestille en mandag og så få det tirsdag jeg er så glad for af bruge Ammenam Det er også dejligt af det ikke er så dyrt så alle kan være med 😊😊😊😊

Resposta da Ammenam
super gode priser, hurtig levering. Bestilte søndag, modtog tirsdag. Kan kun anbefales!

Resposta da Ammenam
Hurtig levering og billige priser
Når man står og løber næsten tør for MME, og gerne vil spare lidt penge, så er det nemt at bestille fra Ammenam og med levering dagen efter. Det er jo win win. Vi er meget tilfredse og køber stort ind hver gang.

Resposta da Ammenam
Super hurtig og god service, vi bestilte en stor mængde modermælkserstatning til vores søn og fik det allerede efter 1.5 dag :)

Resposta da Ammenam
Nu har jeg bestilt hos Ammenam/Sandra to gange, hvilket har været helt fantastisk begge gange, hvor tingene bare går virkelig stærkt.
Udover den hurtig leveringstid er kundeservicen helt i op og Sandra er virkelig fantastisk til at svare når man har et spørgsmål angående en ordre eller bare til et produkt.
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg bestiller på ammenam.dk :-)

Resposta da Ammenam
Super godt udvalg af modermælkserstatning, super god pris og mega hurtig levering. Bestilte tirsdag og havde pakken dagen efter.
Kan kun anbefale at handle hos Ammenam!

Resposta da Ammenam
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.