Heel fijn geholpen door de klantenservice toen het artikel onverwacht niet goed bleek te passen! Keurig advies hoe deze om te ruilen voor een andere maat, zonder extra kosten.
Het blijkt dat de retourzending voor eigen kosten komt. Dit moet je terugzoeken in de voorwaarde en staat nergens anders duidelijk aangegeven. Daarnaast was er bij mij geen optie tot omruilen, wat... Ver mais
Goede kwaliteit, ruime keuze en leuke aanbiedingen. Makkelijk te ruilen wanneer iets niet past of klopt. Altijd goede service. Helaas wordt DHL gebruikt die gerust het doosje voor de deur zet als zijn... Ver mais
Ik stelde een vraag aan de klantenservice en kreeg de volgende dag al een vriendelijk en positief antwoord terug — top service! De webshop biedt mooie aanbiedingen en aantrekkelijke deals. Wel één k... Ver mais
Annadiva is een toonaangevend lingerie- en badmodebedrijf, gespecialiseerd in hoogwaardige lingerie en badmode voor iedere vrouw. In het uitgebreide assortiment vind je BH’s, bikini’s en badpakken in cupmaten van A tot en met N, zorgvuldig geselecteerd op pasvorm, kwaliteit en stijl. Annadiva biedt een brede keuze uit gerenommeerde merken zoals PrimaDonna, Marie Jo, Freya, Wacoal, Aubade, Empreinte en Beachlife. Naast lingerie en badmode heeft Annadiva ook een collectie nachtkleding, shapewear en sport-BH’s. Met een focus op pasvorm en persoonlijk advies helpt Annadiva vrouwen zich zelfverzekerd en comfortabel te voelen — iedere dag opnieuw.
Australiëlaan 8, 5232BB, Den Bosch, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
I have been looking for good bikinis for ages and finally found what I was looking for. Also the customer service was always friendly and communicative. Clear recommendation.

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Primadonna BH na 3 maanden kapotte naden waardoor de beugel zichtbaar is naar mijn idee te dicht op de naad gestikt.
Na kontakt met de klantenservice moet ik foto’s insturen en allerlei vragen per mail beantwoorden, zodat degene bij de klantenservice wel kan beoordelen wat er mis is en ik vervolgens als antwoord krijg wat er verkeerd is gegaan. Haha het was de wasmachine volgens de mail.. Nou dame van Annadiva ik draag al 30 jaar prima donna gebruik waszakjes en heb dit nog nooit meegemaakt jullie maken je er wel heel goedkoop en makkelijk af door te zeggen dat de bh waarschijnlijk vast zat tussen het rubber. Gelukkig doet mijn wasmachine het al 15 jaar en dat zonder enig mankement of scheur in het rubber band! Klantenservice van Anna Diva ik hoop dat jullie baas eens met jullie mail gedrag gaat mee kijken want het is niet klantvriendelijk en zelfs beetje respectloos naar de klant. Bovendien bestaat er ook nog zoiets van ondernemers risico dan heb je niet alleen de lusten maar ook de lasten.
Bikini, badpakken, bh’s hier gekocht, nou echt niet meer.
Wat mij ook opvalt is dat ik soort gelijke klachten voorbij zie komen.

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Ik heb positieve ervaringen met mijn bikini-aanschaf bij Annadiva (meteen 2 bikini's aangeschaft!)
Betreft de maten vond ik het wel wat verwarrend (maar......eigenlijk is dit goed te lezen, want de info staat wel op de site), waardoor er wat bikini's heen en weer zijn gegaan tot ik de goeie maat had!
De bikini's zitten prima, nu nog het draagcomfort/kwaliteit na gebruik gaan ervaren op de zomerse dagen ;).
De bestellingen zijn netjes ingepakt bezorgd, meestal direct de volgende dag. Dit gaf ruimte om de verschillende maten goed te kunnen passen.
Met het vooruitbetalen van bestellingen zijn het wel forse uitgaven ;), maar ik heb hier voor gekozen omdat de pasvorm mij goed beviel. Misschien dat voor de betalingsvorm nog een andere optie toegevoegd zou kunnen worden?
Ik heb verschillende mails ontvangen van Annadiva i.v.m. de maatvoering en ik ben ook nog gebeld (kon helaas niet opnemen). Er is een tip gegeven voor de retouren, zodat de retourkosten teruggedrongen konden worden! Thanks voor de tip.
Verder is de terugboekingen van de betalingen prima verlopen, betalingen stonden weer vlot op mijn rekening.
Ik ga t.z.t. zeker kijken voor de aanschaf van nieuwe BH's!

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Top , optijd geleverd zit perfect is super zachte stof en zit heerlijk ik raad dit aan de maat klopt ook echt goed!

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Koop hier echt nooit! Super dure sport bh gekocht van €80 10x gedragen en finaal kapot. Opgestuurd en daarna krijg je dood leuk het antwoord dat ze er niks mee doen want het lag aan het verkeerd aantrekken of dragen???? Komen ze met een kortingscode van 10% echt een lachertje!!! Doe hier echt geen bestellingen ze verkopen troep voor een hoge prijs

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Al vaker BH's online besteld, ik was niet zeker over de (Engelse) maatvoering, daarom gebeld. Er wordt ook telefonisch uitgebreid de tijd genomen om goed te adviseren. Afgelopen vrijdag 2 prachtige bikini's gekocht in de winkel. Uiterst vriendelijk, vakkundig en klantgericht geholpen. Fantastische service. Ik en mijn zussen komen zeker terug.

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Super snelle service, nette levering, alles vlot qua afhandeling.

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Als je Europese maten besteld krijg je UK maten. En dan krijg je niet de Europese maat die je hebt besteld.
Bij iedere andere webwinkel van dit merk krijg je de Europese maat zoals je hem besteld maar bij Annadiva krijg je de verkeerde maat. Vervolgens neem je contact op en dan blijven ze stug volhouden dat je zelf de retourkosten moet betalen ook al hebben hun 3 verkeerde bikinimaten opgestuurd. Ik vind het werkelijk schandalig.
1x besteld maar NOOIT MEER.

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Na het lezen van wat reviews op deze site, toch een schrik opgedaan. Deze was blijkbaar niet nodig want het pakje was na een dag al geleverd. De producten zijn top en vallen precies op maat! Heel blij mee.

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Ik had via de website twee strapless bh's besteld maar de cup was te groot. Naar de winkel in de Utrechtsestraat geweest daar hadden ze deze bh's niet maar voor de maat een normale bh gepast. Met deze maat in de winkel weer nieuwe strapless besteld en de volgende dag al binnen. Zitten perfect! Fijne verkoopster, kundig en geven goed advies.

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Super fijn telefonisch geholpen! Advies gekregen over welke maat voedingsbh ik zou moeten bestellen. Zit echt als gegoten!! Heel erg blij mee :)

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Pakketje was zoekgeraakt, na enig gedoe met DHL uiteindelijk door Annadiva netjes opgelost

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Ik ben al jaren klant bij Annadiva en altijd zeer tevreden geweest, zowel van de producten als van de klantendienst. Spijtig genoeg heb ik deze keer een zeer slechte ervaring gehad. Een BH die ik had besteld is na een half jaar al stuk (beugel door stof gescheurd). Aangezien ik investeer in kwaliteitsvolle BH's en er dus niet een hele kast vol heb, heb ik de scheur zelf hersteld, maar wel een mail naar Annadiva gestuurd omdat het naar mijn mening niet zou mogen dat een BH van 80 euro na een half jaar als stuk gaat. Na veel over en weer gemail, is het besluit dat de garantie is vervallen omdat ik de BH zelf heb hersteld en ze dus niets voor mij kunnen betekenen. Nou bedankt!

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Zeer slecht. Een bh besteld, op 16 januari. Pas op 21 januari krijg ik te horen dat de bh niet leverbaar is. Oké kan gebeuren, krijg je een cadeaubon van €10 voor het ongemak, leuk denk je dan, maar moet je minimaal €70,- besteden. Toen ik mailde waar mijn geld bleef, stond het plotseling op mijn rekening en mailden ze terug dat ik het vast over het hoofd had gezien. Nou nee duhhh, je kunt gewoon de datum zien het was pas overgemaakt toen ik erom vroeg. Nooit weer!

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Ondanks de negatieve ervaringen toch bikini’s besteld via de website. Had meerdere besteld om te passen en te kijken welke het beste zat. Op de website staat duidelijk vermeld dat het door sommige artikelen een paar dagen langer kon duren voordat het binnen was.
Na het passen de bikini gehouden die goed zat en de rest retour gedaan. Heb de bikini inmiddels aardig vaak gedragen en ben er nog steeds heel blij mee! Prachtige bikini en blijft (tot nu toe) erg mooi!
Allereerst wat een leuke bikini's hebben ze bij Annadiva. Helaas paste de bikini bij mij niet goed, maar retourneren was geen probleem. Met het retourneren liep ik even vast en heb ik een mailtje gestuurd. Wat een service dat Annadiva gelijk (op eigen initiatief) telefonisch contact zocht om mij verder te kunnen helpen. Ook later heb ik nog contact gehad over mijn retour en kreeg ik heel snel een antwoord en werd ik zeer goed geholpen.
Ik kan Annadiva zeker aanraden, allereerst door de leuke lingerie en bikini's die zij hebben en ten tweede omdat ze echt een topservice hebben!
Helaas geen kerstkado! Bestelling geplaatst 5 werkdagen later verstuurd. DHL heeft het aan de deur bezorgd maar was niet thuis.
Meteen contact opgenomen. Reactie; edankt voor jouw bericht.
We hebben het even voor je nagekeken en we zien dat DHL het pakket aan de deur heeft bezorgd.
Zie screenshot.
Mocht je verder nog vragen hebben dan horen we dat graag.
Dus tja en nu? Nogmaals een mail gestuurd geen reactie 2 dagen later maar gebeld. Ze gaan het uitzoeken. Geen reactie, nog even een kort e-mailtje gestuurd.
Het bedrag hoeft niet betaald te worden is de oplossing.
Ik had alleen verwacht dat ze mijn bestelde artikelen nog op tijd zouden opsturen maar dan via een andere postorder bedrijf.
Stop met DHL! Ik zie hier meerdere klachten.
Helaas zit ik zonder kerstkado

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Bestelling gedaan voor mijn vrouw haar 42e verjaardag...als verrassing uiteraard. Ik dacht doe maar meteen een luxe kadoverpakking erbij want dat maakt het helemaal af. Helaas was het nachtjurkje te klein dus moest het retour. Ik had vooruitbetaald via Riverty. Helaas bij een retour 4,95 retourkosten en de kadoverpakking (gewoon een doosje met een strik) mee retour gestuurd want daar heeft ze dan ook niks aan. Van Riverty een bedrag retour gekregen dat 14 euro lager was dan de aanschaf. Op de website van Annadiva staat dat wanneer de complete bestelling retour gaat de verzendkosten van de "heenreis" terug worden betaald (je betaalt immers een euro meer voor retour en dat wordt keurig netjes ingehouden van je vooruitbetaalde bedrag). Helaas, wordt niet meer gereageerd op mijn email. Dus vrouw geen kado, verpakking t.w.v. 5,95 mee teruggestuurd om "alles" retourgestuurd te hebben en geen restitutie van de verzendkosten.....ook niet na meermaals emailen. Eerste keer voor mij Annadiva en meteen de laatste. Mijn vrouw had een eigen Annadiva account maar is ook meteen genezen...doen ze goed!

Artikel niet ontvangen
Bij opmerkingen voor dhl gedaan kloppen bel is kapot en de hele dag thuis op mijn pakketje gewacht en volgens dhl werd er niet open gedaan en hebben ze het pakketje buiten neerget die er dus niet stond
Echt belachelijk hoe er met bestelde spullen word omgegaan

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Heb een bestelling retour gestuurd in het retoursysteem van Annadiva. Pakket heeft een wazige status in het systeem van DHL. Annadiva op de hoogte gesteld en zij beweerden dat ze het pakket niet hebben ontvangen (waar ik mn vraagtekens nu bij heb na het lezen van meerdere reviews ???) Daarom hebben zij een onderzoek aangevraagd bij DHL nadat ik zelf ook contact had gehad met DHL . Om kort te gaan, pakket is vermist en Annadiva biedt mij aan om de helft te vergoeden en de andere helft van de nota (van 165 euro) dien ik te betalen. Hier ga ik natuurlijk niet mee akkoord.
Nu lees ik in de reviews hier dat het veel vaker voorkomt dat Annadiva retourpakketten niet ontvangt. Maar in hun reactie op andere reviews (4 april 2021, 19 sept 2022, 2 mrt 2023, 17 aug 2023) lees ik dat ze alsnog 100% vergoeding aanbieden. Annadiva, waarom verschil in cliënten, waarom verschil in reageren via de mail of op reviews? Van mijn rechtsbijstandverzekering heb ik te horen gekregen dat wanneer een webshop een contract heeft met een verzender, de webshop ook verantwoordelijk blijft voor de retour. Een webshop kan zich daar tegen verzekeren bij de verzender, maar als de webshop dat niet doet, is het belachelijk om de schade op een particulier te verhalen.
Oja en ze hebben me wel een rechtsverklaring in laten vullen terwijl ze wisten niet verzekerd te zijn tegen deze schade...???? Ook erg dubieus!!!!
Case number: 30596600
UPDATE: vanochtend een mail ontvangen van Annadiva dat het verschil uitmaakt dat mijn pakket retour is gegaan met DHL (welke service ze aanbieden op hun eigen site) of met UPS. Grappig is wel dat in al die andere gevallen dat er met UPS verzonden werd, volgens de reviews ook door Annadiva in eerste instantie niet werd vergoed , wilden ze ook de verantwoordelijkheid bij de klant leggen.
UPDATE 2 na onderstaande reactie van Annadiva: zoals jullie kunnen lezen in onderstaande bericht, zijn ze niet bereid tot verantwoordelijkheid nemen. In hun mail die ze benoemen, geven ze te kennen wat ik hier eerder schreef. Het maakt dus voor jou als klant uit of je met DHL verstuurt of met UPS (vanuit de ogen van Annadiva). Mochten ze alsnog verantwoordelijkheid nemen, zal ik dit ook zeker vermelden.