Annadiva Lingerie & Badmode Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Anadiva geeft echt top service. Leveren snel, betalen je ook direct terug bij een retour, je kan ook Klarna gebruiken . Je krijgt degelijke uitleg. Mijn favoriete lingerie site ! Doe zo voort ❤️

Classificada 4 em 5 estrelas

Geen 5 sterren om de simpele reden dat reclame zegt, morgen geleverd maar na betaling wegens 2 artikelen duurde het paar dagen wat in principe niet erg is, behalve wanneer je op vakantie vertrekt tij... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

nog steeds niks ontvangen en ik ga zondag voor twee weken weg, dan kan ik niks ophalen, pakket is van DHL aan de Post gegaan maar in de pakketautomaat zit het niet

Classificada 5 em 5 estrelas

Ich empfehle annadiva gerne weiter Normalerweise schreibe ich keine Bewertungen aber in diesem Fall bei überwiegend schlechter Kritik über das Unternehmen schon. Habe am 3.8. meine Bestellung aufg... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa interior
  2. Loja de fatos de banho
  3. Loja de lingerie

Annadiva is een toonaangevend lingerie- en badmodebedrijf, gespecialiseerd in hoogwaardige lingerie en badmode voor iedere vrouw. In het uitgebreide assortiment vind je BH’s, bikini’s en badpakken in cupmaten van A tot en met N, zorgvuldig geselecteerd op pasvorm, kwaliteit en stijl. Annadiva biedt een brede keuze uit gerenommeerde merken zoals PrimaDonna, Marie Jo, Freya, Wacoal, Aubade, Empreinte en Beachlife. Naast lingerie en badmode heeft Annadiva ook een collectie nachtkleding, shapewear en sport-BH’s. Met een focus op pasvorm en persoonlijk advies helpt Annadiva vrouwen zich zelfverzekerd en comfortabel te voelen — iedere dag opnieuw.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

160 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

93 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Bezorgdienst liep foutief waardoor ik…

Bezorgdienst liep foutief waardoor ik pas na 1 week bericht ontving dat pakket onderweg was, waarna ik na 2 dagen melding kreeg dat ik mijn pakket rechtstreeks retour zou gestuurd hebben. Ik heb het echter nooit ontvangen.

25 de julho de 2026

Beste Evi,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat vervelend om te lezen dat de bezorging zo is verlopen. Op dit moment is het in het hele logistieke proces erg druk, waardoor er helaas ook meer ruimte is voor fouten. Dat maakt jouw ervaring natuurlijk niet minder vervelend en daarvoor bieden we onze excuses aan.

Zoals we ook persoonlijk hebben aangegeven, proberen we het pakket te onderscheppen zodat we het opnieuw naar je kunnen versturen. Daarbij zijn we helaas wel afhankelijk van de bezorgdienst.

We hopen dat je je bestelling alsnog snel in goede orde ontvangt!

Classificada 5 em 5 estrelas

alles fijn ingepakt en steeds geweldig…

alles fijn ingepakt en steeds geweldig servies

24 de julho de 2026

Beste Marie-Rose,

Hartelijk dank voor jouw review.

Met zorg ingepakt én met plezier verzonden. Geniet van je aankoop en hopelijk tot snel!

Prima donna Bh

Supersnelle levering, mooi verpakt!

20 de julho de 2026

Beste Maddy,

Hartelijk dank voor jouw review.

Soms zit het geluk in een mooi pakketje dat nét wat eerder op de mat ligt. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe Primadonna BH en zien je graag nog eens terug!

Classificada 5 em 5 estrelas

Duidelijke communicatie en snelle…

Duidelijke communicatie en snelle levering. Zeer tevreden!

10 de julho de 2026

Beste Marianne,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze communicatie en de snelle levering. Daar doen we het voor!

We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je snel weer terug te zien bij Annadiva.

Mooi aanbod en service

Een ruim aanbod aan grote cupmaten, net wat ik zocht. En een super snelle en vriendelijke service!

15 de julho de 2026

Beste E,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat fijn om te lezen dat je bij ons een ruime keuze aan grote cupmaten hebt gevonden. We vinden het belangrijk dat iedereen kan slagen voor lingerie en badmode die mooi zit én goed past.

Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer.

Classificada 4 em 5 estrelas

Duidelijke uitleg op de webiste over…

Duidelijke uitleg op de webiste over het product.
Duidelijke en correcte communicatie ivm levertermijn
Mooie verpakking
Kwalitatief product (in mijn geval badpak)

7 de julho de 2026

Beste Heidi,

Hartelijk dank voor jouw review.

We vinden het belangrijk dat iedere stap van de winkelervaring klopt: van duidelijke productinformatie en persoonlijk contact tot een mooie presentatie van de bestelling. Wat fijn om te horen dat je dit zo hebt ervaren en dat het badpak ook aan je verwachtingen voldoet.

Veel plezier met je aankoop!

Classificada 5 em 5 estrelas

nergens zo veel keuze voor prima donna…

nergens zo veel keuze voor prima donna in mijn maat.
En snelle levering

1 de julho de 2026

Beste Ann,

Hartelijk dank voor jouw mooie review.

Wat fijn om te lezen dat je bij ons zo’n ruime keuze aan Primadonna lingerie in jouw maat hebt kunnen vinden. We begrijpen hoe belangrijk het is om een mooie collectie te hebben waarin je de perfecte pasvorm kunt vinden.

Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!

Classificada 1 em 5 estrelas

Eigentlich ein toller Onlineshop mit…

Eigentlich ein toller Onlineshop mit großer Auswahl in allen Größen. Leider sind die Kosten für Retouren aus Deutschland viel zu hoch. Ich habe heute ein kleines Paket zurückgesandt, 11,99 € ohne Sendungsverfolgung. Mit Sendungsverfolgung hätte mich das knapp über 20 € gekostet. Ich hoffe nur, dass das Paket jetzt auch bei annadiva ankommt und eine zügige Rückerstattung auf meine Kreditkarte erfolgt.

8 de julho de 2026

Dear Stefanie,

Thank you for taking the time to share your feedback.

We completely understand that returning an item from Germany is not ideal and that the costs can feel high. We always try to be as transparent as possible and therefore clearly mention in our return information that return costs are the responsibility of the customer.

At the same time, we are continuously looking for ways to improve our services and make the shopping experience, including returns, as convenient as possible for our international customers.

We hope your return arrives safely and will make sure your refund is processed as quickly as possible once it has been received.

Thank you again for your feedback.

Leuke sport bh

Mooi artikel, snel verpakt, past perfect.

29 de junho de 2026

Beste Yvan,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat fijn om te lezen! Een goede pasvorm en comfort zijn natuurlijk extra belangrijk wanneer je lekker wilt kunnen bewegen en sporten.

We wensen je heel veel plezier met je aankoop en veel fijne sportmomenten.

Verkeerde maat geleverd

Verkeerde maat geleverd. Al verschillende emails gestuurd naar de klantenservice maar zonder resultaat

14 de junho de 2026

Beste Anaïs,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat vervelend om te vernemen dat je een verkeerde maat hebt ontvangen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We begrijpen goed dat dit frustrerend is, zeker wanneer je hierover al contact hebt gezocht en nog geen passende reactie hebt ontvangen.

Waarschijnlijk heeft dit in dit geval te maken met de UK/EU-maatvoering, waardoor er in de vertaling van de maat soms verwarring kan ontstaan. Uiteraard kijken we dit graag samen met je na om het goed op te lossen.

Mocht e-mailcontact niet goed voor je werken, dan kun je ons ook altijd even een WhatsApp-bericht sturen, daar helpen we je graag verder en pakken we het zo snel mogelijk op.

Classificada 1 em 5 estrelas

Mijn bestelling werd geplaatst op 15…

Mijn bestelling werd geplaatst op 15 juni en pas op 30 juni geleverd. Dit ging niet zonder slag of stoot: pas na meerdere mails kreeg ik bericht dat het pakket klaarstond. Afspraken rondom de verzendlink werden niet nagekomen (3 dagen vertraging) en de bezorging duurde daarna ook nog eens verschillende dagen.

Ondertussen uit wanhoop rechtstreeks bij PrimaDonna besteld en dat was er wél binnen 2 dagen.
Annadiva is helaas geen aanrader.

3 de julho de 2026

Beste Marie Louise,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat jammer om te lezen dat je bestelling niet is verlopen zoals je had gehoopt.

Op dit moment is het niet alleen bij ons drukker dan gebruikelijk, maar merken we ook vertragingen in het hele proces, van leverancier tot verwerking en bezorgdienst. Dit kan er helaas voor zorgen dat levertijden en communicatie soms langer duren dan je van ons gewend bent.

Dat neemt natuurlijk niet weg dat we ons best doen om alles zo goed en snel mogelijk te laten verlopen en alle bestellingen zorgvuldig te verwerken.

We vinden het jammer dat je ervaring hierdoor negatief is geweest en nemen je feedback mee om onze service verder te verbeteren.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede pasvorm! Snel en correct geleverd!

Ik had 4 badpakken met grote cup besteld. Ze passen alle 4 even goed en zijn mooi en kwalitatief. Keuzestress! Ik heb er 1 gehouden en de andere 3 teruggestuurd. Kon de zending volgen met Track & Trace. Zonet bericht ontvangen dat het pakket is aangekomen en de centen op mijn VISA worden teruggestort. Ben heel tevreden!

3 de julho de 2026

Beste Ann,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent over de pasvorm, kwaliteit en levering. Dat je uit vier mooie opties mag kiezen, is eigenlijk vooral een heel goed teken!

We wensen je veel plezier met je gekozen badpak en hopen je in de toekomst weer te mogen helpen bij het vinden van nog meer mooie favorieten.

Classificada 1 em 5 estrelas

Wilde mijn dochter verrassen met een bh…

Wilde mijn dochter verrassen met een bh voor haar verjaardag. 10 dagen voor haar verjaardag besteld en hij zou op voorraad. Er kwam niets vanaf drie dagen voor haar verjaardage gaan bellen en mailen . Telefonisch geen contact te krijgen per mail nou mevr u heeft het product op tijd in huis hij is al verzonden wat vreemd dat u hiervan geen track en trace hebt gekregen want hij is er uiterlijk morgen . Nou niets dus , weer gebeld ben ik gewoon voorgelogen product niet op voorraad geen idee wanneer het komt . Was goede klant kocht er alles , ze zou me netjes compenseren ik zou hierover een mail krijgen . Nou wat een geweldig gebaar ik krijg een kortingscode voor gratis verzenden . Nou gratia verzenden krijg je sowieso vanaf 70 euro en dat kost iedere fatsoenlijke bh minimaal . Je niets je schamen ben netjes en eerlijk tegenover je klanten lieg ze niet voor dat iets eraan komt de dag erop en dat het op
Voorraad is zoals op de website als dat niet zo is !!!

26 de junho de 2026

Beste Willemein,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat jammer om te lezen dat je ervaring rondom deze bestelling zo teleurstellend is verlopen, zeker omdat je iemand wilde verrassen met een verjaardagscadeau.

Door drukte en beschikbaarheid bij onze voorraad en leveranciers kan het helaas soms voorkomen dat een artikel toch niet direct leverbaar is, ook wanneer dit op dat moment wel als beschikbaar wordt weergegeven.

We vinden het erg vervelend dat de communicatie in jouw geval niet duidelijk en consistent is geweest. Dit nemen we serieus mee als feedback om onze processen en informatievoorziening te verbeteren.

We hopen dat we in de toekomst het vertrouwen kunnen herstellen en je alsnog een betere ervaring kunnen bieden. Mocht je dit verder willen bespreken, dan staat onze klantenservice uiteraard voor je klaar!

Top verzorgd

Voor de levering moet je altijd een beetje geduld hebben maar uit ervaring weet ik dat dit steeds goedkomt.
De goederen worden altijd met de grootste zorg ingepakt én je krijgt er altijd nog een leuke kortingsbon bij voor later nog te gebruiken. TOP !!!!

21 de junho de 2026

Beste Debbie,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat leuk om te lezen dat je de zorg en aandacht bij het inpakken waardeert en dat je ervaring in het algemeen naar wens is geweest.

Bedankt voor je geduld en we wensen je veel plezier met je aankoop!

Het product pastte niet

Het product pastte niet. De bestelling liet toch wel even op zich wachten. Ik heb het product terug gestuurd en ben benieuwd wanneer het bedrag terug op mijn rekening zal staan.

12 de junho de 2026

Beste Monique,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat jammer om te horen dat de maat uiteindelijk niet naar wens was. Mocht je in de toekomst opnieuw willen bestellen: we staan altijd klaar om mee te denken en maat- of productadvies te geven, zodat de kans op een goede match groter is.

Wat betreft je retour: je mag altijd gerust even een mail sturen naar onze klantenservice als je een update wilt over de status van de verwerking, dan kijken we het graag voor je na!

Classificada 3 em 5 estrelas

IK KREEG EEN KORTINGSCODE VOOR MIJN…

IK KREEG EEN KORTINGSCODE VOOR MIJN VERJAARDAG DIE BEPERKT GELDIG WAS, IK HEB HIERMEE EEN AANKOOP WILLEN DOEN MAAR DE COMPUTER GAF AAN DAT MIJN MAAT NIET BESCHIKBAAR WAS, DE WEEK NA VERVALDATUM VAN DE BON, WAS ALLES TERUG VOORRADIG... JAMMER VAN HET KADO DAT ER GEEN WAS...

28 de abril de 2026

Beste Annemie,

Dank je wel voor je bericht en het delen van je ervaring.

Wat jammer om te vernemen dat het op deze manier is verlopen met je verjaardagskorting en de beschikbaarheid van je maat. We begrijpen dat dit teleurstellend is.

Onze klantenservice kijkt graag met je mee naar wat er mogelijk is, dus neem gerust contact op!

Classificada 3 em 5 estrelas

Ik kreeg mijn badpak aan waar het…

Ik kreeg mijn badpak aan waar het bandje stuk was , ik heb het nu zelf genaaid, maar was toch een ontgoochelend.

Groetjes Fanny

2 de junho de 2026

Beste Fanny,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat jammer om te horen dat je je badpak met een beschadiging hebt ontvangen, dat is uiteraard niet de bedoeling en begrijpen we dat dit teleurstellend is, zeker als je dit pas na ontvangst ontdekt.

In dit soort gevallen raden we altijd aan om contact op te nemen met onze klantenservice. We kijken dan graag met je mee naar een passende oplossing en hadden dit graag voor je opgelost.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik bestel al enkele jaren mijn favoriet…

Ik bestel al enkele jaren mijn favoriet model van Marie Jo. Ze mailen je persoonlijk indien model niet meer in voorraad is.
Vlotte en correcte levering.

7 de junho de 2026

Beste Sara,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat leuk om te lezen dat je al zo lang trouw bent aan je favoriete model, dat zegt genoeg!

We wensen je veel plezier van je aankoop.

Classificada 1 em 5 estrelas

De streken van een diva. Koop er niet!

Op de website staat dat het artikel op voorraad is. Ik bestel het product rond de middag. Het wordt 1 week later geleverd.

Antwoors van Annadiva?
"We versturen alles in badges dus het kan nu eenmaal langer duren voordat je het product hebt."

Wel beste Annadiva, schrijf voortaan de waarheid op jullie website want het is behoorlijk ongepast om mensen iets voor te liegen.

Twee weken later heb ik mijn geld nog niet terug.

19 de maio de 2026

Beste Sien,

Hartelijk dank voor jouw review.

Het spijt ons dat de levering langer heeft geduurd dan je had verwacht. Op dit moment ervaren wij, samen met onze leverancier en bezorgdiensten, helaas vertragingen in het logistieke proces. Dit communiceren we zo goed en duidelijk mogelijk, zodat klanten hier vooraf rekening mee kunnen houden.

We begrijpen dat dit in jouw geval erg vervelend is geweest en dat je hierdoor teleurgesteld bent in de ervaring.

Wat betreft de terugbetaling: neem gerust contact op met onze klantenservice onder vermelding van je bestelgegevens. We kijken dit graag voor je na en helpen je hier verder bij.

Snel en efficiënt!

Omdat mijn aankoop snel en efficiënt is afgehandeld…. Top!

27 de maio de 2026

Beste Lieve,

Hartelijk dank voor jouw review.

Super dat alles snel en efficiënt is verlopen en je je bestelling zo vlot in huis had. Daar worden we blij van.

We wensen je veel plezier van je aankoop!