Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot Opiniões 385

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Einwandfreies, gebrauchtes Ersatzteil für meinen 20 Jahre alten Peugeot gefunden. Schön das es sowas noch gibt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik schrijf nooit recensies, maar deze keer maak ik graag een uitzondering. Zolang de dingen goed gaan is het niet zo moeilijk om service te bieden. Echter kun je pas échte service bewijzen als bedrijf... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Das Steuergerät für die elektrischen Schiebetüren meines Peugeot 1007 wurde sehr schnell und zuverlässig geliefert. Auch war Bart Ebben das einzige Unternehmen, das ein solches Ersatzteil für ein so s... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Mercado de peças automóveis

Informação fornecida por diversas fontes externas

Specialist Citroen Peugeot gebruikte onderdelen als autodemontagebedrijf of autosloperij. Autobedrijf voor onderhoud, reparatie, schadeherstel & occasions

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

385 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Top bedrijf

Top bedrijf echte aanrader.

7 de outubro de 2022

Resposta da Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste John, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en ons team! Wij kijken er elke dag weer naar uit om mensen te helpen op de weg te blijven.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering. Redelijke prijs.

9 de outubro de 2022

Resposta da Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Willem, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en ons team!

Classificada 3 em 5 estrelas

Voor de laatste keer daar geweest.

Vooraf via de site besteld met datum en tijd van ophalen. Bij aankomst heb ik 10 minuten moeten wachten voordat ik geholpen werd, terwijl er niemand was. Van de drie goederen waren er twee niet goed, ingedeukte schokbreker en ruitenreservoir die ook ingedeukt cq. lek was. Dit hadden ze ook van te voren al kunnen controleren. Uiteindelijk is wel alles goed gekomen. Als ik van te voren niet had betaald, was ik binnen de 10 minuten die ik gewacht heb al weg geweest en bij een ander gaan halen.

30 de setembro de 2022

Resposta da Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste TMJ schoenmakers, onze excuses voor het wachten en de ongemakken.

Het team dat bij ons aan de balie staat is ook bezig met het inpakken en retours van onderdelen. Dit kan soms even door elkaar gaan vanwege drukte en is helaas op dit moment nog niks aan te doen.

Wij controleren nauwkeurig al onze onderdelen die we verkopen. Die we vervolgens ook nauwkeuring in het magazijn liggen. Helaas gebeurt het nog dat er soms een onderdeel erdoor heen komt met eventueel een deukje. Dit is een les voor ons om er nog scherper op te letten.

Van je review kan ik aflezen dat het verkoop team alles heeft kunnen regelen voor je, zelfs na het ongemak. Dit is fijn om te horen. We snappen je frustratie en hopen dat we uiteindelijk goed hebben kunnen helpen. En we kijken er heel erg naar uit mocht je hier nog onderdelen willen kopen. En dan zorgen we er samen voor dat de ervaring veel beter is en je als een tevreden auto liefhebber naar huis kunt gaan.

Nogmaals excuses voor deze situatie en namens het hele team Ebben bedankt voor de aankoop. Veel plezier met je onderdelen.

Pepijn
Team marketing bij Bart Ebben

Very quickly e-shop

The only e-shop, which oferred this part.

12 de setembro de 2022

Resposta da Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Dear Pavel, thank you very much for your trust in our team!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedankt voor alles! Thanks for everything!

Ondanks een foutieve aankoop van mijn kant zijn de zorg, ondersteuning en service van BART EBBEN in het algemeen, en van MARTIJN en BART jr. in het bijzonder was het buitengewoon. Ik raad de website aan. Hartelijk dank BART EBBEN. Tot ziens !

Despite a mistaken purchase on my part, the care, support and service of BART EBBEN in general, and of MARTIJN and BART jr. in particular, it has been extraordinary. I recommend the website. Thank you very much BART EBBEN. See you soon !

12 de setembro de 2022

Resposta da Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Selective Girona, enorm bedankt voor dit mooie compliment!
Dear Selective Girona, thank you very very much for this amazing compliment!

Perfection

Perfection : zending, following, lever ingénieur. En beetje dur, maar...

Resposta da Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en ons team!

Classificada 3 em 5 estrelas

Opmerkingsveld wordt niets mee gedaan

Had in de opmerking gevraagd maandag te versturen. NB telefonisch advies Bart Ebben zelf. Is niets mee gedaan. Vrijdag alsnog verstuurd. Koplamp stond zaterdag de halve dag voor de deur. Overige zaken zijn prima geregeld. Dit alleen niet... uiteindelijk doos veilig gesteld door vriendelijke buurman.

1 de setembro de 2022

Resposta da Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Ramon, excuses namens het hele team voor deze situatie.
Door het verkoop team is de opmerking er duidelijk bijgezet om pas op maandag te versturen, helaas is door alle drukte het pakketje toch doorgegaan bij het versturen van de pakketjes.
Wij zullen ons best doen om hier nog beter op te letten in de toekomst. Hopelijk heeft u veel plezier aan uw onderdeel en kunt u nog vele mooie kilometers ermee rijden!

Classificada 4 em 5 estrelas

voor 2 plastic dopjes vond ik de prijs…

voor 2 plastic dopjes vond ik de prijs nogal hoog en terwijl ze door de brievenbus konden worden ze in een doosje met veel papier erbij verstuurd voor nog eens 13 euro

Resposta da Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Johannes, hier bij Bart Ebben zijn we druk bezig om continue te innoveren en onze pakketten beter te maken. Waaronder dus kleine pakketten voor dopjes/tandwielen. Dankjewel voor de feedback! Dit nemen wij zeker mee in onze voorderingen.

Snel gehandeld en verzonden

Snel gehandeld en verzonden
Achterlicht ziet er goed en onbeschadigd uit en werkt perfect.

Resposta da Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Henk, heel veel succes en plezier met je onderdeel! Dankjewel namens het hele team.

Classificada 5 em 5 estrelas

nadat ik bestelling had geplaatst en…

nadat ik bestelling had geplaatst en betaald, nam een van uw medewerkers contact met mij op en zei dat het door mij gezochte onderdeel niet voorradig was en werd het door mij reeds betaalde bedrag netjes op mijn rekening terug gestort

Resposta da Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Cor, dankjewel voor het vertrouwen ins ons team en fijn dat we op tijd hebben kunnen helpen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel geleverd, product zoals omschreven

Snel geleverd, netjes verpakt. Product zoals omschreven!

Resposta da Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en ons team! Wij kijken er elke dag weer naar uit om mensen te helpen op de weg te blijven.

Veel voorraad

Veel voorraad, snel verzonden.

Resposta da Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Ramon, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en ons team!

Top service

Gebruikte onderdeel besteld en volgende dag binnen, ik vind dat jullie het perfect hebben gedaan.

3 de setembro de 2022

Resposta da Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Yasar, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en ons team!

Classificada 4 em 5 estrelas

prima levering onderdeel,alleen de…

prima levering onderdeel,alleen de verzend kosten zijn erg hoog voor zo’n klein onderdeel.

Resposta da Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Andre, veel plezier en succes met je onderdeel, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf!

Frontdelen 206+

Duidelijke website, gemakkelijk te bestellen en snel in huis.
Prijs redelijk.

1 de setembro de 2022

Resposta da Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Jaap, dankjewel voor dit mooie compliment over onze website! Dat waarderen wij zeer. Dankjewel namens het hele team!

Klantvriendelijk en goede service

Ik had van tevoren gebeld dat ik een onderdeel nodig had en of ze die op voorraad hadden, toen had ik via de site besteld. Alleen had ik blijkbaar de verkeerde besteld. Ze hebben mij gebeld om te zeggen dat ik de verkeerde had besteld en mij het goede onderdeel opgestuurd.

7 de setembro de 2022

Resposta da Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Annika, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en ons team! En heel veel plezier met jouw onderdeel.

Top Hilfestellung

Top Hilfestellung
Top Service
Top Lieferzeit
Sehr fairer Preis

7 de setembro de 2022
Opinião espontânea

Resposta da Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Vielen Dank für Ihr Vertrauen in unser Unternehmen und unser Team!

Een aanrader

Gebruiksvriendelijke website, gemakkelijk juiste product terug te vinden en bestelling te plaatsen. Vlotte afhandeling en snelle levering. Product voldoet aan de omschrijving en de verwachting.

4 de setembro de 2022

Resposta da Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Tine, super om te horen! We wensen u enorm veel plezier met het onderdeel. Dankjewel voor het vertrouwen!

Koplamp geregeld en betaald

Koplamp geregeld en betaald, krijg daarna pas te horen dat het een engelse uitvoering is. Staat niet op de site etc. Mooie boel daar!

Na contact goed opgelost

2 de setembro de 2022

Resposta da Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Zonneveld, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wij zullen er secuur naar kijken dat onze onderdelen goed zijn gelabeld als het om een Engelse variant gaat. Wij willen u graag weer op weg helpen! Gelukkig controleren onze medewerkers alle onderdelen die uitgaan, dus is de koplamp niet opgestuurd. Zou u de klantenservice kunnen bellen om samen een oplossing te bedenken?

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.