Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har bestilt fra Arvingen 2 gange online og begge har været rigtige gode oplevelser🌸✨ Skønne varer til gode priser. Hurtig levering og meget fint og personlig præg på pakke-indpakningen. Kan kun v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Imponerende engageret professionelt og hjælpsomt personale og værksted. Købte for 3 år siden en babyzen YOYO2 klapvogn og den har fungeret som ønsket indtil der kom vanskeligheder med sammenklapn... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

handlede lidt sko og strømpebukser hos Arvingen og fik det hurtigt leveret. Ingen bøvl med levering eller størrelse, kvalitet eller deslige. Ganske tilfreds specielt fordi det var varer der var sat me... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Skulle købe Connetix kuglebane til min datter til jul. Den var udsolgt alle steder, men arvingen opdaterede mig pr. Mail hver gang der var nyt om at produktet muligvis kunne nå frem i tide. Den nåede... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda infantil
  2. Loja para bebé

Escrito pela empresa

Bestillinger som modtages på hverdage før kl. 12.00 bliver afsendt samme dag. (Dog vil der forekomme længere leveringstid under udsalg og kampagner) Tilfredshedsgaranti Det kan være svært at vurdere en vare ud fra billeder, så har du købt en vare som ikke lever op til dine forventninger, giver vi fuld returret indenfor 14 dage. Ring til os På hverdage mellem 10.00 og 17.00 er vi næsten altid at fange på vores telefon 60633006 hvis du har spørgsmål til størrelser, levering eller andet. Om Arvingen Arvingen åbnede den 1. januar 2005. Hos os finder du lækkert børnetøj, børnesko, Bugaboo komivogne og Maclaren klapvogne. Du kan altid komme i kontakt med os enten via mail eller telefon. Intet spørgsmål er for lille eller for stort.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 5 em 5 estrelas

Yderst serviceminded og kompetent…

Yderst serviceminded og kompetent personale i både butik og webshop! Vi fik stjålet vores klapvogn og skulle i hast have en ny grundet rejse. Arvingen gjorde ny vogn klar til afhentning hurtigt og alt var samlet efter aftale og vi blev fint informeret. Stor tak!

10 de agosto de 2023

Fantastiske, lynhurtige Morten!

Var inde på Arvingen.dk for at bestille nogle lagner. Der var så en anden kunde der var hurtigere end mig, så da jeg er klar til at betale, er den ene størrelse pludselig udsolgt. Jeg ringer til Arvingen.dk og får fat i Morten (mener jeg han hed). Han tjekker først butikken, dernæst kælderen, hvor han så finder det lagen jeg skal bruge. Efter halvandet minut, kan jeg opdatere siden og tilføje lagnet til min ordre igen. Sikke en service! TAK til Morten!
Og fik oveni købet fri fragt, da jeg tilmeldte mig deres nyhedsbrev 🙏🏻
Her handler jeg helt sikkert igen!

27 de junho de 2023

Fantastisk service!

Super service!
Købte en pusletaske igennem Arvingen, som gentagende gange gik i stykker. Jeg skrev til kundeservice og modtog nye remme og en ny pusletaske. Høflig og fremragende kundeservice som var effektive og løsningsorienterede - muligvis bedste service jeg nogensinde har modtaget.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos Arvingen!😊 Tak for hjælpen!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13 de abril de 2023

Super service. ❤️

Skulle modtage min nye vugge med motor fra moonboon med gls til pakkeshop. Men butikken tog ikke imod pakker der vejet for meget , så den kom tilbage til arvingen samme dag som levering dato så ringede de for butikken for at høre om de ikke bare skulle køre den hjem til min adresse. Hold kæft det kalder jeg service . Fanme god stil. Vuggen er genial og forhåbligt får jeg flere timer søvn om natten .

7 de março de 2023

Varmt anbefalet!

Skrev en enkelt gang til dem på facebook og fik svar stort set med det samme.
Mine ordre er altid blevet afsendt og ankommet lynhurtigt! Desuden har de de bedste priser!
Jeg er 100% tilfreds :)

2 de março de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk god service og hurtig…

Fantastisk god service og hurtig levering🙏🏻nem og overskuelig hjemmeside, absolut ikke sidste gang jeg handler her. (Har været i den fysiske butik mange gange også på Østerbro, også er besøg værd)

27 de fevereiro de 2023

God kundeservice

God kundeservice. :-)

Jeg havde bestilt en hue til min søn, men fik desværre leveret en forkert. Skrev en mail samme aften, og næste formiddag var den rigtige hue allerede på vej, og jeg fik til og med lov at beholde den forkerte varer.

26 de janeiro de 2023

Super service.

Købt en kjole til min datter til julefest (imorgen ) i børnehaven,
Men desværre havde jeg fået den forkerte str med hjem.
Ringet til butikken og de sagde de vil komme hjem til mig og bytte kjolen, bor ca 15-20min væk fra butikken.
Det er virkelig en god service*********

19 de dezembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

købte 1 magna-tiles dino sæt og 1…

købte 1 magna-tiles dino sæt og 1 connetix kuglebane udvidelse
hurtigt levering og varen lever op til hvad jeg ønskede, drengene bliver så glade når julemanden leverer deres ønsker på søndag

12 de dezembro de 2022

Kan man give 10 stjerner

Får alle mine anbefalinger.
Havde modtaget en varer med hul i og der kom med det samme en ny afsted til mig.
Hurtig svartid på deres kundeservice.
Handler helt sikkert her en anden gang.😊⭐️

27 de outubro de 2022

Super god service

Skulle bruge en highwaykick 1 til fødselsdagsgave
1 okt. Bestilte varen 29 sept. Den nåede allerede frem med GLS indenfor 24 tim. takket være en rigtig god og hurtig kundeservice.
Fødselsdagen er reddet, tak for det👍👌

30 de setembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice.
Jeg købte en ulddragt som er gået i stykker efter kort tid, og virksomheden påstår at det er mig der har ødelagt den på trods af den altid er vasket på de rigtige anvisninger og ikke er nået at blive brugt særlig meget.
Ingen hjælp at hente og bare penge ud af vinduet.

26 de agosto de 2022
logótipo da Arvingen

Resposta da Arvingen

Hej Anne Stæhr Borup.

Jeg beklager du synes det er dårlig kundeservice at din reklamation blev afvist.

Du har købt en tyk Joha ulddragt i januar 2022 som du skriver også er brugt tilbage i januar 2022.

Nu har du i august 2022 sendt billeder efter vask hvor dragten er fyldt med maser af huller vilkårlige steder.

Vi har kontaktet Joha som vi plejer og de er ikke i tvivl om det ikke er en produktionsfejl og derfor ikke dækket.

Derfor har vi afvist reklamationen men tilbudt dig en ny til 50% af prisen, men det ønsker du ikke.

Rigtig god service

Rigtig god service. Jeg bestilte en vare, som desværre havde en fejl. Jeg skrev til dem og de reagerede super hurtigt og sendte mig en ny, som kom få dage efter. Jeg er meget tilfreds med min oplevelse.

14 de julho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Personlig ombytning af Morten på hjemadressen

Fik et børnetelt i gave af en tante til min datter, hvor top-stangen uheldigvis var lidt svag i leddet. Den knækkede. Morten bestiller en ny og leverer den personligt på hjemadressen. Det er jo fuldstændig vanvittig god service. Morten og co fortjener mindst 10 stjerner og en kæmpe hånd. Sikke en ildsjæl. Tak!

1 de junho de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais