Utrolig god service gennem mange år. For eksempel ringede AndelsNet i dag proaktivt til vores andelsboligforening, blot 30 minutter efter at vores elektriker havde slukket for strømmen. De kunne se i... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg havde brug for hjælp til fejlsøgning på TV2-kort. Der kunne være flere årsager og supporten ydede mig god og frem for alt hurtig sparring til problemet var løst.
A empresa respondeu
Vi havde et udfald i vores internet på en kontakt i vores sammenlagte lejlighed så den ene router stod uden lys i den rigtige lampe, men Mikkel i kundeservice reetablerede kontakten så vi fik net ige... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg havde i dag besøg af tekniker Andy fra Andels.net, da jeg længe havde haft en mistanke om, vi ikke havde den rette hastighed på vores internet. Dette bekræftede den meget kompetente support. Da de... Ver mais
A empresa respondeu
Andels.net leverer førsteklasses fiberinternet til yderst konkurrencedygtige priser. Altid med god service og stabil drift med i pakken. Vi samarbejder allerede med over 900 boligforeninger i København. For nylig har vi lanceret en platform kaldet nabo.net. Det er både en foreningshjemmeside men også et sted, hvor hele nabolaget kan mødes - blandt andet for at udveksle viden, erfaringer, varer, services og andre ressourcer.
Jagtvej 223, 2sal, 2100, Kbh Ø, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Jeg havde et problem med min internetforbindelse, og det blev løst utroligt hurtigt og gnidningsfrit. Kundeservicen hos Andels-Net var både venlig, kompetent og meget transparent i hele forløbet — jeg blev holdt orienteret hele vejen, og der var ingen skjulte detaljer eller lange ventetider.
Det er sjældent at opleve så professionel og imødekommende betjening i dag. Stor ros til teamet for at tage sig tid og løse sagen effektivt. Jeg kan varmt anbefale Andels-Net!

Resposta da Andels.net
Jeg har haft en rigtig øv oplevelse i forbindelse med opsigelse af mit tv abonnement hos Andels.net (Østerbro antenne). Min betaling fra sidste måned(september) blev afvist i banken og det har jeg ikke været klar over. D. 26/9 modtager jeg en rykker 2 med posten (jeg har aldrig modtaget en rykker 1? og andels.net ignorerer når jeg beder om dokumentation) og jeg betaler med det samme, da jeg bliver gjort opmærksom på betalingen ikke var gået igennem. Jeg kontakter Andels.net på mail og per telefon og får en super dårlig service, både flabet og nedladende svar. Jeg beder om, at få fjernet rykkerne da der er sket en fejl i banken. Jeg har været medlem i 6 år og altid betalt til tiden hver måned og havde håbet på noget forståelse og service. Jeg får bare besked på, at jeg skal betale rykkerne eller de sender mig videre til inkasso og det er ikke til diskussion. Yderligere har jeg bedt om at snakke med en manager som kan hjælpe med sagen, men det bliver ignoreret. Det er ærgerligt det skal ende sådan efter så mange gode år, men jeg kan på ingen måde anbefale denne udbyder med kundeservice medarbejdere der ikke tager ansvar og samtidig kommer med flabede og nedladende svar. Det er sidste gang jeg bruger andels.net som tv udbyder og håber ikke andre kommer ud for samme oplevelse. Jeg kan ikke give dem nogen stjerner for service

Resposta da Andels.net
Rigtig godt kunde service og godt internet
Jeg kan klart anbefale er rigtig glad som kunde hos andels.dk

Resposta da Andels.net
Martin ydede en fantastisk service ved at oprette mig som bruger. Alt virker upåklageligt🤩

Resposta da Andels.net
Super god oplevelse. Jeg følte mig rigtig godt taget imod. Tak til Martin.

Resposta da Andels.net
Rigtig god service , flink og hjælpsom mand der løste mine problemer med nettet.

Resposta da Andels.net
De gange vi har haft brug for kundeservice har det været en rigtig fin og proaktiv dialog. 5 stjerner herfra.

Resposta da Andels.net
Man ringer ind for at opsige abonnement da man flytter fra sin lejlighed. Få tingene på skrift og forvent ikke service eller forståelse.
Flytter 01.06 og beder dem opsige abonnement inden 01.05 da jeg reelt set ikke bruger det længere.
3 måneder efter bliver man stadig trukket fra betalingsservice og så får man rykkere…. Grundet ens arbejde hvor man ikke kan tillade at komme i inkasso og for 400kr… så betaler man sin regning. Men mangel på service fra et firma…… pas på i andre ikke bliver fanget i samme finte!

Resposta da Andels.net
Så kompetent, venlig og imødekommende hjælp i forbindelse med en teknisk udfordring.

Resposta da Andels.net
Vi fik i dag super god hjælper Andy til at få styr på vores netværk der havde drillet. Virkeligt god service, og altid sød betjening når man ringer ind med spørgsmål - vi kan klart anbefale

Resposta da Andels.net
Helt igennem super god kundeservice.
Fik eftergivet to rykkergebyrer, da en betaling havde fejlet, fra min side, hvor man i et større firma, nok aldrig havde fået tilsvarende service.
Har været kunde i mange år og er meget tilfreds med forbindelsen og prisen. Super firma og service:)

Resposta da Andels.net
Rigtig godt net til god pris! Samt hjælpsomt personale, der er klar på tråden når man har brug for hjælp - meget tilfreds

Resposta da Andels.net
God forbindelse. God kundeservice. De ringer tilbage som de lover. Lånte en router i starten før vi fik vores egen. Prisen er også god.

Resposta da Andels.net
Produktet er fint, men der er kun mulighed for at betale med indbetalingskort, som koster 1/3 af hele regningen, simpelthen for vanvittigt ikke at tillade kreditkort eller at kunne forudbetale for f.eks 3 måneder eller et år.
PS. Nikolaj fra andels.net har skrevet at det skyldes valg af betalingsform. Jeg har ikke valgt betalingsform og der er så vidt jeg kan se ingen mulighed for at skifte.

Resposta da Andels.net
Fantastisk god service! Jeg ved absolut intet om oprettelse af internet, og blev guidet så godt igennem det.

Resposta da Andels.net
Problem: had a situation where my Internet was down. However second time I called I got Mustafa, he helped me and gave me reassurance. He helped me sort through it and after realizing the issues - checking with his boss he called back and sent a technician within 1-2 hours. The technician Andy from Chicago was also good. Normally I do not have any issues with andels.net but I was grateful Mustafa was patient with me to get my Internet fixed so I could work asap. 10am I called. He called back at 11 and by 1200 a technician was sent and by 13 everything was up and running normally smoothly

Resposta da Andels.net
Hurtigt internet samt god, hjælpsom og behagelig kundeservice

Resposta da Andels.net
Fantastisk service og lynhurtigt internet!
Jeg har haft fornøjelsen af at være kunde hos Andels.Net, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Forbindelsen er stabil, hastigheden er præcis som lovet og kundeservicen er i en klasse for sig.
En særlig stor ros skal gå til Martin, som hjalp mig hurtigt og professionelt. Det er sjældent, man møder så god service i dag! Kan varmt anbefales! /Steen

Resposta da Andels.net
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Andels.net. Super venlig og hjælpsom kundeservice. Vil klart anbefale Andels.net til andre! :-)

Resposta da Andels.net
Super god vejledning og hjælp fra Martin i forbindelse med opstart af internet hos Andels.net

Resposta da Andels.net
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.