Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot Opiniões 385

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Einwandfreies, gebrauchtes Ersatzteil für meinen 20 Jahre alten Peugeot gefunden. Schön das es sowas noch gibt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik schrijf nooit recensies, maar deze keer maak ik graag een uitzondering. Zolang de dingen goed gaan is het niet zo moeilijk om service te bieden. Echter kun je pas échte service bewijzen als bedrijf... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Had in de opmerking gevraagd maandag te versturen. NB telefonisch advies Bart Ebben zelf. Is niets mee gedaan. Vrijdag alsnog verstuurd. Koplamp stond zaterdag de halve dag voor de deur. Overige zaken... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Das Steuergerät für die elektrischen Schiebetüren meines Peugeot 1007 wurde sehr schnell und zuverlässig geliefert. Auch war Bart Ebben das einzige Unternehmen, das ein solches Ersatzteil für ein so s... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Mercado de peças automóveis

Informação fornecida por diversas fontes externas

Specialist Citroen Peugeot gebruikte onderdelen als autodemontagebedrijf of autosloperij. Autobedrijf voor onderhoud, reparatie, schadeherstel & occasions

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

385 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Deskundig geholpen

Deskundig geholpen, juiste onderdeel gekregen. Is inmiddels ingebouwd. Werkt zoals het moet.

1 de setembro de 2022

Resposta da Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Wim, super om te horen! We wensen u enorm veel plezier met het onderdeel. Dankjewel voor het vertrouwen!

Prima service.

Prima service.
Snelle levering en goeie feedback.

15 de agosto de 2022

Resposta da Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Leo, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en ons team! Wij kijken er elke dag weer naar uit om mensen te helpen op de weg te blijven.

goed en snel gelverd

goed en snel geleverd

15 de agosto de 2022

Resposta da Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste BB-autos, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf!

Snel geleverd.

13 de agosto de 2022

Resposta da Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Akin, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf!

Perfect

Perfect snel

10 de agosto de 2022

Resposta da Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf!

Prima zaak!

Onderdelen zij goed en worden zeer snel verstuurd. Aan de telefoon ook prima geholpen. Alleen ik zou een andere vervoerder kiezen want deze laat wel te wensen over...

8 de agosto de 2022

Resposta da Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste John, dankuwel voor de feedback, dit waarderen wij zeer, en veel plezier met het onderdeel!

Classificada 2 em 5 estrelas

te duur

Profiteert van de niet beschikbaarheid van de oe markt.
Prijs maal 1.3 t.o.v. het Merk. Maar ja hij heeft het liggen de wagen moet bollen. Dus betalen en jullie extra winst

8 de agosto de 2022

Resposta da Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Peter, wij hier bij Bart Ebben doen ons best om de beste en meest milieuvriendelijke onderdelen aan te bieden. Kwaliteit staat bij ons als topprioriteit en dit reflecteert natuurlijk in de werkzaamheden en het aanbod. Nog een hele fijne dag en hopelijk kunnen wij u weer snel op weg helpen!

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik heb een lamp besteld echter bleek dit een verkeerde voor mij. Ik werd gebeld dat het mogelijk een verkeerde was. Zeer correct. Zelfde dag werd het geld nog teruggestort 👍

5 de agosto de 2022

Resposta da Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Dave, dankuwel voor uw vertrouwen en fijn dat we met z'n allen een oplossing hebben kunnen vinden, fijne dag!

WEDEROM TOP!!

2 de agosto de 2022

Resposta da Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Leon, dankjewel namens het hele team hier bij Bart Ebben. Het geeft ons een grote glimlach om je steeds weer te kunnen helpen met alle auto onderdelen. Dankjewel dat je steeds weer terug komt en wij kijken erg uit naar de volgende keer. Fijne dag!!

Classificada 4 em 5 estrelas

Redelijk snel in huis

Onderdeel redelijk snel in huis. Voldeed aan beschrijving en behoefde slechts weinig aanpassing voor de montage.

16 de julho de 2022

Resposta da Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Theo, veel plezier en succes met je onderdeel, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf!

Classificada 3 em 5 estrelas

Achteruitrijcamera

Prima onderdeel, zeer snelle levering. Wel prijzig evenals de verzendkosten waar m.i. ook op wordt verdiend.

11 de julho de 2022

Resposta da Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Heer Dorenbos, dankjewel voor het bestellen van een onderdeel bij ons Onderdelen Bedrijf. Met de prijzen die wij hanteren per onderdeel kunnen wij de maximale kwaliteit garanderen! Zo houden wie iedereen op de weg.

Snelle verzending

Snelle verzending, Goede kwaliteit onderdelen.

11 de julho de 2022

Resposta da Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Jan, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf, geniet van uw onderdeel!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.