Avezu

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Totalt svingle sted de sender ik ens pakker og svar ik på ders mail arldig køb der fra Hvis ik for jeres pakker så kontak jeres bank og få jeres penge tilbage bruger 1000kr og fik arldig pakken me... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Købte tape til tape hår tape extensions. Efter alle instrukser er fulgt og tape sat på extensions pg håret påsættes, så falder halvdelen af tape extensions ud efter første hårvask. Flere andre kunne... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hurtig levering og uden tvivl en fantastisk kvalitet af hår, jeg købte mine trenser i november måned og de er stadig ligeså fyldige og bløde her 5 måneder efter. Har endelig fundet luksus hår t... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Avezu is a hidden gem! The food is a delightful fusion of flavors, and each dish is a work of art. The presentation is impeccable, and the taste is even better. The cozy ambiance and friendly staff ma... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de produtos para cabelo
  2. Técnico em extensão capilar
  3. Fornecedor de extensões para cabelo

Sobre Avezu

Escrito pela empresa

AVEZU leverer luksus kvalitets hair extentions i alle førende farver til flere forskellige påsætningsmetoder: hot fusion extensions, cold fusion extensions, hår trenser til Flettemetoden, easy weft, clips on hair extensions og tape on hair extensions.

Vores hair extensions indeholder 100 % ægte luksus Remy Hair af højeste standard, der er nøje udvalgt af vores dygtige agenter. Vi sætter en stor ære i at udvælge det smukkeste og blødeste hår, som kan opfylde de høje krav for naturligt udseende og lækkert hår, som vores kunder efterspørger.

Dag til dag levering - Gratis fragt på alle ordrer over 699.-
Du kan altid kontakte Avezu på Mail (info@avezu.dk) Telefon (75191891) på online chatten på vores webshop (www.avezu.com) eller på vores instagram eller facebook.

Informações de contacto

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt vildt god kvalitet af hår

Helt vildt god kvalitet af hår, og super service! Hurtig levering!

14 de abril de 2023

Kære Sandra
Tak for din fine anmeldelse, den er vi rigtig glad for.

Ha en skøn dag

Hurtig service

Altid god og hurtig service.

25 de abril de 2023

Kære Helle
Tak for din fine anmeldelse, den er vi rigtig glad for.

Ha en skøn dag

Classificada 5 em 5 estrelas

God service, god kvalitet, hurtig levering

3 de abril de 2023

Hej Stina.
Tusind tak for din anmeldelse - Vi er rigtig glade for at høre du er glad og tilfreds med vores lækre kvalitet, gode service og vores hurtige levering🥰
Ha en skøn dag.

På ingen måde luksus …

Virkelig skuffende og dårlig kvalitet og dette er deres luksus hår.

Jeg har brugt Extensions i mange år og da min egen frisør er på barsel ville jeg prøve at købe hår fra Avezu til denne genopsætning hos anden frisør, jeg startede ud med en helt ny påsætning, kun med deres hår, men det var så tyndt at jeg måtte ind dagen efter og få mit gamle hår i igen. Jeg har nu et par baner i mixet med mine gamle extensions og det er som at have en fuglerede på hovedet, jeg vasker det i deres egne plejeprodukter men det kruser, knækker og fælder i et væk, i min børste sidder en halv paryk efter en gang børstning og min trøje er fyldt med små stykker afknækket hår, selve håret virker meget elastisk og porøst og tager meget længere tid om at tørre end det andet hår jeg har i.

Avezu mener ikke selv der plejer være noget galt med deres hår, men det her er på ingen måde luksus, og på ingen måde værd at bruge penge på.

Super ærgeligt !

3 de abril de 2023

Kære Julie.
Tak for din anmeldelse!
Vi er selvfølgelig rigtig kede af at den oplevelse du har haft ved os, ikke har været tilfredsstillende.

Dejligt at vi trods alt har fundet en løsning, som også du kunne se dig tilfreds med.

Igen beklager vi, at du har haft en skuffende oplevelse hos os, vi arbejder altid på at give vores kunder den bedst mulige service.

UTROLIG DÅRLIG KVALITET

UTROLIG DÅRLIG KVALITET. Har brugt extensions i 15 år og har aldrig købt så ringe kvalitet. Ikke engang brugt hår har haft den ringe kvalitet. Håret filtre efter få minutter og det fælder helt vildt. Køber ALDRIG hår her igen. Har forsøgt med de produkter som jeg altid har brugt. Men det er spild af gode produkter. Det filtre alligevel så nu er det ude og kommer ikke i igen. SPILD AF PENGE

7 de fevereiro de 2023

Kære Pia.
Vi er utrolig kede af at hører om din oplevelse ved os. Det skal selvfølgelig ikke filtre som du skriver, så der må være en fejl i håret. Kontakt os gerne på info@avezu.dk så vi kan finde en løsning for det skal selvfølgelig ikke filtre.

Classificada 2 em 5 estrelas

Ikke anbefalelsesværdigt

Hurtig levering. Men det er godt nok det ringeste hår jeg nogensinde har oplevet. Hårene er ikke syet tæt sammen og længden siger 55 cm, men der skal i hvert fald klippes mindst 5 cm af fordi længderne bliver mere og mere spaltede :-( Aldrig oplevet så tyndt hår før.

24 de março de 2023

Kære Majken.
Det bestemt ikke meningen at håret skal opføre sig sådan! Du må derfor meget gerne kontakte os på mail info@avezu.dk, så vi kan finde en løsning :)

Classificada 2 em 5 estrelas

Dårlig hårkvalitet trods der står ‘3-12 måneders levetid’

Bestilte tape extensions samt en rulle tape, begge dele havde defekt tape og kunne ikke sidde fast efter påsætning.
Kundeservice stillede mange spørgsmålstegn ved påsætning og afrensning, inden jeg fik anerkendt fejlen ved tapen og ikke påsætningen.
Jeg fik sendt en rulle blå tape, hvor der var mindre meter i, end den defekte tape jeg havde bestilt samme med håret. Den blå kan jeg dog virkelig anbefale!

Jeg har så for en uge siden modtaget 120 totter Hot Fusion, som jeg bestilt på Avezu grundet de informere, at håret har op til 1 års levetid. Det er rigtig dårlig kvalitet og filtre allerede efter en uge og to hårvaske! Har endda klippet spidserne! Super blødt, når man modtager det. Men efter allerede én vask, er det tørt og kruset. Jeg har ikke kontaktet kundeservice med dette, da der ikke er garanti uden deres plejeserie.

3 de março de 2023

Flot hår

Flot hår. God kvalitet og hurtig levering

16 de fevereiro de 2023

Hej Cathrine.
Tusind tak for din fine anmeldelse - Hvor er det dejligt du er glad for vores lækre kvalitet og vores hurtige levering.
Vi ser frem til at pakke flere ordrer til dig i fremtiden🥰

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har lige fået jeres plejeserie hjem…

Jeg har lige fået jeres plejeserie hjem til hårextensions.
Super lækkert , shampoo, balsam , hårkur og en lækker hårserum.
Jeg har altid brugt hårolie men det måler sig slet ikke med jeres hårserum.
Med fare for at lyde som en reklame , så er jeg nød til at sige : Glem ALT om hårolie , gør jer selv ( og jeres hår en kæmpe tjeneste , køb den lækre hårserum !

Jeg shopper helt sikkert igen hos jer .

Tak for lynhurtig afsendelse , jeg havde det dagen efter bestilling .

De bedste hilsner
Karina Is

4 de fevereiro de 2023

Hej Karina.
Tusind tak for din fine anmeldelse - Hvor er det dejligt du er glad for vores lækre plejeserie, vi er også selv helt vilde med den, og serum er super lækker ja, og fedter ikke håret.

Vi ser frem til at pakke flere ordrer til dig i fremtiden🥰
Ha en skøn dag :)

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg sendte billede af mit eget hår til…

Jeg sendte billede af mit eget hår til vurdering og fik en helt forkert farve og kundeservice giver mig skylden.

4 de fevereiro de 2023

Kære Heidi.
Vi er ked af at hører du ikke synes vores kundeservice har levet op til dine forventninger.
Man er altid velkommen til at sende billeder af ens hår og vi hjælper gerne med farvevalget ud fra de billeder vi modtager.
Vi er kede af hvis du ikke synes at farven vi anbefalede passede til dit hår, men vi prøvede at fange farven så godt vi kunne.

Hvis farven ikke passer kan man selvfølgelig altid bytte håret til en anden farve, men vælger man at farve håret, har vi desværre ikke mulighed for at tage håret retur eller bytte det til en anden farve desværre.

Utrolig god kundeservice

Utrolig god kundeservice. Det har bare reddet min dag fuldstændigt. Hende der betjente mig var bare super venlig og hjælpsom.

24 de janeiro de 2023

Hej Peter.
Mange tak for din anmeldelse.
Det er SÅ dejligt at høre om jeres oplevelser💕✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt at bestille, hurtig levering.

9 de janeiro de 2023

Kære Liza
Mange tak for din anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre du synes vores webshop er nem at bestille på og at du modtog dine vare hurtigt.

Det er SÅ dejligt at høre om jeres oplevelser💕

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt, hurtig levering

5 de janeiro de 2023

Kære Christina.
Tak for din fine anmeldelse den er vi glade for.

Du er altid mere end velkommen igen en anden gang.

Classificada 1 em 5 estrelas

Har ik fået min pakke i nu og det er…

Har ik fået min pakke i nu og det er næsten over en måned siden jeg bestillet min pakke men intet hørt
Nyt om den

19 de dezembro de 2022

Hej Denise.
Det forstår vi ikke du ikke skulle have modtaget den endnu. Kontakt os gerne på info@avezu.dk så vi har mulighed for at tjekke op på din pakke, fordi den skal selvfølgelig ikke være så længe under vejs. Og der er jo tracking nr på pakke, så vi kan tjekke hvor den er :)

Super godt hår

Rigtig god service og hurtig levering🙏🏻og et rigtig godt extensions hår,som holder længe,er blødt og lækkert og filtre aldrig🌺🌺

13 de dezembro de 2022

Kære Grethe.
Tak for din super fine anmeldelse.
Vi er glade for at hører du altid er tilfreds med vores lækre hair extensions som er blødt og ikke filtre.

Du ønskes en rigtig glædelig jul og godt nytår.

Classificada 5 em 5 estrelas

God service, fint og flot hår

9 de dezembro de 2022

Kære Gitte.

Tak for din fine anmeldelse af os. Den er vi glade for.
Vi er glade for at hører du er glad og tilfreds med både vores lækre hårkvalitet samt vores service.

Du er altid mere end velkommen en anden gang.
AVEZU

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais