Amuzzi Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Ik zocht via bol.com enkele dvd's te bestellen maar kwam bij Amuzzi in eigen land terecht. Beter rechtstreeks bestellen dacht ik dan via een Nederlands distributiekanaal. Ik plaatse een bestelling wa... Ver mais

A empresa respondeu

Must visit for fans of fantasy, comic, action, manga,... Sooo many things to want to buy it's crazy. Very nice. Music vibing 🥰

Ben uitgenodigd door deze geekshop in Izegem waarbij ze veel Harry potter, star wars en anime merchandise hebben. Hierdoor heb ik ook content mee kunnen maken! @sportyboy2006

Beleefde mens in de winkel, maar alles ziet er nogal oud en niet onderhouden uit. Vergeelde pluches, afgebleekte verpakkingen… achteraan een grabbelbak aan €5 of €10 waar ik me een paar keer liet aan... Ver mais

1. Loja de lembranças
  2. também em
  3. Clube de vídeo

Escrito pela empresa

Alles te maken met films, series, games, merchandise en zoveel meer!

Bom

TrustScore: 4 em 5

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

(73)

16 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Amuzzi is perfect maar de firma GSL…

Amuzzi is perfect maar de firma GLS laat veel te wensen over 5 dagen vermeld "Uw pakket wordt vandaag geleverd" op de 6° dag werd het eindelijk geleverd.

17 de janeiro de 2021

Resposta da Amuzzi

Beste klant, hartelijk dank voor je review. Het klopt dat er wel wat vertragingen zijn geweest bij transportfirma's. Een combinatie van eindejaarsdrukte en slecht weer hebben het hun niet gemakkelijk gemaakt maar ze zouden nu weer helemaal bij zijn en leveren pakjes terug af binnen de 24u. Tot volgende keer! Het Amuzzi Team

top!

Fijne website, snelle levering. Goed product!!

2 de janeiro de 2021

Resposta da Amuzzi

top, geniet van je aankoop!

Helemaal goed!

Heel goed in informatie verstrekken aan de klant! Top levering, snel en goed verpakt. Geen schade. Mooi product, redelijke prijs. En nog een gratis kortingscode erbij.
Dikke 10!

1 de janeiro de 2021

Resposta da Amuzzi

Leuk dat het allemaal in orde was en nog een fantastisch 2021 gewenst!

Zeer degelijk verpakt

Zeer degelijk verpakt! Beeldjes in steen veilig aangekomen. Snelle verzending. Bedankt, Amuzzi!

23 de dezembro de 2020

Resposta da Amuzzi

Super dat u tevreden bent! Fijn 2021!

Snel geleverd

Snel geleverd, netjes verpakt, gewenste materiaal in goeie conditie.

29 de novembro de 2020

Resposta da Amuzzi

Perfect, bedankt voor de feedback!

Zeer goed

Zeer goed . Alles in orde. De DVD is goed op tijd aangekomen.

28 de novembro de 2020

Resposta da Amuzzi

Super, geniet van de film!

Een echte aanrader

Mijn bestelling kwam beschadigd aan, maar deze werd onmiddellijk vervangen door een nieuw item en dit na enkele dagen en met de glimlach. Een echte aanrader en een super service

22 de novembro de 2020

Resposta da Amuzzi

Leuk dat we je van dienst konden zijn!

Alles geweldig

Alles geweldig, Verzending sneller, Dank je.

13 de novembro de 2020

Resposta da Amuzzi

Jammer dat we niet 100% op uw wensen konden ingaan. We doen ons best om in de toekomst nog sneller te werken!

Top!

Super service, zowel in de winkel als online. Vragen worden +/- dezelfde dag nog beantwoord. Ik blijf vaste klant van de winkel! Fysiek en online.

17 de agosto de 2020

Resposta da Amuzzi

Heel tof je als klant te mogen hebben, zowel online als in de winkel van GENT!