Appelhoes Opiniões 3723

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Appelhoes had een superleuke kleedjesdagaktie op Koningsdag, heb daar een mooi Apple Watch horlogebandje gekocht van 80 voor 10 eur, ben er superblij mee. Enige rare was dat er overal op de site stond... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Prima spullen voor een prima prijs, en eigenlijk tot nu toe heel tevreden. (Stuk of 4 bestellingen over de afgelopen paar jaar) Maar afgelopen bestelling werd pas op maandag verzonden, terwijl ik vr... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Stelletje oplichters! Sturen niet het juiste product. Stuur je het terug word er gezegd dat er flinke beschadigingen op zitten. 30% van je aankoop bedrag kwijt. Klantenservice grof en asociaal. Lij... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Appelhoes is altijd goed. Bestel er meestal de hoesjes voor laptop, telefoons. Nooit slecht altijd goed. Prijs kwaliteit verhouding prima. No nonsens bedrijf

Informações sobre a empresa

1. Loja de telemóveis

Appelhoes heeft voor al uw draagbare Apple producten een passende hoes! Heb je vragen over een bestelling, een retour of anderzijds? Neem contact met ons op via WhatsApp, telefoon, email of contactformulier op onze website!

Informações de contacto

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

4 mil opiniões

Respondeu a 74% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Perfect beschermings glas en…

Perfect beschermings glas en telefoonhoes. Blij mee!

Beste Bianca,

Fijn om te horen dat de order naar wens is verlopen!

Topbedrijf

Oplader besteld en supersnel geleverd, helemaal top…..
Prima service, ook bij het beantwoorden van vragen e.d.

10 de maio de 2026

Beste Kees,

Fijn dat alles naar wens is verlopen!
Veel plezier met de order!

Classificada 5 em 5 estrelas

Precies zoals ik het verwacht had en…

Precies zoals ik het verwacht had en super handig dat het met een magneet werkt. Makkelijk over te zetten

5 de maio de 2026

Beste Albert,

Fijn om te horen dat alles naar wens is.
Veel plezier met de order!

Satechi Cubedock met SSD

Heb een Satechi Cubedock gekocht. Was bij Applehoes een stuk goedkoper dan elders.
Volgende dag in huis dus ik ben happy!

2 de maio de 2026

Beste Wam,

Fijn om te horen en bedankt voor het compliment!

Classificada 4 em 5 estrelas

Prima spullen voor een prima prijs

Prima spullen voor een prima prijs, en eigenlijk tot nu toe heel tevreden.
(Stuk of 4 bestellingen over de afgelopen paar jaar)
Maar afgelopen bestelling werd pas op maandag verzonden, terwijl ik vrijdag had besteld. Ben ik niet van ze gewend

Beste Casper,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte bereikbaarheid. Onvolledige uitleg.

Slechte bereikbaarheid zowel per email als telefonisch. Uitleg na retour onvolledig!
11 mei,bedankt voor uw bericht per mail. Zijn nu tevreden over de afhandeling. Met vr groet fam de Jager.

Beste Ineke de Jager,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. We begrijpen niet helemaal waar dit vandaan komt. Aangezien wij zien dat uw retour netjes is afgehandeld en uw vragen zijn beantwoord. Indien u dit nog wenst toe te lichten, kan dat eenvoudig in het contact dat we al hebben. Bedankt alvast.

Stelletje oplichters

Stelletje oplichters!
Sturen niet het juiste product. Stuur je het terug word er gezegd dat er flinke beschadigingen op zitten. 30% van je aankoop bedrag kwijt. Klantenservice grof en asociaal. Lijken geen interesse te hebben om je op een goede manier te helpen.
Absoluut geen aanrader

Beste Sabrina,

U heeft deze twee producten besteld en kwam er na verloop van tijd achter dat dit niet samen ging. Vervolgens heeft u contact hierover opgenomen met ons.

U heeft het vervolgens geretourneerd aan ons terwijl het hoesje duidelijk gebruikt was. Dit heeft u ook duidelijk kunnen zien op de foto's die we hebben meegestuurd. Wij vinden het erg coulant van onszelf dat we u alsnog 70 procent vergoeden terwijl wij met een defect product zitten en dus kunnen weggooien.

U heeft de zending inderdaad op dezelfde manier teruggestuurd als dat het naar u is verzonden. Maar daar wel het verkeerde label voor aangeschaft. Vooraf wordt ook duidelijk aangegeven dat u zelf verantwoordelijk bent voor het juiste label. En indien u twijfels hierover heeft kunt u dit uiteraard navragen.

U heeft het hoesje gebruikt en wilde het niet meer omdat u erachter kwam dat de powerbank in combinatie niet ging werken. We hebben vooraf aangegeven dat het zeker retour kan, mits producten ongebruikt zijn. En dat zijn ze duidelijk niet.

Dus het zou ook vriendelijk zijn als u de waarheid in uw review zet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Oplettend bij de bestelling aangezien…

Oplettend bij de bestelling aangezien wij een verkeerde screenprotector besteld hadden bij een andere beschermhoes!!

7 de maio de 2026

Beste Mariken,

Fijn dat we het zo hebben kunnen oplossen.

Prima winkel

Prima levering

Beste Henk,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Mooi produkt

Mooi produkt, gevonden op de overzichtelijk website. Levering snel en correct.

5 de maio de 2026

Beste Frans,

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen, bedankt voor het delen van uw ervaring met ons.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestelling plaatsen en de volgende dag…

Bestelling plaatsen en de volgende dag in huis. Zij doen wat ze beloven, duidelijke communicatie zonder poespas.
💯tevreden.

Beste M,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring!

Rhinoshield Screenprotector

Rhinoshield Screenprotector voor iphone 11, top product, makkelijk te installeren.
Snel geleverd.

6 de maio de 2026

Beste Jordi,

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen, veel plezier met de order!

25 de abril de 2026

Beste Joost,

Dank voor het delen van uw ervaring!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede communicatie en nette aflevering

Goede communicatie en nette aflevering. Het product is door de heldere site goed besteld

22 de abril de 2026

Beste Cees,

Appelhoes B.V.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.