Joyce Coox
Dankzij de inzet van Joyce(BMW Dilsen Stokkem) werd een moeilijke situatie alsnog positief opgelost. Zij bleef steeds vriendelijk, begripvol en professioneel. Ik ben zeer dankbaar voor al haar hulp. Namens Ulupinar
Beste
Ik ben 2 keer bij jullie langs geweest om een nieuwe wagen te kopen in bmw jorssen zuid
Nooit zo slechte service van bmw gehad
Ik wacht all lang voor een prijs offerte van mijn wagen, ik ben via auto salon brussel naar jullie gekomen terwijl tesla mercedes en jeep hebben mij al contact genomen en test rit heb ik ook gehad tenzij jullie personeel dienst aarzelen😡
Bedankt voor de slechte dienst van bmw
Bmw XM
Goedendag 'Ik heb 3 weken geleden een nieuwe auto gekocht, BMW XM premium select. Ik voelde dat het stuur trilde op de snelweg en heb meteen een e-mail gestuurd naar de garage. Ik bracht de auto binnen, ze belden de volgende dag en kwamen erachter dat 2 velgen van de auto beschadigd waren en dat de garantie niet gedekt was, hun beweerden dzt ik ergens in de put hebt gereden terwijl dat het helemaal niet zo is. Toen ik het voertuig ging ophalen, zag ik op de parkeerplaats bij Anm Halen., een spijker in de band zitten en ik heb dit meteen gemeld. Na 50-60 km vertelden ze me dat de band meteen luchtloos was naar de eerste bandenwinkel en zij hebben het gerepareerd. Ons grootste probleem is dat ze me vertelden dat 2 van mijn velgen beschadigd waren en ik zei oké, bestel ze en de prijs was 4450 euro. De volgende dag maakte ik me zorgen en ging naar mijn vriend (hij heeft een bandenwinkel) en hij zette vier banden om en het trillen verdween. Deze onervarenheid van BMW maakte mij gek. Als ik de banden niet had vervangen, had ik voor niets 4450 euro voor de velgen betaald. Het probleem lag dus bij de banden en daar dekken ze nog steeds niets voor, ze zeggen dat het niet onder de garantie valt. Is zoiets mogelijk.? De klantenservice is verschrikkelijk, 0 punten en ik zal alle details erover op sociale media delen en ik zal ze vertellen dat zo'n schande niet kan gebeuren. Als grote garage zouden ze dit probleem moeten oplossen. De prijs van de auto is 140.000 euro.' en bovendien ga ik op vakantie, mijn tijd is beperkt, en ze zeggen dat de velgen zijn beschadigd (levertijd 5dagen) .4 nieuwe banden, probleem opgelost. en het kostte mij 2373 euro.' BMW moet hier als grote garage zijn verantwoordelijkheid voor nemen. En telefonisch is niemand bereikbaar (Managers), en als ze dat wel doen, blijven ze altijd staan. Ik zal hierover een afspraak maken met mijn advocaat en een strafrechtelijke klacht indienen. Ik heb alle gegevens en zelfs de foto's. Ik zal alle schande aan iedereen bekendmaken, vooral aan de BMW Garage HALEN.'!
AVOID THE HALEN BRANCH of BMW - TOTALLY DISHONEST.
Enquired as a serious buyer of a car they advertised. They put an option on it per my request; we were travelling far and we wished to purchase, but wanted to see it. They cancelled our appointment at the last minute citing sickness of staff and yet: 'noone else could see us'! They told us they would get in touch when they were 'better' & didn't respond to our question of when would someone be there to see us.
Now we see the car has disappeared from their website.
The staff were unprofessional, and strangely, communication is only via WATSAPP, no phone calls/no emails. We will be complaining about this unacceptable service to the main BMW office in Belgium. All the correspondence can be backed up by their ridiculous WATSAPP messages.
DO NOT TRUST THIS GARAGE.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.