I came home from Crete with a broken suitcase. I opened a case and got a quick response. On 19.9.2025 I received confirmation of the case from customer service with a message that I would receive comp... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Idag rejste hele familien til Malta med afg København kl 7 , vi var klar til afgang ca 120 feriestemte passagerer da der kom en melding fra cockpittet at - pilotens kone var gået i fødsel og derfor må... Ver mais
Den dårligste selskab vi nogensinde har fløjet med. Der var absolut ingen ben plads, folk stod op hele vejen ned gennem flyveren til Grækenland. På hjem turen var der utrolig meget uro af alle passage... Ver mais
Vi fløj med Atlantic Airways den 22.11.24 med 7 timers forsinkelse. Har forgæves forsøgt at kontakte selskabet for kompensation. Vi optog kaptajnens meddelse omkring årsag til forsinkelse. Ingen de-i... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Københavns Lufthavn 2, 2770, Kastrup, Ilhas Faroé
- www.atlantic.fo
Intransparent and Rude
Beware of misleading, fraudulent practices. Customer support being rude and ignoring answers. After changing flights an absolutely inappropriate fee was charged that was at no point mentioned during the process. Absolutely no ownership. They seemingly know they can get away with it and they don't seem to care at all.
En service i verdensklasse
Min veninde og jeg skulle en uge til Gran Canaria med Atlantic Airways, hvor servicen simpelthen var i top. Specielt på vores hjemtur oplevede vi et personale i verdensklasse.
Vi var begge blevet ramt af madforgiftning og brækkede os på skift samtlige 5,5 timer på flyet. Stewardesserne var omsorgsfulde og kom med vand og juice til os. Den gode service gjorde en ret hård tur en tand mere overskuelig. Mange tak til det gode mandskab. Det bliver ikke sidste gang vi rejser med jer.
Helst verdens arroganteste flyselskab
Helst verdens arroganteste flyselskab - har mellem meget liden og ingen anelse om, hvordan man behandler deres kunder 👇🏿
Kundeservice burde være eneste punkt på deres næste stormøde🫵
Ødelagt bagage
Har nu siden d.14.9.22 haft korrespondance med Atlantic vedr. en ødelagt kuffert.
Først en mail om at skaden er anmeldt for sent, på trods af det blev anmeldt ved ankomst til destination.
Mail tilbage til Atlantic, først derefter bliver der udarbejdet en PIR rapport, med besked om at I kun dækker kr. 700.- , på trods af at Montreal konventionen siger I har erstatningspligt op til kr. 10000.-
Da jeg klager over dette, ny mail med besked om at klage over dette til en anden mailadresse.
Derefter krav om at jeg fremskaffer kvittering på kuffert, selvom jeg har sendt mange billeder af kufferten, samt der foreligger en rapport fra ankomst destination.
Nu halvanden måned senere er der intet sket i sagen.
Det ser ud til at I konsekvent forsøger at trække sagen i langdrag, måske i håbet om at man som klager opgiver.
Det er bare utrolig dårlig kundeservice.😡😡
Stewardesserne
Vi har netop fløjet med AA den 4/9 og den 11/9.
Begge ture var rigtig gode.
Vi har for år tilbage fløjet med AA og det var ingen god oplevelse
Men denne gang var stewardesserne smilende og muntre. Så alt var godt :-)
Der er ingen tvivl om at hvis Stewardesserne er smilende og venlige, så føler man sig tilpas.
En tur til Kreta
En tur til Kreta - super oplevelse flinke og service mindet stewardesser alt var bare topklasse kan set ikke genkende den kritik som andre har skrevet om
flyver meget gerne med Atlantic igen :)
Atlantic Airways får vores allerstørste…
Atlantic Airways får vores allerstørste anbefalinger.
Søndag d.4/9 fløj vi til Kreta med Atlantic Airways.
Ca 1 time før landing, besvimede min kone, og jeg må da nok sige at personalet, var mere end profesionelle da det gjaldt.
I løbet af ingen tid, fik de styr på situationen, kom med vand sodavand chips og jeg kunne blive ved. Passageren ved siden af blev rykket frem i flyet, så vi kunne få ro.
Resten af turen blev der tjekket til os jævnligt.
Hjem turen var heldigvis uden uheld, men super sødt personale.
Hvis Atlantic Airways har mulighed for det, må de meget gerne takke besætningen mange gange fra os, den bedste besætning nogensinde vi har oplevet.
Flynr: Rc7134
Unreliable airline who steals money from honest people
Back in 2020, I had to cancel my summer flight due to the pandemic as the country was mostly closed and I was requested by my accommodation to cancel. I got a voucher which I could only use in 2022 or 2023 if I had wanted to. However, my dog is now 14 years old and could die any day and I did not want to book this year or risk for next year by paying more (as the voucher no longer covers the costs 2 years ago) and asked a compensation which was not given. So I lost roughly €700 for something which was not caused by me. Totally unfair and I have to say that Atlantic Airways stole me. Shame on them!!!
Forsinkelser på afrejse og hjemrejse på…
Forsinkelser på afrejse og hjemrejse på 2 timer begge veje.. Dårlig til at informere om det.
This company is a scam
This company is a scam. I tried to find out what the cancellation fee was, but instead the flight got cancelled. Raised a support ticket, but they closed it out. Once you click on the cancel button, you're just f**d, no pre-confirmation page.
Puha. Træt på grund af stormen.
Puha.
Lige ankommet til København fra Færøerne, der var rent kaos på grund af stormen, og jeg har brugt alt for mange timer i lufthavnen, og fået ændret billet 2 gange.
Jeg er træt.
Men jeg må sige at Atlantic virkelig har sat alle heste ind på ekstraflyvninger, og jeg kan se på personalet at de er mindst lige så trætte som mig, hvis ikke mere
Stor tak til Atlantic Airways personale.
Hattar er eitt bragt 😃
Ikke til at komme i kontakt med
De rykkede min flyafgang til dagen efter min rigtige afrejsedag. Da jeg ville i kontakt med dem kom jeg ind som nr 4 i køen men var alligevel i kø i over en time. Var nr 1 i køen i 40 min og endte med at måtte give op. Forfærdelig service og forfærdelig oplevelse
Har prøvet at ringe til Atlantic i 2…
Har prøvet at ringe til Atlantic i 2 uger uden resultat. Køen er alenlang. Er nr. 19 i dag. En dag da jeg havde ventet i 30 min var jeg rykket 2 pladser ned, 15 var nu foran. Så lagde jeg selvfølgelig på…. Det er simpelhen ikke i orden at man ikke kan få fat på kundeservice. Har hverken tid eller lyst at være i kø i timevis.
Excellent Airline
Atlantic Airways is very professional and has been extremely helpful to me while I was dealing with a difficult booking agent.
I would highly recommend them for a vacation to Faroe Islands.
For the best experience, use their website to book directly with them. You will find tickets that will meet you needs and their support is top notch.
Keep up the great work. Special shoutouts to Rósa, Oddbjørg and Sigvør.
Det mest elendige selskab
Som en hyppig gæst på Færøerne ville jeg ønske at de havde et flyselskab med bare den aller mindste fornemmelse for service .
Sjældent har jeg oplevet et flyselskab der er så TOTALT LIGEGLADE med deres kunder .
Listen over dårlige oplevelser er MEGET lang og indbefatter bl.a. :
De tager først telefonen efter 15-20 minutter og så får man en eller anden meget uvenlig person i røret , der lige så godt kunne have sagt :
vi er ligeglade med vore kunder .
Hjælpsomhed møder man ikke .
Afgange aflyses eller forsinkes i mange timer og man kan se i vejviseren efter kompensation, for de henholder sig til at EU´s regler ikke gælder på Færøerne .
Det er sikkert også rigtigt - men bloktilskuddet vil de alligevel gerne have !
Uheldigvis sidder de på langt det meste af flytrafikken deroppe, så man kan ikke bare vælge en anden leverandør, men det har man lyst til .
Alternativet er at man bliver så træt af Atlantic , at man tænker at så må færingerne undvære den faglige ekspertise man bringer derop. Det vil de måske hellere ?
Aflyst fly til malta.
Aflyst fly til malta.
Fly fra Billund til malta lørdag kl 6.35.
Efter at have ventet i 7 timer uden nogle former for information, Blev flyet aflyst.
Vi skulle selv finde overnatning til fly næste dag.
Som først havde afgang kl 18.45, hvilket betød vi mindste 1,5 dag på ferien.
Man bør ikke vælge et rejse selskab som bruger Atlantic Airways
Cc. @folkferie.dk
Vi oplevede en venlig besætning med en god service og lækker mad og drikke
Porto Santo April 2022.
Fantastisk tur til Porto Santo med Folkeferie og Atlantic Airways.
Nyere fly, god plads og behagelig seating, eget internet, usb-oplader mm - og fantastisk service.
Det gentager jeg gerne.
Aldrig har jeg oplevet så dårlig…
Aldrig har jeg oplevet så dårlig service.
Vi har I sommers bestilt flybilletter til Færøerne, til bl.a. vores ufødte søn. Nu er han født og har fået pas, men da biletterne er bestilt gennem et andet selskab vil de intet gøre for at hjælpe os med at ændre oplysningerne på billetten. Det selvskab vi har bestilt billetterne hos, viser sig desværre at være et rigtigt dårligt selvskab som slet ikke er til at komme i kontakt med. Det eneste Atlantis airways kunne sige var: "sådan er det når man ikke bestiller direkte ved flyselskabet"
Aflyser fly uden nogen som helst grund…
Aflyser fly uden nogen som helst grund halvanden måned før afrejse og er ubehøvlede i supporten, når man prøver at forklare sin situation. Flyv med SAS i stedet.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.