Arvingen Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

I bought the Stokke Tripp Trapp high chair and was really pleased with the whole experience. The price was better than other retailers I compared before buying, which made the decision easy. On top of... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode priser og mega hurtig levering! Bestilte en Tripp trapp stol med new born sæt tirsdag eftermiddag, og allerede torsdag middag var pakken fremme. Derudover sparrede jeg en masse penge grundet d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Imponerende engageret professionelt og hjælpsomt personale og værksted. Købte for 3 år siden en babyzen YOYO2 klapvogn og den har fungeret som ønsket indtil der kom vanskeligheder med sammenklapn... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte den smukkeste, gule Tripp Trapp højstol og dagen efter var den klar til afhentning. Så imponerende hurtig ekspedition og levering. Handler helt sikkert hos Arvingen igen

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda infantil
  2. também em
  3. Loja para bebé

Escrito pela empresa

Bestillinger som modtages på hverdage før kl. 12.00 bliver afsendt samme dag. (Dog vil der forekomme længere leveringstid under udsalg og kampagner) Tilfredshedsgaranti Det kan være svært at vurdere en vare ud fra billeder, så har du købt en vare som ikke lever op til dine forventninger, giver vi fuld returret indenfor 14 dage. Ring til os På hverdage mellem 10.00 og 17.00 er vi næsten altid at fange på vores telefon 60633006 hvis du har spørgsmål til størrelser, levering eller andet. Om Arvingen Arvingen åbnede den 1. januar 2005. Hos os finder du lækkert børnetøj, børnesko, Bugaboo komivogne og Maclaren klapvogne. Du kan altid komme i kontakt med os enten via mail eller telefon. Intet spørgsmål er for lille eller for stort.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

46 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Imponerende engageret professionelt og…

Imponerende engageret professionelt og hjælpsomt personale og værksted.
Købte for 3 år siden en babyzen YOYO2 klapvogn og den har fungeret som ønsket indtil der kom vanskeligheder med sammenklapningen.
Arvingen tog strakt fat som ovenfor anført om problemet og ordnede vognen, så den fungerer ny som ny og for blot 300 kr selvom garantien er udløbet.
Handler naturligvis gerne der igen
Jeanne Molin

20 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig service ift reklamation

Jeg købte i januar en Konges Sløjd ulddragt til min datter, som hun kunne bruge udenfor og til bl.a. at sove i. Efter den var på 1 gang var det hele et stort fnuller. Både dragten og os som holdte hende, når hun havde denne ulddragt på. Vi vaskede den en enkelt gang på et uldprogram, men kom ikke det til livs. Pædagogerne nævnte det også ovre i vuggestuen, at det var en træls dragt når det var fnuller hver gang. Derudover var pasformen heller ikke tip top. Ombukket der skulle dække fødderne passede simpelthen ikke. Se billeder nedenfor.
Skriver til kundeservice og får afvide at vi kan bruge en fnugrulle hver gang og at dragten er lavet af opkradset uld. Dette står der ikke info om på hjemmesiden. Synes normalt aldrig jeh har problemer med uld til mine børn og at det fnuller i dette omfang. Ift pasformen får jeg bare afvide, at alle børn er forskellige ift hoved og fødder. På trods af, at den er købt ift hendes str.
kender normalt kun Konges Sløjd for god kvalitet jeg har brugt gang på gang. Men synes denne “service” igennem Arvingen er under al kritik og ligefrem flabet. At man kan bruge en fnugrulle hver gang er jo ikke løsningen på dette problem. De vil ikke godtage reklamationen. Det er 1 gang jeg reklamerer for børnetøj og arbejder da selv i tøjbranchen og ved hvilke krav tøj skal leve op til.

10 de maio de 2024
logótipo da Arvingen

Resposta da Arvingen

Hej Sofie Baagøe Hansen.

Jeg beklager vi ikke kunne godkende din reklamation. Jeg synes på ingen måde vi er flabet, men har taget din henvendelse seriøst.

Vi skriver opkradset ud fnuller og har sendt dig et screenshot fra google når der søges på dette så du kan se det ikke er noget vi finder på.

Vi har ikke skrevet du skal bruge en fnugrulle hver gang, som du nævner her, men har foreslået det som en løsning. Vi beklager at du har tolket denne sætning som hver gang da vi jo netop skrev det som svar på din mail ” Det bør heller ikke være nødvendigt hver gang”.

Vi har sendt dig billeder af KS dragten sammenlignet med den bedst sælgende Joha natdragt med ombuk og de er helt samme størrelse i ombukket og vi har ikke hørt fra andre omkring pasform. Så at den ikke passer ser vi desværre ikke som en reklamation.

Vi har ikke skrevet opkradset uld i teksten på produktet da vi i overskriften kalder det ”fleece” som er normalt i branchen, hvilket vi også har mailet til dig selvom du selv er i branchen.

Glad og tilfreds

God og hurtigt forsendelse. God og enormt hurtig kontakt til kundeservice ved behov. Fik svar nærmest med det samme!

15 de novembro de 2023

Venlig ekspedient

Vores Bugaboo, som er købt i Arvingen, knækkede holderne til kalechen. Vi købte nye holdere og ekspedienten hjalp med at sætte dem på. Hun var så sød, at fortælle (på en god måde), at det var tid til at skifte vores kaleche til vinterudgaven. Vi anede ikke, at der var forskel. Rigtig god service :)

25 de outubro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Meget tilfreds med deres kundeservice!

Meget tilfreds med deres kundeservice!
Bestilte sengetøj fra konges sløjd til en god pris. Desværre var hovedpude betrækket og sengetøjet forskellige farver. Arvingens kundeservice var rigtig god og de tog min henvendelse seriøst og vi fandt en god løsning! En shop jeg bestemt vil handle fra igen! :)

14 de setembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Super service! Jeg havde bestilt nye håndtag til min bigaboo barnevogn men grebene passede ikke. Så tog ind til butikken og fik hjælp. Viste sig at lige præcis min model brugte håndtag fra en nyere model grundet produktionstidpunkt af barnevognen.

7 de setembro de 2023

Godt køb hos Arvingen

Mine døtre har meget specifikke ønsker til deres tøj, og jeg har søgt nettet tyndt efter gymnastikdragter til dem. Jeg fandt dem hos Arvingen - og til en god pris og med fri fragt. Dragterne var fremme to dage efter. Alt i alt en super god oplevelse at købe hos dem :-)

29 de agosto de 2023

Bedste service nogensinde

Helt klart den bedste service, jeg nogensinde har fået! Tusinde TAK til Morten, som var så hurtig om at reagere! Det bliver ikke sidste gang, at jeg handler hos jer. Jeg har allerede meldt jeres gode service ud til familie og bekendte!

31 de agosto de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Yderst serviceminded og kompetent…

Yderst serviceminded og kompetent personale i både butik og webshop! Vi fik stjålet vores klapvogn og skulle i hast have en ny grundet rejse. Arvingen gjorde ny vogn klar til afhentning hurtigt og alt var samlet efter aftale og vi blev fint informeret. Stor tak!

10 de agosto de 2023

Fantastiske, lynhurtige Morten!

Var inde på Arvingen.dk for at bestille nogle lagner. Der var så en anden kunde der var hurtigere end mig, så da jeg er klar til at betale, er den ene størrelse pludselig udsolgt. Jeg ringer til Arvingen.dk og får fat i Morten (mener jeg han hed). Han tjekker først butikken, dernæst kælderen, hvor han så finder det lagen jeg skal bruge. Efter halvandet minut, kan jeg opdatere siden og tilføje lagnet til min ordre igen. Sikke en service! TAK til Morten!
Og fik oveni købet fri fragt, da jeg tilmeldte mig deres nyhedsbrev 🙏🏻
Her handler jeg helt sikkert igen!

27 de junho de 2023
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais